![]() |
|
Re: Masini tari vazute la noi !!!
o toyota mr2 ieri si azi...poze nu am apucat sa fac...( zona baba novac si targ vitan )
|
e in Bucuresti Mall (vitan) noul VW Touareg.. care vreti sa va duceti sa-l vedeti :-)
|
2 Attachment(s)
CL 600 Carlsson si noul Porsche Cayenne....printre altele, pacat ca nu am poze noul 911, Corvette si Mustang Gt vazute prin cluj in ultimile 2 zile....deasemenea Touareg nou si SRT 10, noul TT...sunt deja banale pe aici, de aceea nu va umplu threadul cu poze cu ele, ca le vad zilnic de cateva ori
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Am si eu o masina tare vaz in Baia Mare!:D
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...54d7432d02.jpghttps://forum.4tuning.ro/imagehosting...54d712db0d.jpg |
Quote:
|
Vai vai vai....cum poate sa arate noul Porsche Cayenne :shock:...@the_virus ai dreptate este acelashi A4 8)
|
Quote:
|
Quote:
Cel mai marfa Golf 2 ! :D |
Quote:
|
am vazut si eu o masina gri suuuper tare...nush ce era nici ce numar avea dar se auzea intr'un mare haaaaaaal...va jur k n-am auzit niciodata asa ceva..era clar deosebita..aa...si am vazut-o pe la pasaju muncii...dadea ture :D
acu sa nu radeti de mine dar...eram prea fermecata de sunet si mergea prea tare sa vad si ce e...si la cat ma pricep eeeeu :P |
eu am vazut azi un Mercedes-Benz E500 4Matic :shock:
bineinteles ca nu avea nimic special.. era stock; dar chiar nu am mai vazut E500 |
Quote:
ala nu e porsche cayenne e....e ala vechi cu face lift...ala nou apare in 2008 sau 2009 mi se pare.... |
Quote:
|
Quote:
Poza e facuta in data de 26 02 2007, ora 14:19 ;) si despre Porsche, e Porsche Cayenne re-designed, lansat anul acesta (vechi tare nu este :D ) Am vazut azi un H2, Escallade, si Continental GT.....am sa pun pozele maine.... |
| All times are GMT +2. The time now is 17:42. |
|
- Copyright 2026 4Tuning