Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club CIELO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/59643-club-cielo.html)

Geo_ZGA 16-05-08 11:14

Re: Club CIELO

impingi semnalul inspre fata si tragi din partea de spate in afara. cum e poza facuta de tine, in stanga e clema. tu tragi de el in dreapta (dreapta din poza, adica spre fata) si il tragi in exterior din stanga. 99% o sa se rupa clemele din stanga (stanga pozei), dar nu mai conteaza... ies fara probleme.
si vezi ca chiar conteaza cum legi firele, daca le pui invers nu se aprinde. le legi direct, fara sa pui semnalul pe masina, si probezi sa vezi daca merge. abea dupa ce esti sigur ca merg, le pui pe aripa.

W R S 16-05-08 16:14

Merci frumos , mi s-au umflat mainile cat am tras de ele...am strambat si o aripa ...asta este , macar mi-am facut si damblaua asta !

Se vad super.

Geo_ZGA 16-05-08 16:20

la mine au iesit usor... am facut exact cum ti-am explicat si s-a rupt clema si... au iesit :) bine ca ai rezolvat.

B-64-KTL 16-05-08 16:59

Pai cred ca se indoaie din cauza clemelor de fixare, mai incearca dar cu grija. Altii au reusit tragand tare de ele pana au rupt clemele acelea.

W R S 19-05-08 14:59

1 Attachment(s)
Ma gandeam sa fac stalpii negri , am zis sa incerc in photoshop sa vad efectul!

Mi se pare destul de naspa , mai ales cum ar veni la chederul spate , nu se imbina pe orizontala! Modele mai vechi aveau acolo un plastic vopsit in culoarea masinii .

Nu-mi place deloc cum se vede per ansamblu , o imbatraneste :!:

PetricaCBD 19-05-08 15:01

Quote:

Originally Posted by W R S (Post 1541369)
Ma gandeam sa fac stalpii negri , am zis sa incerc in photoshop sa vad efectul!

Mi se pare destul de naspa , mai ales cum ar veni la chederul spate , nu se imbina pe orizontala! Modele mai vechi aveau acolo un plastic vopsit in culoarea masinii .

Nu-mi place deloc cum se vede per ansamblu , o imbatraneste :!:

se vede marfa cu stalpi negri :D...ce ai facut cu semnalele de astra??....eu am luat niste lampi de interior sa le pun si spate la pasageri :D

Snapy_xxl 19-05-08 15:19

Quote:

Originally Posted by PetricaPTK (Post 1541372)
se vede marfa cu stalpi negri :D...ce ai facut cu semnalele de astra??....eu am luat niste lampi de interior sa le pun si spate la pasageri :D

Lampile le legi curent sau sunt pe baterii? Asa am si eu pe spate cu 4 leduri si lumineaza tot interiorul :D

W R S 19-05-08 16:42

@PetricaPTK da , semnalizatoarele sunt pe masina , aia e o poza mai veche :)

B-64-KTL 19-05-08 17:09

Am avut si eu autocolant pe stalpi si arata super bine, dar ai dreptate la faza cu chederul...nu se vede deloc bine.

W R S 22-05-08 12:33

Vine cineva astazi ????

W R S 22-05-08 18:05

Deeeeci ? Nimeni nu vine la intalnire ?!

PetricaCBD 22-05-08 18:32

Quote:

Originally Posted by W R S (Post 1548209)
Deeeeci ? Nimeni nu vine la intalnire ?!

eu nu ma anunt...am niste treaba si sunt ff obosit k azi am muncit la masina mai toata ziua

morbidmind 23-05-08 20:36

vreo intalnire duminica??? pana acum nu am nimic de facut decat sa invat pt examene ( deh asa e la facultate ) am deja 2 res + 2 semestrul trecut = 4
sa speram ca doar 4 raman ...!!!

D o n n 24-05-08 23:36

pai bafta morbimind...sa le rezolvi;)

ady7za_18 26-05-08 17:17

cum fac sa ma inscriu in club???

All times are GMT +2. The time now is 23:44.

- Copyright 2026 4Tuning