![]() |
|
Re: Club TICO
Quote:
Si la modul cel mai sincer, eu personal fac asa... 1. Bucuresti: aglomeratie, bara la bara uneori, si cate un scart mic= ~190 km 2. Afara din Buc: maxim 120 km/h, fara gropi si intreruperi cu prosti care merg aiurea= 275 km. |
eu eram obisnuit 10-11 = 200 km in oras
acuma merg numai 180:( |
Quote:
|
Ce anume sa pui pe calculator ? Schimba socul automat, e in jur de 160 ron, un prieten de aici cu aceeasi simptoma asta a facut si acum merge in mintile ei masina.
Daca nu, poti oricand sa pui motor de Honda :lol: |
Quote:
|
Quote:
Ar putea fi si de la socul automat, o sa incerc si varianta asta, ms. |
Quote:
LE: Scuze de dublu post! |
Quote:
Cand mergem la meeting, facem amandoi plinul la iesire din bucuresti si apoi iar plinul cand ajungem, si mergem cu 110 km/h... sa vedem daca chiar ai 3.7 ... Mie mi se pare prea putin... Ar fi prea perfect sa fie asa... dar am eu o mica indoiala. De cand nu i-ai mai facut consumul? |
trimiteti-mi si mie un plin de-ala va rog :lol: sper sa-mi ajunga unul pana in brasov :shock:
|
Quote:
-singur in masina, mers drept fara bruscari intreruperi etc, viteza maxima 105-110, aici am consum sub 4. -mai multe persoane in masina, viteza peste 115, serpentine etc, consum de la 4 in sus. In oras mereu fac consumu, mai mult de 6 nu prea ia. In afara nu l-am mai facut de mult... Facem cand ne intalnim. |
Quote:
eu sincer nu cred asta chiar in regimul care l-ai mentionat dar daca ii asa felicitari referitor la problema cu consumul cine are posibilitate poate sa ii regleze carburatorul cu un analizator de gaze (lambda=1) si atunci ii PERFECT cine reuseste lambda=1 inseamna ca are o masina ZDRAVANA:lol: eu nu pot regla mai jos relatiul de cat mi acuma s-ar putea sa fie o piesa defecta nu stiu pana nu il bag pe analizatorul de gaze... si nu cred ca ii prea curand:sad: |
George ia schemă Electrica de pe www. Ana gabriela.ro PTR CA trebuiesa faci legaturile si DIN La Dublu butonul de bord schema nr 14-26 .ti-s aratao io dar nustiu sa umblu bine la aratarea asta de calculator
|
Ca tot ati deschis subiectul... Te plangi cu 180km cu 11 litri? :lol:
Tine-te bine: ce-i drept condus sportiv, posibil carburator dereglat, drum zilnic oras (bucuresti!!) + afara -> 80-100km cu 50 ron. Trebuie sa recunosc, merg intre 120kmh si 145kmh (cam atat mai poate) cu 450kg in plus in spate. 11litri = 100km. |
Quote:
|
8 Attachment(s)
Mai, pai asa iubitor de tico esti? :lol:
Imi permit sa pun cateva poze cu buburuza mea, ca nu prea am pus :-P |
| All times are GMT +2. The time now is 17:26. |
|
- Copyright 2026 4Tuning