![]() |
|
Re: Diverse poze/filme
6 Attachment(s)
gusturile nu se discuta khalis....:)...
sincer...nu prea imi place k e ridicata de spate mashina...si acele mici aripioare dupa margine nu`mi plac mie in general pe orice fel de mashina:)... dar gusturile nu se discuta:) in rest mashina arata prea bine...sincer chiar imi place , e fakuta cu gust |
evacuarea aia e scoasa urat....stopurile sunt taranesti...pot sa zic k imi place cat de cat interiorul.....
|
stopurile nu vad dc sunt tzaraneshti...k sunt negre??...evacuarea...kt de kt...dar orikum...pe langa alte kitchuri din romania ...termina-te k asta arata prea bine...
|
sunt negre si au dunga din aia cromata care pe mn ma scoate din sarite.....frate e prea inkrkta ptr o Dacie 1300......knd asta arata bine cu aspect de American Muscle nu de NFS Carbon ce raq...................
|
hai ca le ai si tu cu stilurile de tuning.... auzi la el dacie stil american muscle ....
|
da mah Dacia 1300 asa arat bine
k ii dai jos barile alea......roti late cu balon mare si jante adanci.......are aspectu ala Retro cu faruri rectangulare stilu '70s.....shantzule ce raq man aveam pretentii la u ;) |
nu mai zic nimic.....dupa cum spuneam fiekre cu gusturile lui
|
corect corect :)
|
io cred ca mai exact putem sa ii spune gordini style ... ;)
cam asha vad eu treaba .... |
as mank o pizza ;)
|
pare promitatoare la inceput dar apoi am vazut ditamai eleronu ala
https://www.4tuning.ro/anunturi_auto/...e_xx51453.html |
5 Attachment(s)
NO COMMENT this is a fine tuned car!!!!:rolleyes2
|
https://www.4tuning.ro/anunturi_auto/...P_xx50829.html
HAUARDEEEEEEEEEEEEEEEE!!! |
1. mie chiar imi place mashina...dak ar fi a mea ar pik: carligul&beculetzele din fatza de jos
2. platon no offence...dar sincer...cum ar fi akum sa incep si yo sa bag linkurile dupa bazar cu mashinile de akolo...am vaz foarte multe misto...nu inseamna k tre` sa le pui pe toate....zi si u la diverse discutii sa se uite lumea dupa cutare mashina la bazar....si dak vor link...bagi link!!!...again...no offence |
acum am citit si eu aia cu american muscle. :D:D:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:18. |
|
- Copyright 2026 4Tuning