![]() |
Re: Pentru pasionaţii de biciclete
cv mai usor nu stiu ce sa fac... ca sa nu deteriorez sasiul atvului pt ca o sa ii montez motorul in primavara cand o sa fie gata de reparat...
|
Arata poze cu sasiul ca poate ne vine vreo idee (sincer nuprea aii ce face daca nu vrei sa tai cadrul si sa sudezi butuc )
|
Quote:
|
Quote:
Te-ai uitat la schita mea pt cadrul ala cu 3 roti? |
am un pinion dala urias cat foaia aia de cursiere de 42 sau mai mare si foaia de la pedale cat un pinion din ala foarte mik
|
Clau.TERO - clar ca nu o misti de pe loc doar cu avant :)). ma m-am gandit si ai putea sa ii prinzi cumva butucu ala cu niste cleme de fier dar nu e lat cadrul ? deci alta problema
|
Quote:
daca o faci fixa.. e ok:twisted::twisted::twisted::twisted: |
1 Attachment(s)
cam asta e schita (poate intelegi mai bine asa ) nu e terminata 100% adica inca nu stiu sigur cum o sa prind cele 2 bascule la capetele bari in forma de T
Suspensia o sa aiba niste lacasuri facute pe cadru niste bare sudate cumva(nu stiu inca) |
1 Attachment(s)
Nu prea am inteles eu ce vrei sa faci dar poate te ajuta poza asta.
|
offf :))
Fac azi niste poze si va arat .. in poza aia de mai sus este prezentata doar bascula asta zic nu si restu si e facuta poza de sus . |
Quote:
Quote:
|
pai la o bicicleta am pinioanele pe stanga si la una pe dreapta.. tu te refereai la faptu ca daca pun roata de dreapta pe exterior o sa fie invers adica o sa dea in spate nu inapoi adica in gol nu ?
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
uite aici ceva interesant :D
era si senzatie cu ea la costinesti :D ...pe spate avea pinion mic...pedalam ca dracu`...:lol: atasez si un video cu plecarea de pe loc in forta :D |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:19. |
- Copyright 2026 4Tuning