Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

DONU' 19-07-06 23:08

Re: Diverse discutii

BON James BON............................................... ..........................D

shantzu 19-07-06 23:10

Quote:

Originally Posted by DONU'
BON James BON............................................... ..........................D

gresit , total gresit ;)
BON , BONI-BON :mrgreen: :lol:

DONU' 19-07-06 23:12

Sa vezi ce BONI-BON itzi dau eu maine pe Coltz :bat:

tng 19-07-06 23:26

BONDAR :-P :D

bogdan_wrc 20-07-06 07:49

bai frate ce a fost aseara pe la terase... first BON, dupa 206 RC, dupa Logan albastru.. asta in o ora max toate... treceti, va arati figurile si plecati... loool!
Don, aseara daca te vedeam prin oras noaptea, mai mai ca ma luam la a I-a si a II-a cu tine... dr mi-a trecut... :D

bai am vazut ca ati baut de ati bagat coltul in renovare..ce draq...lasati-o mai usor!!

RZV_1_XDD 20-07-06 12:43

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc
bai frate ce a fost aseara pe la terase... first BON, dupa 206 RC, dupa Logan albastru.. asta in o ora max toate... treceti, va arati figurile si plecati... loool!
Don, aseara daca te vedeam prin oras noaptea, mai mai ca ma luam la a I-a si a II-a cu tine... dr mi-a trecut... :D

bai am vazut ca ati baut de ati bagat coltul in renovare..ce draq...lasati-o mai usor!!

LOL. tare asta, dar nu prea se potriveste, pe colt nu se bea (in exces) din cauza problemelor cu aia cu 4 clase si capete de creta

bogdan_wrc 20-07-06 13:10

pai poate beti si cei fara carnet si/sau cei care sunt fara masini..de unde sa stiu e? :D

Vibe 20-07-06 16:18

bogdane ... ar trebui sa fii observator 4tuning :P :D:)

Vladz 20-07-06 22:44

Art. 91(1) Constituie contraventii si se sanctioneaza cu amenda prevazuta in clasa a IV-a de sanctiuni urmatoarele fapte savarsite de persoane fizice:
..................
35. Aplicarea tratamentelor chimice sau a foliilor, pe parbriz, luneta sau pe geamurile laterale, cu exceptia celor omologate si/sau certificate de catre autoritatea competenta si care sunt marcate corespunzator.

Deci, s-a reglementat si chestia asta... pana acum, omologarile RAR nu aveau nici un fel de suport legal, pentru ca in lege nu era prevazuta exceptia marcata mai sus

tre 21-07-06 01:30

dragi comunitari,
lipsex cam o saptamana din oras din cauza de vacanta da ma-ntorc eu.

va puup! :love:

Skma 21-07-06 09:32

Si tu mai pleci in vacanta:lol:

shantzu 21-07-06 11:20

aseara au venit baietii cu 4 clase pe colt ;)

RZV_1_XDD 21-07-06 12:03

Au venit degeaba comunistarii aia, ce fetze de jokeri aveau

tng 21-07-06 15:50

peste tot vine dupa noi.nu mai poti sta linistit sa bei un " Daniel's "
ce facem, schimbam locu ? ne mutam la garsoniera? :)

shantzu 21-07-06 18:07

cum sa ne mutam ?? ramanem acolo pana la moarte :mrgreen: coltz team ;)

All times are GMT +2. The time now is 23:28.

- Copyright 2026 4Tuning