Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Masina Mea Virtuala V2 (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/289648-masina-mea-virtuala-v2.html)

cretu_bs 20-05-12 18:54

Re: Masina Mea Virtuala V2

2 Attachment(s)
Uite si portbagajul!Am gasit prin garaj husa pentru capota...ce sa fac sa o montez?Attachment 2439012

Attachment 2439013

ionut.alex63 20-05-12 20:55

2 Attachment(s)
Asatazi am schimbat cauciucurile la E90 cu unele cu talon mai mare.Si acum pe seara iam inegrit putin stopurile.Maine sar putea sa vina un prieten la mine sa ma ajute sa o las putin mai jos.

cretu_bs 20-05-12 21:15

1 Attachment(s)
S-a rezolvat si cu husa!Drept bonus:))un prieten mi.a facut cadou o bara pentru faruri angry:X.
Attachment 2439219
Va anunt ca am dat comanda de 2 tuburi de NOS si de o teava de esapament!

dms28 20-05-12 22:27

R.Equinox-arata bine babuta...
ionut.alex63-cam cat de joasa o so faci:D
Cristi.megane-arata bne si multi km in continuare:D
cretu_bs-se pare ca ai bani si rezolvi masinile rapid...

Masinile ramase in garaj sunt nissanu si cielo care din cielo mai degraba il duc la dezmembrari...

jurec10 20-05-12 23:04

Quote:

Originally Posted by R.Equinox (Post 5031247)
@jurec10-Ba..Panicatule..vino sa iti iei jafu...e gata...

Bine bai minune trec maine pe la tine da sper ca nu iti trebe si bani:))
+se si misca baba?"_"

grc 21-05-12 00:28

3 Attachment(s)
Asa baietii bagati.Nu pot sa comentez fiecare masina in parte dar pot spune FOARTE FRUMOASE!!!
VAND BMW Alpina 850i nu prea am multe detalii despre ea, nu are motor dar in schimb este impecabila fara pic de rugina, iar interiorul ca nou tot retapitat pret 8000E anuntu este valabil pana pe 21 ora 00:00 daca nu o ia nimeni o pastrez pt mine

Rid3r*RaCe 21-05-12 13:52

10 Attachment(s)
Acum 30 de minute am venit cu BMW`ul de la vopsitorie si ce sa vezi ca, langa vopsitorie este un service-auto unu cu un bmw ca al luiionut.alex63 si`a pus niste incaltari noi pe BMW si am discutat cu el despre incaltarile vechi de pe BMW si i le`am cumparat eu cu 800 E cu tot cu gume !
Si cum am luat masina de la vopsitorie m`am dus langa la serice-auto si mi`am montat si noile incaltari !!
Anunt important!!!
VAND GOLF 3!!!

Poze cu BMW`ul si cu Golf`ul !!!

R.Equinox 21-05-12 15:18

2 Attachment(s)
Azi am dat iar motorul jos..acum e bucati...am dat vechea instalatie jos...masina pleaca la vopsit!!!!

Attachment 2439753Attachment 2439754

@cretu_bs-Bravo.. nu a durat c-am mult?
@dms28-Mersi frumos..cum merge cu nissanu?..vopseaua m-ai rezista?:)))))
@jurec10-Merge merge..e o senzatie placuta cand merg la volanu acestei masini:X:X
@grc-L-as lua eu dar de unde bani:((
@Rid3r*RaCe-Arata bien golfu..dar acum..fara suparare..cu e46 ce ai avut?...Chiar urasti asa de mult bmw-urile?:)))

Ruffy RUF 21-05-12 15:37

6 Attachment(s)
Merge treaba struna aici :D, imi place ce vad.

Seria 8 ala l-as lua eu dar la fel stau rau cu bani... in top-ul bmw-urilor din visurile mele se afla seria 8 urmat de seria 7 - E38...

Si acum sa va arat ce s-a mai intamplat prin ograda mea :D

La E34 am montat capota si aripa stanga aduse de la vopsit, am montat bateria in portbagaj si am reusit sa pun si mocheta+plafon+tot interiorul portbagajului cel cumparat de mine ( Daca ati sti cat mi-a sucit mintile un interior vazut pe net care este 95% ca al meu) si dupa lungi cautari il am insfarsit 8)8)8), am pus si volanu de pe E36-le meu care va primi un volan de drift, singura problema e ca am o eroare la Airbag dar sa vedem undeva pe tester sa o scot:).

La Kadett a fost asamblat si fac rodajul la motor si jantele le voi schimba , am in minte ceva oz-uri gen rally si vreau slick-uri pe el ca masina va fi de 402m:!::!: aviz amatorilor astept provocari dupa ce voi aveam macar 1000km facuti cu motorul calm:D
Acum o tampenie din capul meu spune sa fac portbagajul clean si badboy la capota ( stiu stiu abia ce ii vopsit dar am fost tampit inainte si nu m-am gandit)...
Sper sa va placa, E36-le deocamdata asteapta un camion de piese :lol::lol:

cretu_bs 21-05-12 17:03

Masina nu e gata!Am facut o asa rapid pentru ca am gasit una la dezmembrari si am luat piese!

cretu_bs 21-05-12 17:20

Quote:

Originally Posted by dms28 (Post 5031846)
R.Equinox-arata bine babuta...
ionut.alex63-cam cat de joasa o so faci:D
Cristi.megane-arata bne si multi km in continuare:D
cretu_bs-se pare ca ai bani si rezolvi masinile rapid...

Masinile ramase in garaj sunt nissanu si cielo care din cielo mai degraba il duc la dezmembrari...

COLEGU VREAU EU CIELO-UL!DAR CU TOT CU MOTOR!!!

grc 21-05-12 17:34

Pretul se mai poate negocia nu mult... si ma bate si pe mine gandu rau sa il opresc dar nu stiu de unde o sa fac rost de un V8 de BMW

cretu_bs 21-05-12 18:34

Quote:

Originally Posted by grc (Post 5032795)
Pretul se mai poate negocia nu mult... si ma bate si pe mine gandu rau sa il opresc dar nu stiu de unde o sa fac rost de un V8 de BMW

Salut eu il cumpar! 9000 iti dau!

sYdanyel 21-05-12 18:45

4 Attachment(s)
Frumoasa treaba faci Radule , bafta la vopsit :D
Astazi am profitat de ziua calduroasa si am plecat intr-o excursie pe la munte impreuna cu prietena mea :D Desigur , nu se putea sa nu fie un ghinion .. Eu am fost de vina ca am plecat cu ea asa de low si am lovit bara fata in partea dreapta.. :|

Iulianroscatu 21-05-12 18:48

Vad ca merge bine treaba , progresari ma , la mine e cam lenesa treaba ca nu mai am fonduri dar mai am cateva piese de la fosta buburuza si o sa le vand. Pana acum la Touran sa ma hotarasc la niste jante si o sa le prezint! Bafta in continuare

All times are GMT +2. The time now is 18:42.

- Copyright 2026 4Tuning