![]() |
|
Re: Club ESPERO
Quote:
|
1 Attachment(s)
oameni buni...si oameni rai:))...
1st..salutari`...ca nu am mai postat de ceva timp:D 2nd...2 jante asemanatoare cu acestea unde gasesc? 3rd..mc;) |
Quote:
|
ba da....2 mil la buzau pe` bucata sa mi le indrepte..ori am innebunit!?:rolleyes2
|
Ale tale sunt si pe 16, e mai greu sa gasesti modelul asta pe 16 si cu buza mare! Am cautat eu de am innebunit peste tot sa fac rost de 2 pt mine, pe 15, si de abia am gasit. Cerea respectivul 2,5 mil pe 2.
Ai strambat doar una sau pe amandoua? Cum ai reusit? Daca ai strambat doar una , ideal ar fi sa o faci. Daca sunt amandoua praf, nu se merita. Vad eu bine sau iti trebuie si guma? |
Quote:
|
Pacat mai Draky ma... erau frumoase rau, dar cum ziceau si colegii de mai sus, slabe sanse sa mai gasesti la fel 2... La indreptat cu greu, dar o sa iasa probabil bine. Dar in ce ai dat cu masina de le-ai stricat pe amandoua?
|
Eu zic sa le indrepti, daca se pot indrepta. Si asa par, nu sunt sparte sau altceva, din ce se vede in poza. Nu se merita sa descompletezi setul pt ca s-a indoit janta. Se repara, mai ales daca nu e grav "ranita" :P.
|
Se repara, dar nu cu 200 lei / janta :lol: E enorm de mult pt un indreptat.
In Bucuresti era cam 50 lei / janta pe 15, anul trecut. Bine, mai adaugi demontat/montat anvelopa, echilibrat, presiune... si tot nu duce la mai mult de 70 lei / janta. |
pei lasati`mi va rog o adresa din buc unde se po face pentru ca la noi...te jupoaie de viu...mc frumos ;)
|
Daca vrei un serviciu bun si de calitate te poti duce la AutoSoft...sunt pe fundeni sau la dristor!
|
Quote:
Au mai aparut si altii cu indreptari de jante, mai ieftini, dar nu stiu cata incredere sa am in ei... |
mc pentru info`...o sa incerc sa`mi fac drum spre buc saptamana viitoare si sa vad ce pot rezolva:rolleyes2
once again..mc;) |
Salutare.CUm pot da si eu usile jos la Espero ? am observat ca au un bolt care e prins de tija care tine usa sa nu se dea peste cap,si inca 2 bolturi la cele 2 balamale.Dar cele de la balamale sunt batute la un capat sau ceva de genul,si m-am uitat eu putin pe la ele dar nu mi-am dat seama cum se dau jos .
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:37. |
|
- Copyright 2026 4Tuning