![]() |
|
Re: Club TICO
Quote:
Fă astfel cu un Logan, ca sigur ajunge la 18-19%. Am dreptate? Quote:
Aaaa, şi sper că veniţi la meeting, nu vreau să fiu singurul din zona de SUD... :-s |
Quote:
|
Quote:
nu o inalt ca n-am cu ce:sad: |
Voi aveti rovinieta?
:D |
Quote:
1) Ori circuitul apei care ajunge la socul automat este infundat(in cazul asta nu se ridica nici acul la temperatura ) 2) Socul automat defect (functioneza similar cu termostatu) Iti recomand sa demontezi filtrul de aer si si sa verifici daca se deschide clapeta de soc ,pe timp de vara blocheaz-o pe deschis! P.S. Mecanicii aia sunt niste idioti ! |
Quote:
pe mine unu sigur m-ai spart :lol: ii belea clubul pe vremuri visam sa fac fan club andre' aia cu libera la mare :X :lol::lol: vad ca tu ti-ai realizat visul:lol: |
Quote:
cred ca mai ii valabila:lol::lol: |
Quote:
E singura chestie pe care n-o am :D E adevarata treaba ca nu ai nevoie de rovinieta pe raza localitatii din buletin, chiar daca circuli pe un drum national?! |
Quote:
|
Quote:
ce ziceti baieti facem in 14-15 august o intalnire nationala FAN CLUB TICO la brasov?:lol::lol: |
2 Attachment(s)
Quote:
PS. Am mai gasit doua poze :lol: |
Quote:
1) acul la temperatura se ridica, dar intr-un interval de 5-10 min. O sa verific a doua optiune care mi-ai dat-o. MS PS: multi dintre mecanici nu se "obosesc" sa repare tico indiferent ca la platesti.Din acest motiv apelez la cei de aici. |
Quote:
|
Quote:
|
Eu unu nu mai inteleg nimic. Imi aprind o tigara si urmaresc relaxat ce se intampla cu acest club de care culmea nu stia nimeni nimic si care vad ca se promoveaza puternic :lol:
oricum ... sa-mi cada ochelarii 3D cand am intrat pe site, e chiar TARE ! |
| All times are GMT +2. The time now is 16:04. |
|
- Copyright 2026 4Tuning