Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar (https://forum.4tuning.ro/85-arad/37807-comunitatea-4tuning-arad-intalniri-fiecare-vineri-ora-19-parcarea-patinoar.html)

absstrakt 19-02-10 10:58

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

poate norbi s-a referit la partea de show nu la drag...daca va fi si asa ceva:P

NEo007 19-02-10 11:00

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

Nu va fi :) Ei doar merg tare, nu arata bine :lol:

morghen 19-02-10 11:27

Quote:

Originally Posted by NEo007 (Post 3102130)
Nu va fi :) Ei doar merg tare, nu arata bine :lol:

:lol: hai ca asta a fost tare :lol: adevarat !!

pana una alta multe din masinile lor de curse arata mai bine decat masinile noastre "de show" a se citi "masini de facut umbra"

Norby89 19-02-10 11:56

eu vin diseara...morghen , am crezut ca va fi ca si la satu mare , cu grupa 75 cp , 75+ si dinastea, da infine te las pe tine sa rupi tot cu porsche-u tau din anii 70.

morghen 19-02-10 12:54

:) nu te supara acuma pe mine...dar nu asa sunt grupele...sunt grupe pe cm cubi..pana in 1.6...inseamna ca dai de honda vtec...pana in 2.0T inseamna ca dai de subaru...evo...si multe alte 2.0 foarte tari...cum ziceam...eu nu rup nimic acolo...cum zicea si Neo...ma/ne bat masini cu doua grupe mai jos(daca exista 2 grupe mai jos :lol:) si chiar daca ar fi grupe de 75 de cai...99% din concurentii de acolo ar avea 175 cai :)

ca sa-ti dau un exemplu...in grupa in care ma incadreasa pe mine cu 2.0L turbo...si pe Neo la fel(2.0L turbo)....sunt si EVO...si M3 si unele M5...si multe alte masini tari.

porsche-le e din 83 si asta nu e o rusine...e chiar o mandrie :)

distractie la intalnire.

Norby89 19-02-10 13:01

am zis eu ca e rusine?
infine asta chiar asa e.nici eu nu mergeam acolo cu 75 cai , ma pregateam un pic sa am mai mult,da na infine,no chance cum zici tu.Sunt multe honde,masini mici turbate ,etc.Nu vii la intalnire morghen? e vreme frumoasa:)

Daci 19-02-10 14:09

Da' ce va mai "impungeti" unul pe altul... Si eu voi merge, dar va astept acolo.......pentru ca e posibil sa plec din 26.03. La ce v-ati gandit?

rangerxtr 19-02-10 14:40

na se face ceva diseara?

morghen 19-02-10 15:02

vine ploaia...sa va luati umbrele :)

Norby89 19-02-10 15:16

bine ca miam spalat masina:evil:

rangerxtr 19-02-10 15:53

na bine se ma intampla apa,... sare acum nu putem sta in vitrina!eu cam la 6.30 ajung pe acolo....

alexalfa2006 19-02-10 16:15

eu vin, mergeti mai devreme?

brummy 19-02-10 20:35

Daci: tu merg la intalnirea Opelistilor?? stii ca o sa fie asai??

referitor la categorii si restul.. eu de exemplu sunt in categoria de la 1.6 pana la 2.5 aspirat si sub 1,6 supraalimentat.. adica am in grupa si urs de 2.5 umblat bine si si cotete "home made" 1.4 1.5 cu turbine care manca pamantul.. ADICA nu am nici o sansa sa iau cupa sau ceva de genul, dar pt corectitudinea si calitatea curselor merita sa merg "doar" sa vad ce pot sa scot din masina. de data asta o sa am si eu putina sanse in cadrul cupei Opel, unde nu o sa am decat astre si corse de 150+cai de batut :lol::lol::lol:

rangerxtr 19-02-10 20:51

na a fost fain super ca au venit si opelisti si cica o sa mai vina...ma dor bratele un pic mam cam luptat cu volanul si in special cu frana de mana ...trebuie sa scurtezi ......vb cu baieti de la opel ...si cam mirosea tare a ars in masina:)' ambreaj cu disc.....apoi spre casa baga caldura masina cu geamurile descise am mers sa scot toata caldura......:):):)

brummy 19-02-10 20:53

Quote:

Originally Posted by rangerxtr (Post 3104028)
na a fost fain super ca au venit si opelisti si cica o sa mai vina...ma dor bratele un pic mam cam luptat cu volanul si in special cu frana de mana ...trebuie sa scurtezi ......vb cu baieti de la opel ...si cam mirosea tare a ars in masina:)' ambreaj cu disc.....apoi spre casa baga caldura masina cu geamurile descise am mers sa scot toata caldura......:):):)

vezi ma ce faci cu masina aia.. pe discu de ambreiaj nu mai ai garantie :lol::lol:
este disc de frictiune:lol: omori masina aia maaai..

All times are GMT +2. The time now is 04:08.

- Copyright 2026 4Tuning