Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte Hobby-uri si Pasiuni (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni.html)
-   -   Pentru pasionaţii de biciclete (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni/4079-pasionatii-biciclete.html)

Clau.TERO 25-11-12 16:46

Re: Pentru pasionaţii de biciclete

cv mai usor nu stiu ce sa fac... ca sa nu deteriorez sasiul atvului pt ca o sa ii montez motorul in primavara cand o sa fie gata de reparat...

CraZzy_K1D 25-11-12 17:55

Arata poze cu sasiul ca poate ne vine vreo idee (sincer nuprea aii ce face daca nu vrei sa tai cadrul si sa sudezi butuc )

(!8Y_M 26-11-12 19:12

Quote:

Originally Posted by CraZzy_K1D (Post 5261988)
Arata poze cu sasiul ca poate ne vine vreo idee (sincer nuprea aii ce face daca nu vrei sa tai cadrul si sa sudezi butuc )

s-o sa traga de cadru ala de atv si de roti ca `d-un caine mort`...

CraZzy_K1D 26-11-12 19:15

Quote:

Originally Posted by (!8Y_M (Post 5263509)
s-o sa traga de cadru ala de atv si de roti ca `d-un caine mort`...

=)) o impinge si se arunca pe ea din viteza:)) sau daca are foaie mica poate o sa se miste mai repede:))
Te-ai uitat la schita mea pt cadrul ala cu 3 roti?

Clau.TERO 26-11-12 20:48

am un pinion dala urias cat foaia aia de cursiere de 42 sau mai mare si foaia de la pedale cat un pinion din ala foarte mik

CraZzy_K1D 26-11-12 20:54

Clau.TERO - clar ca nu o misti de pe loc doar cu avant :)). ma m-am gandit si ai putea sa ii prinzi cumva butucu ala cu niste cleme de fier dar nu e lat cadrul ? deci alta problema

(!8Y_M 26-11-12 21:09

Quote:

Originally Posted by CraZzy_K1D (Post 5263512)
=))
Te-ai uitat la schita mea pt cadrul ala cu 3 roti?

da.. am vazut-o dar n-am comentat pt ca nu prea am inteles ce si cum.. unde bagi suspensia... cum o prinzi... cum le echilibrezi... bla bla bla...

daca o faci fixa.. e ok:twisted::twisted::twisted::twisted:

CraZzy_K1D 26-11-12 23:38

1 Attachment(s)
cam asta e schita (poate intelegi mai bine asa ) nu e terminata 100% adica inca nu stiu sigur cum o sa prind cele 2 bascule la capetele bari in forma de T
Suspensia o sa aiba niste lacasuri facute pe cadru niste bare sudate cumva(nu stiu inca)

CyPz 27-11-12 12:12

1 Attachment(s)
Nu prea am inteles eu ce vrei sa faci dar poate te ajuta poza asta.

CraZzy_K1D 27-11-12 13:45

offf :))
Fac azi niste poze si va arat .. in poza aia de mai sus este prezentata doar bascula asta zic nu si restu si e facuta poza de sus .

(!8Y_M 27-11-12 21:53

Quote:

Originally Posted by CyPz (Post 5264254)
Nu prea am inteles eu ce vrei sa faci dar poate te ajuta poza asta.

asta e ce-i povesteam eu cu bascule duble.. egale ca distanta si perfect paralele:P si cu suspensia spate independenta.. necesita doar o bara de rigidizare intre ele...

Quote:

Originally Posted by CraZzy_K1D (Post 5264333)
offf :))
Fac azi niste poze si va arat .. in poza aia de mai sus este prezentata doar bascula asta zic nu si restu si e facuta poza de sus .

ai grija cu transmisia pe stanga.. pt ca daca intorci roata pinionul functioneaza invers... ma refer la ala de pe stanga...

CraZzy_K1D 27-11-12 21:57

pai la o bicicleta am pinioanele pe stanga si la una pe dreapta.. tu te refereai la faptu ca daca pun roata de dreapta pe exterior o sa fie invers adica o sa dea in spate nu inapoi adica in gol nu ?

(!8Y_M 28-11-12 21:45

Quote:

Originally Posted by CraZzy_K1D (Post 5264970)
pai la o bicicleta am pinioanele pe stanga si la una pe dreapta.. tu te refereai la faptu ca daca pun roata de dreapta pe exterior o sa fie invers adica o sa dea in spate nu inapoi adica in gol nu ?

dap... daca pui roata clasica pe stanga trike-ului cu pinion pe stanga + de asta filetul pe care e prins pinionul are si el un sens... daca-l pui invers... se desface... poti sa pui roata ... si sa pui pinionul pe partea dreapta a rotii...

BOGDAN_UWW 30-11-12 08:47

2 Attachment(s)
uite aici ceva interesant :D

era si senzatie cu ea la costinesti :D ...pe spate avea pinion mic...pedalam ca dracu`...:lol:
atasez si un video cu plecarea de pe loc in forta :D

ondin 30-11-12 17:39

Quote:

Originally Posted by BOGDAN_UWW (Post 5267858)
uite aici ceva interesant :D

era si senzatie cu ea la costinesti :D ...pe spate avea pinion mic...pedalam ca dracu`...:lol:
atasez si un video cu plecarea de pe loc in forta :D

e vechi principiul asta, am si eu o poza cu ceva mult mai bicla decat asta dar cu acelasi principiu. pun si eu poza cand ceva am timp.

All times are GMT +2. The time now is 10:19.

- Copyright 2026 4Tuning