Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Masina Mea ..! (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/33583-masina-mea.html)

mydream 19-03-11 12:56

Re: Masina Mea ..!

felicitari sharky pentru masinuta ...:rolleyes2

fan3xxl 19-03-11 13:07

10 Attachment(s)
poze!!!!!

kitz` 19-03-11 13:36

foarte frumoasa masina si se aude foarte frumos ... felicitari

MiTzA- 19-03-11 19:39

Quote:

Originally Posted by fan3xxl (Post 4182188)
poze!!!!!

URATA !!!!!!!!!!!

Victor_WRC 19-03-11 22:15

fane'.....dupa ce iti pui alte jante ....stii tu :lol::lol::lol:..........ti-am zis pe ms :lol:

TEO_VL 19-03-11 23:06

Quote:

Originally Posted by fan3xxl (Post 4182188)
poze!!!!!

CU O PAGINA IN URMA AI O PISICA DE UNDE TE POTI INSPIRA;)
UN + PT JANTE SI OGLINZI..............SUCCES:arrow:

fan3xxl 19-03-11 23:21

ba mihaitza boss asta cu MED...viitor MEG...dute in fata oglinzii, ia`te de urechi si dati un cap in gura........
Jantele raman asa momentan, bara ramane, pragurile raman, eleronul ramane, va urma o revopsire pentru ca este o mica diferenta de culoare....interior Recaro, plafon curatat, montat OBC...momentan circul cu BIG BEN`ul in bord...X(...si etc...pachet M nu voi pune pe ea....

sharkylete 20-03-11 03:28

UPDATE

Quote:

Originally Posted by TEO_VL (Post 4183663)
CU O PAGINA IN URMA AI O PISICA DE UNDE TE POTI INSPIRA;)
UN + PT JANTE SI OGLINZI..............SUCCES:arrow:

:oops::oops::oops: Multumesc! :oops::oops::oops:

Quote:

Originally Posted by fan3xxl (Post 4183686)
Jantele raman asa momentan, bara ramane, pragurile raman, eleronul ramane, va urma o revopsire pentru ca este o mica diferenta de culoare....interior Recaro, plafon curatat, montat OBC...momentan circul cu BIG BEN`ul in bord...X(...si etc...pachet M nu voi pune pe ea....

Cum ti-am spus si cand ne-am intalnit la GOMM ... ai mult de lucru la masina!
Sunt curios de un singur lucru,tot "pachetu`" asta de il are acum ramane provizoriu pana pui altceva(nu neaparat ///M..) sau ramane definitiv!?
Farurile,triplele si abtipildele raman si ele?!
Oricum, nu e frumos ce e frumos, e frumos ce iti place tie! ;) (dar nu inseamna ca este ce trebuie,zic asta ca sa nu fie subiecte de carcota pt altii)

ON:arrow:

Astazi am luat plafonul de ///M,cu stalpi,parasolare,manere si pachetul de lumini complet!
Maine poate trag si vre-o 2 poze sa le postez:D

Restu` e CanCan!
:paper:

trafy-vr6 20-03-11 08:09

Re: UPDATE

Quote:

Originally Posted by sharkylete (Post 4183929)
Astazi am luat plafonul de ///M,cu stalpi,parasolare,manere si pachetul de lumini complet!

Restu` e CanCan!

same here :D

mihaitza5 20-03-11 08:47

Textul din semnatura lu` fane mi se pare foarte cunoscut! =)))

trafy-vr6 20-03-11 10:28

mihaitza, tu nu declari nimic ?

fan3xxl 20-03-11 11:04

Re: UPDATE

Quote:

Originally Posted by sharkylete (Post 4183929)
:oops::oops::oops: Multumesc! :oops::oops::oops:

Cum ti-am spus si cand ne-am intalnit la GOMM ... ai mult de lucru la masina!
Sunt curios de un singur lucru,tot "pachetu`" asta de il are acum ramane provizoriu pana pui altceva(nu neaparat ///M..) sau ramane definitiv!?
Farurile,triplele si abtipildele raman si ele?!
Oricum, nu e frumos ce e frumos, e frumos ce iti place tie! ;) (dar nu inseamna ca este ce trebuie,zic asta ca sa nu fie subiecte de carcota pt altii)

ON:arrow:

Maine poate trag si vre-o 2 poze sa le postez:D

Restu` e CanCan!

si ti`am spus de atunci ca sunt constient ca e mult de lucru, dar stii problema principala pe care o am momentan...dupa ce rezolv cu asta o sa vad ce voi face....de stickere obligat, fortat voi scapa pentru ca trebuie revopsita....farurile voi scapa de ele si cu triplele nu stiu ce sa fac...trebuie schimbate, dar nu vreau sa pun ceva hidos sa se sperie lumea pe strada de mine....in fine...nu vreau sa ma apuc sa fac planul ca tiganu...voi vedea ce voi face....ca din gura fac multi pe aici foarte multe lucruri...
Hai cu pozele alea cu plafonu :> sa`l stapanesti sanatos :D

MiTzA- 20-03-11 11:12

sa ti iei si o chestie daia cu TAXI :lol:

mihaitza5 20-03-11 14:16

la mine maine e gata :D .. jante 17 225/45/17, plafon negru, capace oglinzi negre, bad boy hood, csl trunk, vopsit bandouri si manere in culoarea masini

PS: cleme pentru bandourile laterale de unde fac rost? ca pe internet nu am gasit nimic..ciudat.

minimal.madness 20-03-11 16:00

Fane,asa cum ti'am zis si personal,s'o stapanesti sanatos .E frumoasa foc.
Imi pare rau doar de ce s'a intamplat in seara knd ai venit la mine..Observ cumva ca nu i'ai pus capacu pe spate la roata cu "probleme" ? i'ai inlocuit prezoanele ?

Sharky...nu mai e nevoie sa zic nimic.Mult succes in continuare :P Felicitari

All times are GMT +2. The time now is 02:55.

- Copyright 2026 4Tuning