Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Poze cu prietenele, amicele voastre (https://forum.4tuning.ro/28-femei/2838-poze-prietenele-amicele-voastre.html)

EvLSant0S 08-03-06 23:49

Re: POZE CU PRIETENELE, AMICELE VOASTRE

Quote:

Originally Posted by TuningBoy
CONCLUZIE: fata nu e interesata de nimeni :)

jura-te .. !

Psycho 09-03-06 04:00

Quote:

Originally Posted by Mr.Nice
Ba Sa Moara Cernavoda! Pune 1 Poza Cu O Tipa Si Restu De 3 Pagini Sunt Comentariile Voastre! Mai Lasa-ti Vorbaria Si Baga-ti Poze! Moderatoru Sa Ia Masuri...

ba date`n fasole traieshti ?!?!?! ti`ai facut netu` ?

frumoase pozele :)

Eugen_TL 09-03-06 09:01

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S
jura-te .. !

ma jur santosica :) ce draq ma ? va mint eu pe voi? ma eu v-as da idul dar sa nu spuna zero_cool ceva ca am dat eu vreun id.... sau ceva de iry ! deci zero ramane aici ce spunem si ce facem da? :)

EvLSant0S 09-03-06 10:07

e clar ca fata asta tzine la tine ...
iti spune adevarat tot ce are pe suflet, si tot ce are de gand sa faca, nu te minte ! iti zice adevaru` adevarat ! fata chiar nu e interesata .... de nimic ...

:))))))))

vai de ..... ta .... ce surprize o sa ai tu ..... :))))

Eugen_TL 09-03-06 10:13

ce surprize mai? :) :) :)

EvLSant0S 09-03-06 10:15

o sa vezi prietene ....
haios e c-o sa vezi tocmai pe topicul asta... unde ne prezentam tovarashele ... :)

lovely_iry 09-03-06 20:34

bey k in sf mi-am facut cont.....kre e trb p-aici?ce surprize se pregatesc?vreau shi yo sa shtiu k in general st mai curioasa.....cat despre puiutzu meu....nu tre sa fim impreuna k sa ne alintam:p v-am pupat....
p.s.mai st fete p-aici?:)))

d3vilish_lips 09-03-06 20:42

Quote:

Originally Posted by lovely_iry
bey k in sf mi-am facut cont.....kre e trb p-aici?ce surprize se pregatesc?vreau shi yo sa shtiu k in general st mai curioasa.....cat despre puiutzu meu....nu tre sa fim impreuna k sa ne alintam:p v-am pupat....
p.s.mai st fete p-aici?:)))

.... da sunt da vezi k esti offtopic :)...vb in alta parte despre astea si iubitu tau de ce nu te indruma ia sa te ajute :twisted: :twisted: .....orikum welcome :)

aleks 10-03-06 14:38

Quote:

Originally Posted by Mr.Nice
Ba Sa Moara Cernavoda! Pune 1 Poza Cu O Tipa Si Restu De 3 Pagini Sunt Comentariile Voastre! Mai Lasa-ti Vorbaria Si Baga-ti Poze! Moderatoru Sa Ia Masuri...

iti inteleg revolta, dar nu ma pot abtine:lol::lol:
ai inviat moxule??? credeam k ai dat coltu'...

iulia 10-03-06 17:26

5 Attachment(s)
m-am tot gandit si am ales si eu sa pun poze cu 'puiu meu mic' :P si prietena mea cu care imi petrec majoritatea timpului tansand :P sper s ava placa :D

Eugen_TL 10-03-06 17:33

nice PUI, nice friend and u are nice 2 :)

Skillzu 10-03-06 18:13

sa se aleaga bomba de mine dak mai am cuvinte:D

13RvR 10-03-06 18:34

Quote:

Originally Posted by iulia
m-am tot gandit si am ales si eu sa pun poze cu 'puiu meu mic' :P si prietena mea cu care imi petrec majoritatea timpului tansand :P sper s ava placa :D

M-ai innebunit cu pozele astea .... nu te lasi .... adio nopti linistite si somn linistit :)

iulia 10-03-06 20:18

nu inteleg de ce zici tu ca te-am inebunit c,nu mai ai somn noaptea...etc...eu nu am facut nimik altceva decat sa pun si eu cateva poze...Pui mic nu e trucat asi e pusu al meu care il iubesc mult mult mult de tot :) pupici

13RvR 10-03-06 20:25

Quote:

Originally Posted by iulia
nu inteleg de ce zici tu ca te-am inebunit c,nu mai ai somn noaptea...etc...eu nu am facut nimik altceva decat sa pun si eu cateva poze...Pui mic nu e trucat asi e pusu al meu care il iubesc mult mult mult de tot :) pupici

Da, da ... modestia.... ne omoara timpul ..... si asteptam sa ne laude altii .... in loc sa recunoastem ca esti o scumpica ;)

Oricum sper sa te vad špe viuš cum se spune ....

All times are GMT +2. The time now is 14:39.

- Copyright 2026 4Tuning