![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
Quote:
ms pt munca depusa |
2 Attachment(s)
Sper sati placa am facut o varianta personala ca ce ai dorit tu au facut baieti :D
|
Am nevoie de ajutorul vostru, daca puteti sa imi faceti un v.t. la masina, care accepta acest lucru vreau sa imi dea adresa de e-mail ca sa ii trimit pozele.
|
5 Attachment(s)
Salutari va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu un virtual tuning pe un GOLF 2....as vre niste roti,bari mari de GTD masca fara emblema faruri clare,stopuri negre...si la interior daca se poate niste scaune cum se folosesc la competitiile sportive(CRR&CVCR) cu un volan OMP MOMO etc de curse....va multumesc anticipat...:)...:oops::oops:
Attachment 734827 Attachment 734828 Attachment 734829 Attachment 734830 Attachment 734831 |
2 Attachment(s)
La poza cu spatele am mai sters eu ceva ...
In fata nu am mai continuat ca nu iesea ... Sper sa iti placa :???: |
NU stiu cum sa iti multumesc Co5m1n eXtreme....te mai rog ceva....sa pui niste faruri clare dinacelea usor negre...si la nr sa pui 4 tuning:)..:D..mai astept variante....
|
2 Attachment(s)
:arrow::arrow:
|
2 Attachment(s)
incerci cu masca cu 4 faruri si cu farurile pe care le voi adauga si masca fara emblema cu 2 faruri cu aceleasi faruri
Attachment 735028 Attachment 735029 |
1 Attachment(s)
:rolleyes2:?:
|
:>:>merci merci :>:>;)
|
6 Attachment(s)
Salutare stimabililor
Am si eu un proiect, cu o mica istorie: prima poza e masina cand am cumparat-o retul sunt cu masina dupa ce am facut-o prima data acu si problema: umblat zilnic, trecerea timpului, apare rugina, frecusuri, etc, in primavra vreau s-o fac din nou, si ma intrebam daca ma puteti ajuta cu niste idei de-ale voastre si de-ale mele: *bara fata umpluta *bara spate putin coborata (fara buza) si toba sa ramana unde este acuma *niste praguri finute (in principiu pline) *combinatii de culori, ca de asta sa zicem ca m-am plictisit un pic Multam fain si....sarbatori fericite tuturor :) |
1 Attachment(s)
Astra
- Bara - Praguri - Faruri (smoke'd) - Jante Vopsite (gri carbon) |
1 Attachment(s)
Sper sati placa
|
va rog frumos baieti un vt si pt a mea..
|
wow
v-ati miscat super rapid si a si iesit genial tks a lot ;) daca mai aveti chef....nu ezitati:P |
| All times are GMT +2. The time now is 04:23. |
|
- Copyright 2026 4Tuning