![]() |
|
Re: Kitch Tuning .... part 2
Quote:
|
3 Attachment(s)
luati d'acilea :twisted:
noul sistem de prindere al capacelor |
Doamneeeeeee ce masini urate , nu le-or vedea si ei cand le " prepara " in halul asta .
|
Quote:
in primul rand, as dori (si cu siguranta nu sunt singurul) sa ne si argumentezi de ce consideri k acele masini sunt "chici"... si nu ma lua k conform nu stiu carei definitii orice element de tuning care a mai aparut pe alta masina inainte, si deci nu e original, intra in aceasta categorie. se vede de multa vreme k pe acest topic intra orice castor si pune o masina doar pt k nu i-a placut lui cum sta cd'u atarnat in geam sau k sunt murdare jantele, etc. vad k mai esti si virtual tuner. pai frate, daca dau o raita pe la sectiunea respectiva, in proportie de 90% din ce e acolo se poate numi "chici" pt k peste tot sunt luate elemente de pe alte masini, nu? asa k hai sa fim seriosi, sa gandim de 2 ori inainte sa dam send si sa nu mai balacarim orice masina doar de dragul de a face posturi/iesi in evidenta/inflama spiritele/eu stiu ce motiv mai poate exista. peace out edit: sa nu mai zic k, dupa cate vad, nici n-ai permis (si, deci, presupun eu) nici vreo masina proprie, la care sa fi depus munca, fie ea de intretinere sau de cosmetizare, etc. gandeste-te numai cata munca batjocoresti tu printr-un singur click... |
deci pana la urma toate merg...so...kre`i kitchu` ???=)))))))))
|
Quote:
cred eu ca e noul mp3 player..unit :lol: :lol: si prevad ca e un cd-ul cu manele :lol: :lol: :lol: |
Quote:
Iar legat de vtuneri ... din ce spui tu ii numesti pe toti vtunerii ca fac kithcuri nu numai pe mine, exceptie cei cu brush. Argumentare : La clio, se vede clar ca nu are nici o linie a kitului, pragul e prea "umflat" deci eu il numesc kitch. La leganza prelungire si 2 seturi de becuri vitan :???: Iar legat de permis mai am 2 luni pana la examen ... asa ca daca ai 22 de ani (cel putin din profil) nu trebuie sa fii cu nasu pe sus fata de toti care nu au ( poate unii nu isi permit sa palteasca taxa pentru scoala de soferim si cunosc persoane). salut |
Quote:
Ultimul kitch aparut, doamne in ce lume traim.:-) |
Quote:
|
Quote:
Loganul e OK, Clio e acceptabil (poate un pic urat, dar acceptabil) si nu are nici o legatura faptul ca suntem pe un forum public.....si aici se pot face gafe iremediabile....cel mai bun exemplu (REPET) este cel cu matizul galben. Nu a zis nimeni ca nu ai voie sa-ti dai cu parerea, dar citeste inca o data titlul sectiunii si vezi ca ai un topic separat pentru masini urate, iar daca acolo nu vor fi acceptate decat masini stock, fa TU o sectiune separata cu "TUNING NASOL" sau ceva de genul..... Insa inca o data iti spun (asa scriu eu, de 2 ori aceeasi idee) masinile puse de tine nu merg la "kitsch", iar daca vede GGD-ul ce ai pus aici, iti faci un dusman binemeritat. PEACE! |
1 Attachment(s)
:lol: ........
|
loganul e chiar dragut... are bara ca lu GGD
|
Quote:
|
prea multe comentarii spun eu si prea putine poze!!!
|
sandrin mai bine pune o poza cu solenza ta! ...
GOT IT? EDIT: ce are pe tico ,,, o sa-l folosesc si eu pe golf... tare urat se uita lumea la mine cand ma iau la 100km/h :twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 07:51. |
|
- Copyright 2026 4Tuning