![]() |
|
Re: Intalniri membrii 4tuning Rm.Valcea
Quote:
Vezi la accidente...........:sad::sad::sad: https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/34460-accidente-rm-valcea/page-30.html |
|
In seara asta ne strangem sa aprindem o lumanare?
|
asta seara ne vedem la Stadion nu mai mergem pe blvd cateva zile ca sigur o sa fie garda si o sa se ia de noi dupa evenimentu de azi noapte. Sigur am fost asociati cu ce s`a intamplat, asa ca sa mergem acolo.
|
Quote:
|
Pai asta sigur o sa se'ntample
|
Quote:
|
indiferent unde ne-am strange, tot suntem luati in vizor.
eu, unul as tinde sa mergem tot pe bulevard, deaorece le putem arata, ca nu avem nici o legatura cu ceea ce s-a intamplat aseara, de si in sufletul nostru, al tuturor este o durere. sa-i fie tarana usoara si Dumnezeu sa-l ierte. acum, daca toti vor, putem ramane si la Zavoi |
Quote:
|
sunt ala cu passat-ul vl 23 ser.
Quote:
|
Quote:
|
faza e ca de cate ori a venit garda au luat numerele la toti...ceea ce e bine...o sa vada ca nu era de`al nostru si nu aveam treaba cu el....asa ca macar o zi mergem la stadion si dup`aia ne reluam activitatea. Asta e, garda mereu a generalizat si suntem acuzati toti pt unu...sper sa nu le dovedim contrariul, daca facem ce facem s`o facem cu cap, cum am mai zis. O sa mai vb asta seara la stadion mai multe detalii.
|
Dar mergem cu lumanare la el, da? Ne'ntalnim toti la Zavoi si mergem ?
|
nu au ce face daca au luat numerele.
este doar o simpla verificare de rutina, nimic mai mult. apoi, cum a spu cineva seara " constituire de grup infractional " in nici un caz, nu se poate asa ceva, deaorece nu suntem dati in urmarire sau cine stie ce! apoi, daca ar fi avut ceva cu noi, crede-ma, ca deja foarte multi eram chemati la sectie cu ceea ce s-a intamplata seara, deaorece le era foarte usor sa ne i-a dupa nr de inmatriculare de la masini. deci, pana la urma, unde ramane intalnirea? |
Sambata se intalneste lumea pe undeva? Hai ca ajung si io in Valcea... sa mai stam la o palavra...
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:14. |
|
- Copyright 2026 4Tuning