![]() |
|
Re: Diverse discutii
|
si apropo incearca sa nu mai faci impresii cu mine daca nu ne cunosteam mai ziceam orcum esti magar ca puteai sa zici ceva de masina
ps:vorbesti de saptari :)) dar nu esti instare sa platesti datorie de 5 sute si apropo nu mai fii prost si nu mai injura |
2 Attachment(s)
uite ca sa nu zici ca sunt eu nesimtit ...........plus ca trebuie sa fii nebun daca crezi ca masina va ramane in circulatie
|
bai oameni buni..aveti PM..tre sa bagati discutiile astea aici? aveti telef..certurile se fac pe privat...
|
da ma rog scuze dar la telefon nu se raspunde sau ma rog
l am prins aici si a trebuit sa i zic orcum discutia va inceta i am spus ce am avut de spus |
PH 06 ATJ - hmmmm... mi-e cunoscut numarul, nu e un renault rosu, fuego parca...
|
da ala ie ...........sau de fapt a fost :))
|
aha il vad/vedeam mereu prin bariera bucuresti
|
Quote:
|
DON..ce cautai ieri pe la 5 pm prin fata la LMV..eram in spatele tau la 3 masini..am vrut sa te prind, dar ai trecut pe galben si nu am mai avut cum.. sa-ti traiasca BON-u!
|
Aaa, eram cu mama c-o luasem de la coafor si veneam spre casa!
Trai-mi-ar BON-ul! |
Ole for The BON
|
da' de unde BON?..ca cifrele..imi pot da singur seama..desi si BON pot realiza..dar vreau sa fiu sigur...
|
Citez : " DON era tata... BON sunt eu ... BO = vine de la Bogdan si N= de la numele de familie''.. ;)
|
asa ma gandeam si eu
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:34. |
|
- Copyright 2026 4Tuning