![]() |
|
Re: Benzina sau motorina ?
Motorina ca e criza .E plin bazaru de benzina peste 2.0 L la schimb cu diesel :)
|
Quote:
|
de ce baiete?
te gandesti cumva sa dai benzina? :D
|
Re: de ce baiete?
Quote:
|
Quote:
Pe forum poti fi in ce fel vrei tu , ironic , sarcastic , haios, etc... Problema e in realitate cand auzi de un drum Craiova -Iasi , iti cam taie pofta sa fi ironic , dar bine nu e si cazu tau ca la tine banii nu sunt o problema , faceam referire la prietenii mei cu 2.5 24v care se inghesuie la mine in masina cand plecam la un drum mai lung . |
Quote:
Adevarul e ca multi isi cumpara benzinare pe care nu si le permit. Diferenta la drum intins totusi nu este atat de mare, un 2.5 nu haleste mai mult de 3l/100km in plus fata de 1.9 tdi ceea ce nu este chiar o avere, in oras e mai mare diferenta, de la 7 8 1.9 tdi la 14 15 2.5i. |
KAY, tu nu cumva aveai alt nume inainte? Parca DOHC16 :-?
In oras nu sunt chiar atat de mari diferentele. Comparand 2.0 TDI cu 2.0i ajungem prin aceeasi zona. 2.0 TDi sa zicem 7-8%, si 2.0i cam 10%. Asta e probata pe E46, cu motor de ~1900 cmc. |
Quote:
|
mi-am luat recent un tdi de tras prin oras,carat piese,roti,platforma etc. Ieri am avut un drum de sibiu+plimbareala pe acolo mi-a iesit un consum de 4.6 cand am ajuns acasa. Masina incarcata cu 4 oameni,plinul facut,roti pe 17 / 235 / 45,la mers linistit dar la nevoie am facut interventie la acceleratie. Nu eram prea incantat de diesel dar mi-am luat ce aveam nevoie, consum mic , masina mare ,break putina putere si fiabilitate. Referitor la benzina nu am ce sa zic de rau,radem si glumim , f**m si platim. Chiar nu am renuntat la ea,din potriva mi-am luat si un bmw mai nou cu motor mai mare pe benzina. Ambele sunt bune in functie de ce ai nevoie sa faca pentru tine.
|
Si eu sunt de parere ca un diesel de ~200 de cai deja cam face inutile discutiile despre lipsa de sportivitate a diesel-ului. Chiar si un 320d e46 de 150 de cai,remapat la vreo 170-180 este deja super ok pentru orice cu avantajul consumului infim.
|
Quote:
|
Asa este , de ce sa fie un lux cand din start este mai ieftina la achizitie (in cele mai uzuale cazuri) si intretinerea este si ea mai ieftina . Plus ca placerea personala nu se compara cu nici o cifra a consumului de la bord ;).
|
Quote:
|
Sunt si eu curios ce 2.5 benzina consuma doar 14 in traficul din Bucuresti. Astept un posesor de asemenea raritate astfel incat sa se confirme diferenta de doar 3 litri la consum urban intre agricol si benzol.
|
Nu stiu ce se intampla in Bucuresti, dar in Ploiesti cu 1.9 TDi scoti cam 7, urban, si cu 1.9 benzina de la BMW E46 scoti cam 8, maxim 9.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:42. |
|
- Copyright 2026 4Tuning