![]() |
Re: Cafeneaua membrilor 4t din Focşani
bine vam regasit in 2010...la multi ani stiu ca sunt mai intarziat dar acum am ajuns si eu pe acasa...;)
|
ba...thunder...iti zic io care e treaba cu DAN_M3...o sa iti placa maxim.....maxim am zis!!!!!!!
va pupa jean! La Multi ANI!!! |
Se poate muta un motor de Fiat Punto model 98 cred e vechi , nu e al meu , cu motor de 1L sa fie schimbat cu unul de 2L GT tot de Punto numai ca versiunea GT ?
|
Bajeteii, duminica pe la ora 11 la PETROM V pe centura ne vedem astia de avem VW si ne-am vorbit pe vwforum. Frumos e sa va invit si pe voi, daca aveti timp si dispozitie sa ne cunoastem la un pahar de vorba.
|
perfect. La petromv pe centura.
|
Tu esti baiatul cu Golful ala V negru tunat ?
|
El e Radu care are WOB, eu sunt ala cu golf-ul V, albastru tunat :P
|
Quote:
|
Bine ai venit gbrgeorge pe forumul 4tuning Focsani
Chiar daca nu sunt posesor de VW tin sa iti multumesc pentru invitatie. O sa fiti posesorii de VW doar din VN sau si din alte judete? |
Jipianu, intalnirea a fost initiata pe celalalt forum ptr posesorii de vw din focsani si ptr ca m-am gandit ca puteti fi interesati si voi am renuntat la ideea ca tre' sa fie un anumit brand. Ne vedem acolo, ne cunoastem, interactionam si altfel decat prin oras.
|
Ok... atunci o sa fiu si eu prezent ... oricum am de gand sa vin cu un Golf 4 si eu dar sa vad nu se stie
|
cred ca o sa fiu si eu prezent.. ;) sa vad pe care mai corup sa vina :D:P
|
fiind duminica . adik dupa sambata sper sa ma trezesc . daca da ma prezint si eu . si sper sa fie cat mai multi
|
Quote:
|
George v-ati mai intalnit azi, ca am trecut pe acolo la 11:30 si nu era nimeni acolo ;) am venit degeaba
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:10. |
- Copyright 2026 4Tuning