Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Poze cu prietenele, amicele voastre (https://forum.4tuning.ro/28-femei/2838-poze-prietenele-amicele-voastre.html)

valib 10-03-06 20:29

Re: POZE CU PRIETENELE, AMICELE VOASTRE

Rog adminul sa bage o sigla 4tuning....ca eu n'am reusit! E tare important...

I'm really proud of my girlie....

https://img88.imageshack.us/img88/3374/3437915tw.th.jpg

Mustang 10-03-06 20:36

iulia...tu ne-ai oferit poze cu poponeatza amicei tale...
da' cu poponeatza ta nu pui ? :lol:

CT99WUW 10-03-06 22:24

Quote:

Originally Posted by iulia
nu inteleg de ce zici tu ca te-am inebunit c,nu mai ai somn noaptea...etc...eu nu am facut nimik altceva decat sa pun si eu cateva poze...Pui mic nu e trucat asi e pusu al meu care il iubesc mult mult mult de tot :) pupici

Iulico....nu te supara...dar prietena ta ....are cel mai frumos corp de fata pe o fata de baiat.....m'am uitat doar la 2 poze...pe bune.....pacat de corp care este frumos...dar fata aia ...sincer...cam baiatel.....nu cumva e prietena ta din aia tratata cu hormoni si acum 1 an o chema George?
PS sper sa nu jignesc pe nimeni dar ..stiti voi toti ....cum e cu parerea personala a fiecaruia

Alexutzzz 11-03-06 00:18

Quote:

Originally Posted by fanete
hai sa mai pun si eu cateva poze cu o prietena.are cei mai tari ochi dintre toate prietenele mele. deocamdata doar pozele astea mici le am aici (la firma)

fanete tata in legatura cu fata de pe pagina 158 link
https://forum.4tuning.ro/28-femei/2838-poze-prietenele-amicele-voastre/page-158.html

sta la 2 blocuri de mine mare curva sory de expresie nu stiu cum te poti madri cu denisse ;) o mare ................................... sorry dar adevarul cam doare
ps mare figuranta fitzoasa materialista
pps prietena ei cea mai buna super fata imi pare rau ca am pierdut legatura si cu ea sti tu cine daca o cunosti pe denisse ( adik de simona)

sefu ai mare grija

Psycho 11-03-06 02:53

Quote:

m-am tot gandit si am ales si eu sa pun poze cu 'puiu meu mic' :P si prietena mea cu care imi petrec majoritatea timpului tansand :P sper s ava placa :D

vezi d`aia te iubim noi pe tine si te placem ..

iulia 11-03-06 11:51

deap....cat despre prietena mea...are 17 ani ;) si fiecare e liber sa gandeasca ce vrea...cu poponeatza mea...mai vb ;) sa vdm daca meritati...iar despre pisu meu :( nii un comentariu????....:(

momo 11-03-06 12:24

Quote:

deap....cat despre prietena mea...are 17 ani ;) si fiecare e liber sa gandeasca ce vrea...cu poponeatza mea...mai vb ;) sa vdm daca meritati...iar despre pisu meu :( nii un comentariu????....:(

super tari pozele...
cat despre pisu tau... SUPER MARFA BOTICUL ALA:D

Psycho 11-03-06 12:31

nu pot sa zic k ma inebunesc dupa ea .. nu e cine shtie ce .. are coapsele si sholdurile cam mari

blazeyblaze 11-03-06 16:23

ce nebunie nebuna gen

13RvR 11-03-06 16:26

Quote:

Originally Posted by Psycho
nu pot sa zic k ma inebunesc dupa ea .. nu e cine shtie ce .. are coapsele si sholdurile cam mari

Le poti micsora .... ;) ... strangi mai tare ..... ;)

momo 11-03-06 16:55

Quote:

Originally Posted by Psycho

cine? pisuiu sau fata?:D :D :lol:

iulia 11-03-06 17:08

2 Attachment(s)
CT99WUW zi-mi daca iti place de pustoaica astalalta cu care mai dansez :P tot 17 ani ;) apropo...dar de poponeata mea cred ca v-ati cam saturat..zic eu...ca na..majoritatea pozelor erau facute de la spate:D

Psycho 11-03-06 17:13

iar eshti goala iar eshti goala .. dar am sa te umplu iara .. te umplu de dai p`afaraaa tuh eshti sticla idealalaaa

pe la spate pe la spateee ... :)

ihimz mishto mulatra ... ma apuc de modificat pozele in adobe sa o fac goala :)

13RvR 11-03-06 17:17

Quote:

CT99WUW zi-mi daca iti place de pustoaica astalalta cu care mai dansez :P tot 17 ani ;) apropo...dar de poponeata mea cred ca v-ati cam saturat..zic eu...ca na..majoritatea pozelor erau facute de la spate:D

Draguta fata, dar o intreci cu mult ... ochii tai sunt mult mai expresivi.... ;)

Psycho 11-03-06 17:32

Quote:

Originally Posted by Xtreme-Razvan
Draguta fata, dar o intreci cu mult ... ochii tai sunt mult mai expresivi.... ;)

dupa 3 sticle de bere si juma de whisky .. era continuarea .. dar mi`a zis`o pe messenger :) era rushine sa o puna aici :)

All times are GMT +2. The time now is 18:55.

- Copyright 2026 4Tuning