![]() |
|
Re: Taxa de prima inmatriculare
apropo de cai putere......aici e altfel in carte are 14cv la ei.....nu stiu cum sunt la noi
|
uite ce motor are:
You Have Selected: 08/2003 E60 530d Sedan M57N Europe Left hand drive N Production Code: NC71 |
pe mobile.de am vaz ca-s trecute euro3 . acum m-am uitat pe lista celor de la rar cu masini euro3 si modelul asta nu e trecut acolo ( cel de 160kw pe care il ai tu ) . deci presupun ca este euro4 . si din cate stiam eu , tot ce este e60 este cel putin euro4 .
|
ms mult.....oricum o sa stim peste 2sapt......merge sigur la imatriculat .......sper sa fie euro4.....ms.
|
speranta moare ultima :) bafta
|
am si eu o intrebare. unde este mai rentabil sa inmatriculez o masina bulgaria sau ungaria adica nah stiu ca la bulgarti nu exista decat o taxa de prima inmatriculare care este foarte mica dar in bulgaria nu cunosc pe nimeni insa in ungaria o pot rezolva numai ca nu stiu cum se procedeaza la ei. si la ei se practica ca la noi sau ca la bulgari? chiar sunt in copac la capitolul asta
|
am pus ochi pe o masina superba,intretinuta si foarte ieftina,pe care o doresc de mult si acum mi s-a oferit sansa;numai ca aici e problema e vb de un 635 csi.stie careva cum o pot inmatricula fara costuri enorme,ca banuiesc ca taxa e de 4-5 000 fara probleme.
|
Quote:
vad ca stai in Ploiesti, asa ca mai rapid ar fi sa mergi in Bulgaria, undeva prin Varna;) |
Quote:
Ofera cineva detalii mai multe? |
Puteti da statul in judecata si inmatricula masina fara plata taxei de poluare.Va pot ajuta in acest sens.Am sa revin cu mai multe detalii intr-un nou post
|
am o problema, am luat un 318i din 93, pe brief dupa seria motorului scrie E2 iar pe anuntul de pe masina scria Mit katalisator euro 2!!!, asta inseamna ca o iesi si la noi euro 2 ?
|
Trafy,poti scoate euro 2....dar trebe sa stii cum..cu vorba buna in niciuncaz...vezi ca rar`ul nu`l poti face doar la vl...poti si la slatina..
|
am auzit ca la voi acolo se face euro 2 ?
|
:)) eu am avut o smekerie atunci pt nexia...dar prostia mare si neatentia a iesit euro 1...in loc de euro 2..ca asa trebuia ca in carte..dar de..a2a oara nu am mai putut face..dar trebe sa gasesti un om de leg bun :D
|
si cam cat e taxa pentru euro 2 ?:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:28. |
|
- Copyright 2026 4Tuning