![]() |
Re: E30 - taxiul meu
Quote:
|
4 Attachment(s)
Parerea mea,ori in culoarea masinii,ori buza polish si interiorul culoarea originala un gri ceva :) orice altceva mi se pare urat :|
:arrow: Attachment 2621163 Attachment 2621164 Attachment 2621165 Attachment 2621166 |
Fa'le galbene.
|
Quote:
|
si mie mi-a tot dat prin cap sa schimb Keskin-urile
dar m-am hotarat sa raman la ele fiind totusi mai rare. am rupt suruburile. le-am filetat de 8 vopsesc "miezele" rosii si pun suruburi argintii. puteai face si tu chestia asta... eu zic k ieseai mai bine:D |
sincer, chiar ma plictisisem de ele......nu imi place sa tiganesc culorile, roz sau ce draq se mai poarte acum.....
mi-au placut mereu borbet A, Azev....in fine, vedem, daca ma plictisesc le fac de drum si la astea :) |
Mai merge masina nebunule??:D:D
Bravo...ma bucur nespus ca ai grija in continuare de urs ca merita:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
:arrow:Azev A.........
|
Quote:
Hai sarbatori fericite serif, sa ai grija de urs si multumesc pentru sms:-) |
erau dar nu mai vroiam distantiere mari pe fata, scotea rotile fata prea afara, nu avea o linie cu cele spate, mi-a bulit caseta de directie....curge ulei din ea, si ma plictisisem de ele.....acum nu sint hotarat la ce sa raman....imi plac si azev-urile si borbet. Avantaj la Azev e ca sint aduse de afara, nu au luat contact cu gropile de la noi, au gume noi.
Nici Borbet nu prezinta rau, imi plac si alea cum dau pe masina, dar trebuie sa renunt la un set.... nici nu stiu la ce sa raman.......:rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:03. |
- Copyright 2026 4Tuning