![]() |
Re: Pentru pasionaţii de biciclete
CyPz
Ce leduri i-ai pus? ca m-ai facut curios! si ce baterii? cum le-ai facut ca mi-ai dat o idee! ;) |
ce ma? ma-ti pierdut?:))
nu e cam lung cadru? cel putin asa mi se pare in poza in care stai calare pe ea... poti sa pedalezi in viraj? ns ce sa zic de sistemul de angrenaj... eu 1 as fi preferat cu roata de spate..... |
@Gaby: am cate un led de bricheta sub fiecare aripa legate separat la 2 butoane pe cate 2 baterii "de ceas". Cand o sa mai ajung la tara o sa fac poze cum vin pozitionate, suportii de la baterii, cu ledurile aprinse, etc.
Am mai avut anul trecut puse sub manerele de la frana, tot asa, legate la buton, am avut pe spite acum vreo 3 ani.....vara trecuta imi facusem un prototip de "neon":lol: dintr-un pix, iar la ambele capete i-am infipt cate un led, legate la un buton. Poate imi spui ce vrei sa faci si te ajut cu scheme, explicatii...etc..:-). E valabil pentru toti.:rolleyes2 @(!8Y_M: Nu e lung...e facut pe inaltimea mea:lol:. Cu sistemul de angrenaj totodata am si frane...cat de cat:D. Am spus mai sus ca nu s-au potrivit rulmentii pe care ii luasem in butucul rotii:evil:. |
Quote:
|
Quote:
|
Ms. Am dat ceva bani pe ea dar nu asta e important.
Imi place f mult fata de ce am avut inainte ( si specializedul mi'a placut f mult dar asta e altceva). Este mai rigida si ceva mai usoara. Inca nu am cantarit'o dar cred ca are in jur de 8kg. Abia astept sa se incalzeasca putin ca sa o scot pe afara:-) Da. Are pedale spd |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Mi-am Tras lant Aproape nou :) si sunt foarte bucuros de el . exact ce vruiam sa imi cumpar eu acum sa vad daca este destul de lung pt 6 viteze
Se numeste KMC M 8F-2:)sau asa ceva :)) |
Quote:
|
ca tot vorbeam acum cateva pagini despre pastrarea biclelor pe timp de iarna.....
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater |
salut.. am un atv din ala mai micut si vreau sa ii dau motorul jos si sa ii pun pedale cum pot sa le montez?? (greutatea nu conteaza)
|
need help plz
|
ai nevoie de butucul de pe o bicicleta.. in care intra axul.. de care se prind pedalele.. si bine inteles.. taiat de pe acolo tot ce sta in cale... aliniat lantul cu foaia.. si plimbare placuta.. dar eu zic ca o sa te dai doar la vale...
|
eu m-am gandit sa fac cam asa: sa iau un butuc de spate ca ala de romaneasca cu tot cu pinion sa il pun pe un suport si sa ii bag cv prelungiri sudate una de pinion si una pe partea cealalta si dupa aia sa bag bratele cu pedale.....
( o sa mearga destul as zice eu ca are ca pinion la roti o foaie din aia mare de cursiera da mai groasa putin si ca foaie un pinion de romaneasca...) mai astept sfaturi :) |
Te complici
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:30. |
- Copyright 2026 4Tuning