![]() |
|
Re: Intalniri membrii 4tuning Rm.Valcea
scuze de off...mutane tu posturile acolo !
|
si v-au placut aseara liniutele pe jos ?
:lol::lol::lol: |
Ba nu......putina miscare nu strica ;)
|
si chiar a fost la tanc miscarea aia:))
|
Care o scartzaia aseara pe la 11 jumate prin zona hermes-bulevard ? Ca se auzea de la gara :lol:.
Si Kalu, te`am vazut cand te duceai spre pod la goranu...cred ca il duceai pe Ionut acasa :-P |
n`ai vazut bine emoKIZULE...eu acum am ajuns acasa de aseara de pe bulevard :lol:
|
se face ceva miscare pentru saptamana viitoare sambata?
|
mai am si eu un examen ... maine ... si luni vin acasa ... deci de luni seara sunt dispus / disponibil .... curse / drift / baute / poker / femei ... tot ce vreti voi :)))
numai ca la vl nu o sa cam stau pe net... asa ca mai repede o sa ma gasiti la telefon:D |
sambata asta ,nu spun ora si locul,o sa fac eu o linie cu un opel astra f 1.6 ... o sa se filmeze,dar cu numerele date jos de la masina,si o sa va dau la cei interesati de locul asta...daca mai sunteti interesati :D
|
suntem cum sa nu...va dati ziua sau noaptea?
|
ziua frate...ca noapte mi`e frica...ca nu prea am siguranta pe ea...si mai sutn si animale pe acolo...si nu stau asa bine cu franele ca am niste cauciucuri de iarna si se duce aiurea la frane..nu e 100% sigura cursa ca poate se razgandeste ala..dar sa vedem..io totusi icnerc...si oricumd ac anu se mai face cursa...o sa o iau de la un capat la altu si o sa filmez....tot drumul sa aveti o idee..:D e bine asa?
|
Da Donn, bun asa, filmeaza tot, de la pancarda cu DRAGASANI, pana in parkre colo la pod.....
|
cat ma chinui eu sa nu se afle locul :))))dar oricum nu se stie ora...deci daca e vreun copoi pe aici...nu are decat sa stea toata ziua,cat e lumina afara acolo de paza :))) o sa filmez,ca sa se stie totul ca lumea...dar calitatea filmului va fi cam slabutza...fac filmul cu un nokia 7210supernova....apropo am uitat sa intreb,fac cumva offtopic?
|
pai il dai si u pe mess sa vedem nu il pui pe forum. Intrebam daca pe zi sau noapte sa stiu daca o sa se vada bine filmarea.
|
Va salut,
Are cineva poze cu accidentul de azi noapte?? Multumesc anticipat! |
| All times are GMT +2. The time now is 04:01. |
|
- Copyright 2026 4Tuning