![]() |
Re: Recomandari filme si videoclipuri
The Dark Knight Rises http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/41.gif
|
The Expendables 2 :2gun:
|
The Dark Knight Rises
Stop joc. |
The.Rise.And.Fall.Of.A.White.Collar.Hooligan
|
Total Recall - remake - 2012
Este frumos dar parcă nu este ca ăla din '90! |
HeadHunters 2011
Safe 2012 |
The Watch :-)
|
"Dark Shadows"
|
Think like a man , act like a lady ...pentru o seara plictisitoare merge. Are si ceva faze comice.
|
Quote:
Quote:
De vineri, a īnceput să ruleze şi īn oraşul meu (Călăraşi) dar din păcate este 2D. Am īnţeles că aş ar fi adus distribuitorul şi că aşa ar fi īn toată ţara? True? |
The Dark Knight Rises este o productie 2D, "optimizata" si pentru IMAX, dar atata tot. Christopher Nolan pare sa nu fi imbratisat inca trendul 3D.
|
In sfarsit am vazut "The Dictator" meh.. filmul ala are 30 de min?
Nici nu mi-am dat seama cand s-a terminat si nici nu am ras in hohote cum spunea lumea... |
Astă seară am fost să văd RESIDENT EVIL: RETRIBUTION - 3D.
Acţiune frumoasă dar cam mult SF şi toată povestea, m-a cam ameţit. O fi filmul mult prea fin, pentru simţurile mele grosolane... :D Ţin să precizez că săptămāna asta, m-am uita la toate părţile Resident Evil, asta ca să am povestea cāt mai clar īn minte. Vi le recomand pe primele 4. Ăsta...not so much. P.S. Cred că o să ajungă la un număr record de părţi. Acum a fost 5 şi tot mai lasă loc de continuare. Īn weekend, am mai văzut MILF - multe femei coapte şi bune dar un film fără o poveste. Am mai văzut Dark Shaddows - nici nu ştiu să spun ce gen a fost: comedie/aventuri/horror? :D - este cu Johnny Depp şi Michelle Pfeifer. |
C-o deosebită plăcere, vă anunţ c-a īnceput sezonul 3 din Boardwalk Empire.
|
Recomand : The Ryth , The Prophecy(toata seria) , Conspiracy Theory , The Ressurection ( viata lui 2pac ) , Nosso Lar ( Our Home ) , The Trainspotting , Fear and Loathing in Las Vegas , Chico Xavier , Ostrov .. etc nu-mi mai vin in minte
Seriale : Fringe , The Mentalist , Lie to me |
| All times are GMT +2. The time now is 08:46. |
- Copyright 2026 4Tuning