![]() |
Re: Dacia Loco Pe Sticla B-69- TAU
sper sa nu te superi pe mine...ca doar ma cunosti :P
nu-mi place deloc cum a iesit la usile din spate..nu ma refer la dif de pe usa...ma refer la unde se "lipesc" unele de altele...ink odata...sper sa nu mi-o iei in nume de rau :D BAFTA! |
salut...super tare dacia...ar fi trebuit sa ii pui si bord cn4 parerea mea k dadea mai bine...ce vroiam eu sa te intreb...am fost la 4t days si am vazut pe ea k e de vanzare...spune`mi si mie cam ce modificari are in afara de cele exterioare? ce an e? si care este pretul...pls astept raspuns
|
Quote:
|
13 Attachment(s)
poze de la romexpo
|
4 Attachment(s)
am si eu cateva poze de la romexpo
|
off-topic!!!
marea mea intrebare de la Romexpo..........De ce a fost singura dacia prezentata???????unde sunt frate restul de dacii tunate din tara asta.au fost mai multe Oltcit-uri spre stupoarea mea si a multora. |
se pare ca nu vor sa vina cu ele sa le expuna. nimeni nu te opreste sa nu expui masina in salon! sau nu sunt masini de expozitie...
|
Quote:
|
vezi ca exista PM pt alte detalii!
|
Quote:
poate berline/breakuri nu au fost.. on: Frumusica masina.. nu prea imi place imbrinarea dintre alb/negru la aripile spate.. :P |
Salut.Vreau sa iti zik ca sambata am fost la Romexpo cu inca un prieten,si am vazut dacia ta .mi se pare marfa ,pe langa ce kitsch-uri am vazut eu prin bucuresti .chestia e ca atata timp cat ai cu ce sa mergi ,nu tre ' sa te intereseze de ce zic altii.si eu tot de la o dacie vreau sa incep (adica deja am inceput)atata timp kt krezi k masina te reprezinta ,e ok .bafta in continuare ;)
Notamoderator: scriesituninlimbaromanaterogfrumos |
Quote:
|
frumoasa masinutza , tot respectul pt ce ai facut cu ea...
https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/70205-golf-2-1-6-a.html |
Ai dus si BMW-ul la 4tuning days??????Oricum ma bucur k nu ai renuntat la dacia ta asa cum a facut SGM-ul,k uite ce a iesit.....
|
nu am venit cu BMW-ul ca nu am numere inca la el! si TAU este de vanzare!
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:44. |
- Copyright 2026 4Tuning