![]() |
|
Re: POZE CU PRIETENELE, AMICELE VOASTRE
Quote:
jura-te .. ! |
Quote:
frumoase pozele :) |
Quote:
ma jur santosica :) ce draq ma ? va mint eu pe voi? ma eu v-as da idul dar sa nu spuna zero_cool ceva ca am dat eu vreun id.... sau ceva de iry ! deci zero ramane aici ce spunem si ce facem da? :) |
e clar ca fata asta tzine la tine ...
iti spune adevarat tot ce are pe suflet, si tot ce are de gand sa faca, nu te minte ! iti zice adevaru` adevarat ! fata chiar nu e interesata .... de nimic ... :)))))))) vai de ..... ta .... ce surprize o sa ai tu ..... :)))) |
ce surprize mai? :) :) :)
|
o sa vezi prietene ....
haios e c-o sa vezi tocmai pe topicul asta... unde ne prezentam tovarashele ... :) |
bey k in sf mi-am facut cont.....kre e trb p-aici?ce surprize se pregatesc?vreau shi yo sa shtiu k in general st mai curioasa.....cat despre puiutzu meu....nu tre sa fim impreuna k sa ne alintam:p v-am pupat....
p.s.mai st fete p-aici?:))) |
Quote:
.... da sunt da vezi k esti offtopic :)...vb in alta parte despre astea si iubitu tau de ce nu te indruma ia sa te ajute :twisted: :twisted: .....orikum welcome :) |
Quote:
ai inviat moxule??? credeam k ai dat coltu'... |
5 Attachment(s)
m-am tot gandit si am ales si eu sa pun poze cu 'puiu meu mic' :P si prietena mea cu care imi petrec majoritatea timpului tansand :P sper s ava placa :D
|
nice PUI, nice friend and u are nice 2 :)
|
sa se aleaga bomba de mine dak mai am cuvinte:D
|
Quote:
|
nu inteleg de ce zici tu ca te-am inebunit c,nu mai ai somn noaptea...etc...eu nu am facut nimik altceva decat sa pun si eu cateva poze...Pui mic nu e trucat asi e pusu al meu care il iubesc mult mult mult de tot :) pupici
|
Quote:
Oricum sper sa te vad špe viuš cum se spune .... |
| All times are GMT +2. The time now is 14:39. |
|
- Copyright 2026 4Tuning