![]() |
Re: Recomandari filme si videoclipuri
- 21 Jump Street
- The Change-Up - Wanderlust - The Inbetweeners Movie |
Prometheus 3D!
Un fel de Alien reinventat. Frumos! |
Daca va plac filmele animate uitati-va la MADAGASCAR 3 l-am vizualizat online nu la calitate maxima ci de o camera de minim 8 megapixeli dar m-am distrat de minune!! deci try it now!:))=))
|
Quote:
|
Am văzut Madagascar 3 - 3D. Frumos dar a fost aiurea pentru că este dublat īn romānă!
Mă bucur că "speranţa Romāniei" nu trebuie să mai īnveţe engleza şi li se serveşte direct limba romānă. P.S A fost aiurea să nu aud vocile actorilor. Mai ales că-s nişte actori cu reputaţie. P.P.S. Cu desenele animate am īnvăţat limba engleză! |
Madagascar 3 - tare..dar intr-adevar e pacat ca apare romana:(
Si eu am invatat din desene animate limba engleza..pacat:( Wanderlust - cel mai tampit film vazut de`o vreme incoace |
Quote:
|
Este si subtitrat.
|
Quote:
ON: The painted veil - dramă romantică Zookeeper - comedie romantică The wicker park - dramă romantică Demoted - comedie Wrath of the titans - acţiune/aventură |
THAT'S MY BOY-cu ADAM SANDLER (am ras cu lacrimi transpirat tot ce poate iesi dintr-un om de la ras a fost in seara asta:))) il RECOMAND imi cer scuze pentru exprimare multi vor comenta pro sau contra mea sau a filmului nu conteaza am ras asta e tot:))
El Gringo-film bun merita The Three Stooges-comic si asta dar..... daca vreti sa vedeti madagascar 3 in engleza fara subtitrare incercati www.1channel.ch(filme online) apar cele mai noi filme si nu numai dar la o calitate video ce lasa de dorit..dar ca sa fii "cool"(aiurea)merita sa-ti strici ochii!!:lol::lol:cred ca iau warn pentru promovare(dar n-o fac incerc sa ajut) |
Quote:
revin cu un edit dupa ce il vizionez. |
pe mine ma amuzat in momentul acela:)) nah fiecare cu gusturile sale...
onn. :Blood and Bone Prometheus Drag me to hell |
|
Am vazut Ted, m-am pisat pe mine de ras. Mersi fain.=))
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:44. |
- Copyright 2026 4Tuning