![]() |
|
Re: Chat
Quote:
te inseli.. mai erau 3 4 mocani.. care ii dadeau in gura si pe acolo... poate.. nu ai prins tu.. asemenea momente... |
probabil...dar aseara ce s-o intamplat mai exact?
|
Quote:
ai luat tu personal amenda.. sau ceva de genu.. sau ai vre-o amenda.. fa o copie serox .. si adumi-o..; kiar am sa intreb... |
se stie ca fixius rezolva orice problema cu politzia ! una doua ii baga pe politzai in frigider shi rezolva problema =))
|
Quote:
tu ce dumnezeu ai.. sau te inchini la csr ? hai maine sa ne intalnim si sa imi zici pe fata ce ai de zis.. |
Quote:
|
Fixius, nu am luat amenda pt ca nu m-am dus acolo sa fac prostii, ci sa imi variez putin activitatiile de noapte :P :)) , nu aveau cum sa imi dea amenda pt ca stateam si ma uitam, si e drept ca am ajuns si tarziu, dar...am intrebat pt ca am mai auzit si pe acolo povesti cu cai :))..si ma intrebam ce puteau sa le faca celor "cu obicte de tuning pe masinile lor fara a avea acel drept" adica, din cate stiu, nu incalca nici o lege...in fine. daca nu stie nimemi nimika , da-i pace...ms oricum...mi-ar fi placut sa stiu...:)
|
s-a deschis senzonul de drifturi!!!pista e super buna!!
|
Quote:
|
ms Cali, intodeauna un domn :)... hmm..ma intrebam cand o sa inceapa...mai ales ca tre sa imi soseasca niste jenti care nu sunt trecute ca si marime in talon, deci se pare ca ma asteapta o umblatura lunga..:(..
|
btw..intrebare pt cine se pricepe :).. Kit de suspensie,adica telescop + arc, nereglabile,care ar fi mai bun? bilstein B10 sau kw sport kit? :)
|
k w
|
"gata danutzule ai trecut si u pe cealalta parte?"
era doar un post! |
Quote:
|
la golf cel putin nu se pot trece in talon roti mai mari de 17 cel putin in romania nu se poate!
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:45. |
|
- Copyright 2026 4Tuning