Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club TICO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/37962-club-tico.html)

aXXo 20-07-10 07:59

Re: Club TICO

Quote:

Originally Posted by SKR* (Post 3529811)
Te plangi cu 180km cu 11 litri?

Tine-te bine: ce-i drept condus sportiv, posibil carburator dereglat, drum zilnic oras (bucuresti!!) + afara -> 80-100km cu 50 ron.
Trebuie sa recunosc, merg intre 120kmh si 145kmh (cam atat mai poate) cu 450kg in plus in spate.

11litri = 100km.

SKR La 450Kg in plus (faţă de ale tale), cu traficul din Bucureşti şi cu minim 120Km/h (īn afară)... ce pretenţie să mai ai? E prea bun consumul :))
Fă astfel cu un Logan, ca sigur ajunge la 18-19%. Am dreptate?
Quote:

Originally Posted by SKR* (Post 3529999)
Mai, pai asa iubitor de tico esti?

Lasă-l pe STREET, o să vezi tu la meeting, cum o să intre cu al lui tico prin toate hārtoapele :D (nu-i aşa Mircea?). Sunt curios totuşi, dacă-i ridică suspensiile pānă atunci... că asta-şi doreşte :D

Aaaa, şi sper că veniţi la meeting, nu vreau să fiu singurul din zona de SUD... :-s

TM32CIP 20-07-10 11:30

Quote:

Originally Posted by STREET (Post 3512192)
Tricou TICO Club 55 lei

Imi poti face si mie unu pe care sa scrie GUASHE te rog si sa-l expediezi incoace ? :-) Daca se poate si pe roshu, ar fi o treaba :-P

STREET 20-07-10 11:34

Quote:

Originally Posted by aXXo (Post 3530164)
SKR

Lasă-l pe STREET, o să vezi tu la meeting, cum o să intre cu al lui tico prin toate hārtoapele :D (nu-i aşa Mircea?). Sunt curios totuşi, dacă-i ridică suspensiile pānă atunci... că asta-şi doreşte :D

Off-road, pana la Sfinx urc cu Tico :lol:
nu o inalt ca n-am cu ce:sad:

aXXo 20-07-10 12:25

Voi aveti rovinieta?
:D

topser 20-07-10 13:17

Quote:

Originally Posted by rebel_one (Post 3524816)
am fost la service si aia ma pun sa schimb tot, nu se obosesc sa regleze/repare :rolleyes2 In oras am consum 6 iar in afara, 2 pers in masina 5 si ceva. La carburator s-au bagat toti si n-au reusit sa faca nimic, mai rau e ca s-a bagat unul si mi-a reglat avansul si acum nici nu mai trage calumea masina.In teapta a 3-a ajungeam la 65 km/h lejer, iar acum la 40 km/h cu a treia trebuie sa schimb ca e turat motorul foarte tare. De asta am postat aici, in speranta ca stie careva din voi ce asi putea face.:sad:

LE: Scuze de dublu post!

Tu ai probleme cu socul automat ,s-a scris pe aici dar probabil nu te-ai obosit sa cauti sau sa citesti .
1) Ori circuitul apei care ajunge la socul automat este infundat(in cazul asta nu se ridica nici acul la temperatura )
2) Socul automat defect (functioneza similar cu termostatu)
Iti recomand sa demontezi filtrul de aer si si sa verifici daca se deschide clapeta de soc ,pe timp de vara blocheaz-o pe deschis!
P.S. Mecanicii aia sunt niste idioti !

STREET 20-07-10 13:41

Quote:

Originally Posted by wd.wd66 (Post 3530844)

ne-ai spart:lol::lol::lol:
pe mine unu sigur m-ai spart :lol:
ii belea clubul
pe vremuri visam sa fac fan club andre' aia cu libera la mare :X :lol::lol:
vad ca tu ti-ai realizat visul:lol:

STREET 20-07-10 13:46

Quote:

Originally Posted by aXXo (Post 3530685)
Voi aveti rovinieta?

avem...
cred ca mai ii valabila:lol::lol:

SKR* 20-07-10 14:15

Quote:

Originally Posted by aXXo (Post 3530685)
Voi aveti rovinieta?

E singura chestie pe care n-o am :D
E adevarata treaba ca nu ai nevoie de rovinieta pe raza localitatii din buletin, chiar daca circuli pe un drum national?!

B-99-SAA 20-07-10 15:40

Quote:

Originally Posted by SKR* (Post 3530921)
E singura chestie pe care n-o am :D
E adevarata treaba ca nu ai nevoie de rovinieta pe raza localitatii din buletin, chiar daca circuli pe un drum national?!

Eu stiam ca nu... tu am vazut ca ai nr de IF... Pe DN1, la iesirea din otopeni, un cap de creta a oprit un microbuz inamtriculat pe ilfov, si i-a dat amenda ca nu avea rovinieta, desi era "acasa". Am inteles ca era batut in cap ala rau si nu a priceput ca omu acolo locuieste, acolo e inamtriculata masina... s-a ales cu amenda pana la urma.... Deci la tine nu stiu ce sa zic... Daca e asa, acelasi cap de creta te-ar putea opri in Bucuresti sa-ti dea amenda.... Mai intereseaza-te de asta ca nu stiu sa-ti zic sigur.

STREET 20-07-10 15:42

pe bune?:shock::shock::shock: wow ce tare si eu vreau
ce ziceti baieti facem in 14-15 august o intalnire nationala FAN CLUB TICO la brasov?:lol::lol:

SKR* 20-07-10 15:51

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3531135)
Eu stiam ca nu... tu am vazut ca ai nr de IF... Pe DN1, la iesirea din otopeni, un cap de creta a oprit un microbuz inamtriculat pe ilfov, si i-a dat amenda ca nu avea rovinieta, desi era "acasa". Am inteles ca era batut in cap ala rau si nu a priceput ca omu acolo locuieste, acolo e inamtriculata masina... s-a ales cu amenda pana la urma.... Deci la tine nu stiu ce sa zic... Daca e asa, acelasi cap de creta te-ar putea opri in Bucuresti sa-ti dea amenda.... Mai intereseaza-te de asta ca nu stiu sa-ti zic sigur.

In Bucuresti stiam SIGUR ca nu ai nevoie de rovinieta. Cel cu microbuzul probabil a fost oprit intr-o localitate din Ilfov, dar nu aceea din buletinul lui (domiciliu) (oricum, la microbuze posibil sa fie alte regulamente). Stiu sigur ca nu e valabil treaba pe raza JUDETULUI, auzisem doar de raza LOCALITATII.

PS. Am mai gasit doua poze :lol:

rebel_one 20-07-10 17:24

Quote:

Originally Posted by topser (Post 3530802)
Tu ai probleme cu socul automat ,s-a scris pe aici dar probabil nu te-ai obosit sa cauti sau sa citesti .
1) Ori circuitul apei care ajunge la socul automat este infundat(in cazul asta nu se ridica nici acul la temperatura )
2) Socul automat defect (functioneza similar cu termostatu)
Iti recomand sa demontezi filtrul de aer si si sa verifici daca se deschide clapeta de soc ,pe timp de vara blocheaz-o pe deschis!
P.S. Mecanicii aia sunt niste idioti !

topser, crede-ma ca am citit majoritatea posturilor in legatura cu problama mea.(spun majoritatea pt ca probabil mi-o fi scapat ceva nu stiu sigur)
1) acul la temperatura se ridica, dar intr-un interval de 5-10 min.
O sa verific a doua optiune care mi-ai dat-o.
MS
PS: multi dintre mecanici nu se "obosesc" sa repare tico indiferent ca la platesti.Din acest motiv apelez la cei de aici.

rebel_one 20-07-10 17:31

Cu cine vreti voi sa faceti intalnire nationala?Cati posesori de tico sunteti in acest funclub? Prin reclama pe care o faci clubului tau aici, sfidezi tot ce s-a vorbit in 4-5 pagini pe acest topic.Mai bine v-ati alatura actualului club si mergei cu cei de aici la intalnirea nationala care deja s-a stabilit.Nu o zic in nume de rau. asta e adevarul.

STREET 20-07-10 17:44

Quote:

Originally Posted by rebel_one (Post 3531354)
Cu cine vreti voi sa faceti intalnire nationala?Cati posesori de tico sunteti in acest funclub? Prin reclama pe care o faci clubului tau aici, sfidezi tot ce s-a vorbit in 4-5 pagini pe acest topic.Mai bine v-ati alatura actualului club si mergei cu cei de aici la intalnirea nationala care deja s-a stabilit.Nu o zic in nume de rau. asta e adevarul.

NU-l dezcuraja!!!:lol::lol:

TM32CIP 20-07-10 19:16

Eu unu nu mai inteleg nimic. Imi aprind o tigara si urmaresc relaxat ce se intampla cu acest club de care culmea nu stia nimeni nimic si care vad ca se promoveaza puternic :lol:
oricum ... sa-mi cada ochelarii 3D cand am intrat pe site, e chiar TARE !

All times are GMT +2. The time now is 16:04.

- Copyright 2026 4Tuning