![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
Quote:
|
1 Attachment(s)
daca se poate imi faceti si mie capacele de la proiectoare in culoarea masini.. multumesc anticipat
|
7 Attachment(s)
care se joaca si cu masinile mele un pic?? la bmw mi`ar placea aierisisti deala pe lateral ca la ferarri :)....la vw :-?? ce vreti voi... bine ca puteti face voi ce vreti cu ele...oricum caut un proiect fain sa fac un tuning total pe o masina.Attachment 1505447
Attachment 1505448 Attachment 1505449 |
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Un VT si la golanul meu ? Niste jante,folie,lowww,faruri negre,grila fara semn,plafonul negru lucios,bandourile scoase si toata bara fata alba. Cine se baga ? :-)
Jantele astea daca se poate http://www.cartuning.ro/jante/oz/sup...smo_gt_big.jpg |
2 Attachment(s)
Mai incerc odata:
Care ma ajuta si pe mine cu un VT..... 1. Mijlocu alb ca masina + suruboaiele, si buza nichelata. 2. Mijlocu alb ca masina si suruboaiele aurii, cu buza nichelata. 3.Mijlocu alb ca masina + suruboaie negre, cu buza nichelata. Mersi anticipat ! |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Puteti sa imi puneti si mie pe laterale sa scrie E30 incepand de la usa fata pana in spate vreau sa vad cum arata gen cum este scris pe cel negru dar eu vreau doar E30
Ms mult |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
A iesit marfa rau daca faceai si bara ...Mersi frumos oricum ;) |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Buna.
Am si eu nevoie de putin ajutor, daca se poate. Saptamana aceasta doresc sa colantez masina + folii pe geamuri dar inca sunt nedumerit in privinta colantarii partii din fata, respectiv capota si spoiler. Atasez 3 poze cu modelul colantarii la care ma gandesc, am tras linii subtiri cam pana unde as dori colantarea. Culoarea autocolantului - negru lucios. Partea de jos a spoilerului fata, ultima "bara" doresc sa ramana asa gri, autocolantul sa vina pana acolo. De asemenea inclusiv grila crom + sigla chevrolet le vreau acoperite de colant. Apoi am mai atasat o poza din laterala pentru a imi face o idee cum ar veni si plafonul colantat + portbagajul. La portbagaj autocolant inclusiv pe semnul chevy. De asemenea autocolant pe stalpi + toata partea de sus a portierelor + folie 80% geamuri spate si luneta, 30% geamuri fata. PS: As dori si o folie pe faruri, proiectoare, semnalizari laterale si pe stopuri, dar "light", adica doar tenta fumurie. Va multumesc! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Attachment 1507256 |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
Salutari, imi poate face cineva mijlocul la jante sa fie in culoarea masini si buza negra??
|
Quote:
|
Quote:
Oricum momentan iti multumesc. Dar mai mult ma intereseaza fata decat spatele :D Sa stiu cum sa pun autocolantul, dupa care dintre cele 3 modele. |
1 Attachment(s)
Quote:
:arrow: Attachment 1508562 |
1 Attachment(s)
Quote:
Attachment 1508611 |
Si restul modelelor, se poate? Cu autocolantul putin mai lat, apoi cu autocolant pe toata capota? Asa cum am facut eu schitele?
Multumesc pt rabdare si felicitari pt munca pe care o depuneti. |
Ba baieti, ba baieti, dar chiar nici unu nu se pricepe in ceea ce'am cerut eu?
Hai va rog frumos ca se poate, stiu eu ca se poate ;) |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
Attachment 1508964 Attachment 1508965 Attachment 1508966 |
Quote:
nu mai am nevoie de poze..nu stau sa ma rog de voi ! ps : ar trebuii sa modificati thread-ul in : "Masinile de GENERATIE NOUA, preparate de noi" - poate veti avea mai mult succes la cereri in felul acesta. |
4 Attachment(s)
Imi poate face si mie cineva masina alba dar tot alb inclusiv manerele,capace oglinzi dar fara suportul ala si fara chederul de la portiere alb,cu jantele astea pe ea cu steaua aia alba si marginea neagra,putin coborata vreo 3-4 cm,geamuri fumurii pe spate si cupola neagru lucios. Sa-mi formez o idee cum ar arata,multumesc.
|
Quote:
|
@ME.Beast, acum 2 pagini e un Olcit lucrat la greu. Intradevar ca nu prea mai sunt masini . . . :lol: dar sa nu fim rautaciosi si sa generalizam:!:
@DaNn.ZyX, daca te rog, ai putea sa imi rezolvi si poza aceea din laterala? Si nu va mai stresez! :D |
Quote:
vreau culoarea de pe acel mustang (dacă nu ma īnșel), pe oltcitul meu și puțin lasată īn jos. atāt Quote:
am zis că am deranjat pe cineva, mă rog, de aceea am și zis că nu mai vreau pozele. |
2 Attachment(s)
Quote:
Attachment 1508997 Attachment 1508998 |
1 Attachment(s)
Quote:
Attachment 1509067 |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Iar cat despre broasca, arata foarte bine asa, ce mai vrei sa-i faci? Sa-i strici aspectul? |
Quote:
|
Ti'am zis ca e destul de imposibil si ca nu se poate face mai nimic cu pozele pe care le'ai pus.
Eu nu ti le'am facut pentru ca nu se poate, nu ca nu vreau. |
1 Attachment(s)
jante spitate cu buza,folie pe geamuri si numaru sters daca se poate:-)
multumesc.. |
Quote:
PS: Ma refer la jante... nu la numar. :) |
| All times are GMT +2. The time now is 23:08. |
|
- Copyright 2026 4Tuning