![]() |
|
Re: Cafeneaua nemtenilor de pe 4Tuning
Quote:
|
... 30% .... culoare diferita ! HELP
Salutare ! Am si eu o problema cu folie pe capota ... m-au oprit astia sa imi ia certificatu` pt ca capota e neagra si in certificat scrie rosu ... si cica ei aplica doar legea ... Stie cineva legea aia in care zice ca ai voie ca pe masina sa ai 30% alta culoare decat cea scrisa in certificat ?
|
Re: ... 30% .... culoare diferita ! HELP
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
lui CYP cu audi a fost sa treaca culoarea si ia trecut doar portocalie :))) si la el e si cupola si porbagaju |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nu stiu eu bine care si cum e pe aici dar se pare ca NSL isi reduce numarul de filiale...:
https://forum.4tuning.ro/showpost.php...7&postcount=15 Ramane lumea pe afara? :P |
A fost urat ce au facut in revista si le-am spus ca o sa aiba probleme cand am vaz revista! Au folosit si poze de ale mele:) si au copiat articol din 4Tuning cu Vento!
|
Mda... Pacat...
Ca sa-i raspund lui Jocker la intrebarea de pe alt topic, era vorba despre o fosta masina de-a mea, un logan rosu 1.6 mpi ce avea numarul NT.05.MSW si acum e ceva cu VIO... Masina aia a avut destule modificari si mergea excelent pentru o dacie. Cel care a luat-o are gusturi diferite de ale mele si am vazut-o cu tampenii de bazar lipite pe ea. Masina este excelenta insa mai are nevoie si de sofer... Masina avea suspensie modificata, filtru aer Simota, soft modificat, bujii sport, jante aluminiu ProLine Wheels in 10 spite (parca), anvelope cu ceva mai late si cu balon mic, eleron, tip Borla original de inox si alte cateva modificari. Mi-e dor de ea... de cum arata cand am dat-o... Sunt un sentimental cand e vorba de fostele mele masini... :) |
de cva timp am vaz ca vor sa renunte la anumite filiale nsl(asta din ce am dedus de pe forumuri)... + ca se anuntau vremuri grele ..am citit la ei pe forum .. ca nu`s acceptati oamenii cu masini stoc.. si masini fara potential... ! pacat... nu am vrut sa vb despre acest subiect aici pentru a nu pica rau printre membrii nsl cu care noi katana ne impakam f bn.. asta e...
ps. pt doritori s`a redeschis sezonu de inscrieri in KATANA TEAM ;) Va asteptam ! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:39. |
|
- Copyright 2026 4Tuning