![]() |
Re: Dacia Loco Pe Sticla B-69- TAU
foarte tare frate e frumoasa rau bafta in continuare
|
ce-i al TAU e al tau
mult respect |
Quote:
|
ms ciponce de lamurire
Robert ai terminat masina...?ca de venit la expozitie cred ca vii mai mult ca sigur |
masina e gata, mai am de montat statiile si cateva maruntisuri!
|
bv...poate o vad si eu maine...
|
saltare TAu-le...ma poti ajuta si pe mine cu ceva...caut si yo disperat semnale clare si nush de unde sa imi cumpara....sti vreun magazin ceva...tu de unde le-ai luat????
|
cauta cateva pagini mai jos si vei gasi raspunsurile la orice modificare facuta la masina asta!
|
De ce nu ai venit tu personal ???
|
TAU....frate stiu ca asta nu se prea spune,...dar zimi pls cam cat ai bagat in masinutza ta k e superba :x si vad k stii ce e frumos si ai gusturi asa ca te rog lasami o parere despre cum credzi ca arata CYP'ul meu
|
scz de smiley'ul ala dar pe mess inseamna altceva si yo lam pus ca pe mess.............scz si nu vreau sa itzi umplu topicul cu toate prostiile
|
TAU-le nu mi-o lua in nume de rau,dar cine si-a batut joc de dacia ta???aia io nu o numesc vopsea.e taota coaje de portocala.iti admiram mult masina pana sa ovad azi pe "viu" dar am ramas complet dezamagit dupa ce am vazut-o.sunt multe finisaje nefacute calumea.ma asteptam la mai mult................:(
|
am vopsit masina acum 2 zile, adica joi si nu am cum sa ii fac polish sa scap de punga de portocale! urmeaza sa o matuiesc si sa o polishez bine! Imi pare rau pt dezamagirea ta!
|
1 Attachment(s)
ce portbagaj spatios ai :))
|
tau-le fetele de usi eu zic sa le mai vopsesti o data sa nu te mai grabesti ca am vazut-o azi si nu prea mia placut partea cu vopseaua ar mai trebui o data sa o vopsesti si sa ai grija unde se imbina culorile alb-negru ca nu ai izolato deloc bine cu ce ai izolat-o? e de la scotch?sa dezlipit cand ai dat cu vopsea? am stat 30 min langa ea si am admirato e frumoasa in rest nu am ce spune e oksi unde a fost chituita nu a fost pirduta bine adica eu inteleg ca ai muncit mult dar incearca sa faci si bine ceea ce faci. nu te supara pe mine e doar o parere. bafta in continuare re5pect
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:08. |
- Copyright 2026 4Tuning