![]() |
Re: Diverse discutii
Quote:
|
Poate k are bad-uri,incearca sa il formatezi pe tot,si dupa aia incerci sa cauti unde are bad-uri (park merge cu partition magic) si dak le gaseste faci o partitie numai cu bad-uri si restul ce a ramas faci alta,astfel incerci sa separi sectoare cu beduri de cele fara,ai grija k in timp o sa se agraveze,dak,capul de citire inimereste pe o ciobitura din discuri,se pot crea altele,si tot asa :|
|
deci in concluzie baga hardu la sorta in calculator copiaza ce ai nevoie si formateaza tot :mrhappy:
|
unde pun si io o oferta de asigurari aici sau fac un thread nou? :)
|
Mai Bine Iti Iei Altul
|
Quote:
|
hai merci...
|
hop si eu cu o intrebare de baraj........cam cati caluti mai am la urs la 63 kw? nu prea le am cu calculatul..:oops: MULTAM
|
86...1kw = 1.36 CP
|
Quote:
|
baietzi pana acum, merge bine. daca vreti sa veniti, aveti ce admira
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...ewpost&t=56005 dupa numai 1 zi, zic eu ca este f bine. |
Quote:
|
Quote:
|
hi-power de 116 cai ma lasa rece
pai ce mah...de la hyundai? mai bine aduci altceva de acolo...:oops: :P eu te vreau cu CTRu |
Quote:
nu e nevoie sa formatezi tot hd-ul pen'ca partitia se face la nivel logic, deci e cam fixa zona, n-are sens sa stergi tot. in cele ce urmeaza ai treaba doar cu partitia pe care vrei sa instalezi. daca ai un program mai inteligent de partitionat (ex. partition magic) sterge cu totul partitia pe care vrei tu sa instalezi apoi creeaz-o din nou. am impresia ca merge si cu fdisk treaba asta dar nu mai tin minte exact. asa, dupa ce ai recreat partitia te-apuci sa instalezi. in installer te intreaba cum vrei sa formatezi partitia, recomand ntfs merge mai repede. daca tot ti se blocheaza ruleaza un norton disk doctor in care ii spui exact de unde vrei sa-nceapa sa scrie, schimbi setarea default ca sa nu scrie in aceeasi zona daca cine stie ce-o fi. varianta simpla ar fi sa tragi un fisier mai mare pe partitia noua si vezi daca decurge copierea fara probleme. apoi te apuci sa reinstalezi. abia in ultima instanta ii dai o verificare pt. sectoare defecte (bad-uri adica) pe partitia respectiva daca tot nu scapi de batai de cap. in cadrul procedurii se marcheaza zona defecta si totul e ok. deci daca ai cateva bad-uri nu tre sa te gandesti neaparat la schimbat hd-ul. problemele astea apar in general cand pica curentul si capetele de citire/scriere pot atinge platanele (de regula ele plutesc la o distanta micrometrica deasupra platanelor) si nu inseamna neaparat ca-i ceva defect la mecanismul hd. ai marcat bad-urile si gata, nu e nici o problema. |
pai si eu ma vreau cu CTR-ul pana mea... cand are loc intalnirea, zi-mi si mie o data!?
n-am nimic pe-acolo, ca momentan nu au bagat i30 2.0 benzin. nu m-asteptam dar la interior cel putin e foarte bine facuta. ps: da hi-power pen'ca exista si 1,6 lo-power de vreo 85 de cai. |
Quote:
|
pe 17 cred ..noiembrie...2007.
bah tre,, ti-am zis..fii mai atent adu ceva de la hyundai... nu 2.0 sau din astea....CEVA>>.. |
pai ceva=i30. e mild-hatch. :)
|
nu esti atent..... te las peste weekend sa te gadesti. ce am venit eu sa vad de la hyundai?
|
era honda.
|
esti tu..hondariot.
am zis: pt ce am venit eu la hyundai ...ce am venit sa vad ??? in fine, las ca iti explic la telef. |
ce faceti asta seara, pe unde va petreceti timpul ? :???:
|
eu ma duc la un party , beau :drunk:
|
Buc, ma duc sa pun la cale detalii
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...39#post1180539 |
mercury :D
|
Quote:
|
Quote:
|
ma ajutatzi si pe mn cu cv plsz?? nu mere sa instalez mesu 9 k imi zice k nu se poate deschie "yahoo messengel.exe" pt k nu e buna confuguratzia si sa reinstlaez setang configuratzia bun... imi putetzi spune si mie o solutzie plsz:D
|
Wtf?!?!?....
|
Quote:
|
pai la voi in grupa mai e si aml-u :mrhappy: cu a lui nova racing :lol:
|
Felicitari tre :flower: https://forum.4tuning.ro/showpost.php...1&postcount=69
|
toate pozele lui erau pe cale sa castige :)
|
un mecanic bun......
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
in schimb l-am vazut pe shantzu .... aparea si disparea :lol: .. verifica nush ce pe afara :lol: |
Quote:
taz - cele semnate de fastcarjunkie sunt ale lui , si toate 3 au fost pe aproape sa iasa primele :) |
Quote:
oricum si in seara asta s-ar putea sa ma duc :) |
| All times are GMT +2. The time now is 08:44. |
- Copyright 2026 4Tuning