Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Ford (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford.html)
-   -   Club Ford Capri (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford/2021-club-ford-capri.html)

Silencer Power 30-06-07 22:25

re: Club Ford Capri

Interesant... cablul de la ce model este?

cv-03-btf 01-07-07 09:00

Practic........ este cablul de la ford capri ..numai ca a trebuit sa " pun in serie " acea sonda care cred ca sesizeaza calculatorul despre faptul ca motorul este in sarcina... Modificarea a fost facuta la ambele capete ale sondei intrucat nu se potrivea nici cablul in ea..nici sonda in cutie...

cv-03-btf 01-07-07 09:08

Quote:

Originally Posted by Silencer Power (Post 975100)
Interesant... cablul de la ce model este?

...nu as putea sa-ti ofer concret date de la modelul de ford de la care provine sonda sau cablul... am fost la desmembrari.. l-am "ochit" in raft si l -am cumparat...de multe ori cand le spun ca as avea nevoie de o piesa de la un ford capri.. imi raspund sec..ca nu au asa ceva...din acest motiv m-am obisnuit sa - mi bag nasul prin piesele lor si de fiecare data plec cu cate ceva.....

just_a_mapetz 01-07-07 20:54

Quote:

Originally Posted by florin_cars (Post 972219)
stiu Ford 2.8 auto...da' nu Capra :-P, nr noi si 1.000Eu

c fel d ford ii?

cv-03-btf 02-07-07 07:39

are cineva disponibil spatarul de la bancheta spate mk1.. sau eventual cotiera de la bancheta spate mk2/3.???? ori prizele de ventilatie de pe bord.. cele ce arunca aer pe parbriz.. mk2/3..???

florin_cars 03-07-07 23:18

Quote:

Originally Posted by just_a_mapetz (Post 976273)
c fel d ford ii?

Grenada/Petarda/Bunicutza :oops: :lol:

silencer 09-07-07 23:26

baieti, ce stiti de chestia asta:

http://www.gtechpro.com/ss.html

sau mai bine zis, care aveti si folositi asa ceva, ce marci si modele mai stiti?

codrin44 10-07-07 14:28

Quote:

Originally Posted by cv-03-btf (Post 976851)
are cineva disponibil spatarul de la bancheta spate mk1.. sau eventual cotiera de la bancheta spate mk2/3.???? ori prizele de ventilatie de pe bord.. cele ce arunca aer pe parbriz.. mk2/3..???

bancheta spate mk3 nu are cotiera.
-prizele fata sunt ca pe granada deci e posibil si cele de parbriz sa fie la fel. daca e asa le iau eu de aici. ok?

florin_cars 10-07-07 14:38

Quote:

Originally Posted by silencer (Post 990113)
baieti, ce stiti de chestia asta:

http://www.gtechpro.com/ss.html

sau mai bine zis, care aveti si folositi asa ceva, ce marci si modele mai stiti?

sunt f bune sculele, nu stiu dk conteaza asa mult marca.
avea un amic de vanzare unul, cu asa scula tot clubul RR si-a testat performantele, si inca se intampla la fel cu diverse okazii, testari:-P

cv-03-btf 10-07-07 21:34

ok...multumesc codrine... de maine intru in linie dreapta cu masina.. adica o sa-mi fac timp sa lucrez zilnic la ea...
dar eu am 2 spatare dela un mk2/3 care se rabateaza... si parca ar avea locul pentru cotiera...
va tin la/in curent...
ps.. florine acolo e si un citronel negru...

codrin44 10-07-07 22:03

1 Attachment(s)
asta e de mk3

flooriin 10-07-07 23:39

salut baieti! am gasit un ford capri cu motor de 1300 la 1000 de euro dar e cam varza. trebuie sa ii refac tablaria complet (praguri, aripi fata, aripi spate,capota pe aici pe-acolo, axul la un stergator rupt si ce-o mai fii........) plus sa schimb parbrizul. vreau sa va intreb si eu pe astia de sunteti mai demult in bransa:
gasesc ford capri cu tablaria ok in banii astia???
si cu motorul ok???:D
gasesc parbriz de ford capri??? daca da la ce banii si cine are???
si mai spuneti-mi voi ce ar trebui sa ma intereseze. ca stiti ce ar trebui sa caut.
multumesc!
numai bine!

flooriin 10-07-07 23:46

uitasem . ford capri din 1971 mk1 cred:D .

Silencer Power 11-07-07 10:46

Quote:

Originally Posted by flooriin (Post 991981)
salut baieti! am gasit un ford capri cu motor de 1300 la 1000 de euro dar e cam varza. trebuie sa ii refac tablaria complet (praguri, aripi fata, aripi spate,capota pe aici pe-acolo, axul la un stergator rupt si ce-o mai fii........) plus sa schimb parbrizul. vreau sa va intreb si eu pe astia de sunteti mai demult in bransa:
gasesc ford capri cu tablaria ok in banii astia???
si cu motorul ok???:D
gasesc parbriz de ford capri??? daca da la ce banii si cine are???
si mai spuneti-mi voi ce ar trebui sa ma intereseze. ca stiti ce ar trebui sa caut.
multumesc!
numai bine!

Incearca sa gasesti cat mai multe, fa-ti singur o parere raportata la ce ai gasit/vazut si o sa-ti raspunzi singur la intrebare. :)

zolley 11-07-07 20:15

baieti veste buna un prieten mia dat o lista !!!! MK 1

aripa fata 406.79 RON

All times are GMT +2. The time now is 22:17.

- Copyright 2026 4Tuning