![]() |
Re: Galerie foto
fratzika, da unde-i VTEC-u futui mama lui ? :D
S-a dovedit ca cei mai fideli clienti sunt cei ai Honda, asa ca ai pus-o de acum incolo. Bafta cu noua alegere! |
Bmw&Honda cele mai frumoase la engine sound
|
va rog frumos nu incepe iar cu discutia despre bmw si audi , si acum si honda :D:D:D:D:D
|
mersi
masina era necesitate maxima...nu am cautat foarte mult...si aveam nevoie de o reliable commuting car...adica ceva usor de condus cu un consum bun....E o necesitate aici pt o masina de zi de zi...cand faci in jur de 25-35(40-45km) mile pe zi...cu semafoare din intersectie in intersectie si trafic infernal. Masina arata foarte bine tinand cont de an....e foarte curata in interior, nu pute, AC-ul functioneaza perfect, si sound-ul la motor e super misto(vb lui Adrian). Dar oricum....va urma altceva....in viitor. |
Foarte faina varut, rupe0i fasu :lol: acum ai automata, sti ce se spune odata condusa o masina cu transmisie automata alta manuala nu mai vrei ;) desi nu e chiar asa din proprie experienta doar ca e mai comoda la condus in oras 8)
|
12 Attachment(s)
Niste poze din concediu:
|
8 Attachment(s)
Quote:
Hai ca bag si eu cateva de pe aici: |
Quote:
|
Ba dadi CL-ul ala e pt mine 8)
|
1 Attachment(s)
Quote:
Si audi-u asta-i pt Paul Maxx :D |
4 Attachment(s)
K750i
|
ultima poza e cu gust...de hamei :lol:
|
10 Attachment(s)
cateva poze , ff putine , ultima poza e vedea din hostel , etaj 12 ... sorry , no ass and tities , n-am timp de dinastea, deocamdata caut locuinta
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
cam asa sta treaba prin egipt.to be continued...
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:12. |
- Copyright 2026 4Tuning