![]() |
|
Re: Club ESPERO
Quote:
|
dark e unu pe la gorjului 10 km dupa ce intri in buc , mi a luat 150 ron indreptat 2 jante pus cauciucuri pe ele echilibrate si alte 2 cauciucuri de pus pe jentile din spate si asteea echilibrate :D
|
Quote:
|
boltul de sus iese in jos iar cel de jos in sus dar inainte de asta dai cu putin spray degripant sa iasa mai usor ca alfel poti indoi bolturile daca dai tare cu ciocanu in ele
|
Spalsh... uita-te si tu cum sunt bagate acolo.... vezi unde au gamalia aia si iti dai seama cum sunt bagate! tu vrei sa faci masina pe internet?? sa iti dea mura in gura! Le desfaci si tu cu un ciocan, cu un dorn ceva!
Asa e, cel de sus e bagat de jos si invers ca daca te uitai mai bine nu ai cum sa il bagi de sus! |
Fratilor care are suspensie sport pe masina? Sau care o are mai joasa asa, ca eu am dat cu saracul racord flexibil de pamant de vreo 10 ori pana acum, in 2 zile :)) Dupa ce ca era praf si trebuia schimbat, am mai dat si cu el de ciment, acum paraie ca naiba!
|
eu eu!!!!
ocolesc fiecare gropita din oras:)) ii greu nene`...cateodata imi vine sa`mi bag ceva in ea de suspensie..:| |
2 Attachment(s)
new look....nu l`am terminat,mai am de muncit,finisat...dar idea in general cam asta e`...oricum este cam impracticabila masina...adica,daca este drmul ca`n palma este ok...daca apar groape..ii grav :(
|
Draky daca tie iti place e foarte bine!
Poate stiti pe cineva care vrea sa cumpere ceva frumos si bun! Click pentru detalii -> http://www.craiovaforum.ro/vanzari-a...lo-575821.html |
am dat`o jos...era cocalarie pe fata:))):lol:
|
bara spate se da greu jos? ceva complicatii?
|
Quote:
|
Pai in primul rand e mai joasa, probabil de aia pare mai ingusta. Si a mea pare la fel daca o pun langa un logan stock, portbagajul la Espero acum vine deasupra pasajului spate la logan ;).
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
dap ,pozele sunt reale,dar masina este foarte foarte joasa...cand ma opresc la semafor..si trece un logan langa mine...zici ca`i duba 8)
cat despre poze...le`am facut in graba,cu un telefon mai "varza" ...:rolleyes2 o sa revin cu ceva poze mai detaliate;) ca deh`..iar am modificato` ..am pus numaru in dreapta jos...si etc etc...vedem la poze;) pun o poza de acum vreo` 2 sapt...ca sa vezi ca nu`i "ticozaur" :)) |
| All times are GMT +2. The time now is 16:00. |
|
- Copyright 2026 4Tuning