![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi
4 Attachment(s)
Salutare
Cateva idei va rog ptr masinutza asta cand aveti ceva timp. Cateva idei: coborarea suspensiei, niste jante, fara manere usi etc... restul la latitudinea voastra.Multumesc. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
. . . . . . .
|
2 Attachment(s)
ptr Laure2fast
Oltcitu tau :arrow: |
3 Attachment(s)
Multumesc va pun cateva poze mai mari.
Cu ajutorul vostru sper sa iasa ceva super din masina asta. |
va rog ajutati-ma si pe mine sa vad cu i-ar sta cu urmatoarele modificari la acest cielo(poza nu e cu masina mea):
-putin coborata -aceeasi culoare -bara fatza de pe seatul leon -pragurile de pe renault [IMG]http://aug42[/IMG] |
imi pare rau dar nush sa inserez imaginile
|
da "go advanced: in loc de "post quick reply" si p bara cu unelte gasesti o agrafa... dai click p ea si iti apare o noua fereastra... acolo iti alegi c poze vrei sa icnarci ... dai upload... si close this window... iti scrii mesajul si dai post ... bafta
|
poate face si pt mine cineva...ce am cerut la 1100 ... multumesc :d
|
1 Attachment(s)
Imi puteti face va rog careva jantele nichelate la Modeo ?
|
4 Attachment(s)
Cu tot riscul de a pune la treaba pe cineva rog si eu sa vad cum mi-ar fi mondeoul cu niste spoilere fata spate,praguri,si poate incercati cu niste folie oglinda,dak ma convingeti cu folia promit sa o schimb dak da mai bine,si as vrea capota de carbon.Promit k dupa ce o modific sa pun poze aici sa o vedeti si voi.Va rog mult sa imi puneti vinilu de pe wv numai sa fie in alta culoare(carbon k si capota)V rog dak puteti sa imi faceti spoilerul fata cu tot cu grila deci sa fie ceva mare cu niste dungi pe mijloc.Eu chiar modific masina asta nu fac treaba asta doar de dragul de a avea niste poze cu ea modificata.Cu stima respekt
|
Quote:
imi faceti si mie... spoilarul ala..:cry: please ;) https://forum.4tuning.ro/showthread.p...173#post658173 |
lumea care se pricepe e cam ocupata cu concursul care e in desfasurare... ;)
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
scoateti ceva din ea....un a4 al unui amic!
stiu ca pozele nu au o calitate buna...;) |
| All times are GMT +2. The time now is 05:32. |
|
- Copyright 2026 4Tuning