![]() |
Re: Cafeneaua membrilor 4t din Focşani
Quote:
Pt mine , un kit turbo(care ajunge la 2000 E) si interne stoc, sa merg safe cu 0.6 bar imi ridica de la 150 la 220 de cai. Pt 300+ sau 400 cum spui tu trebuie mult mai multi bani bagati...implica interne forjate care costaaaaaaaaaa !!:rolleyes2 Un kompresor e undeva la 4000 de dolari. Ce faci tu sa ii dublezi puterea ?!?! WAKE UP ! |
Pei e benzina ;) combinatie cu kerosen ... sau NOS ;) Stiu ca costa mult Ciprian ... Dar visez si eu :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Deocamdată acolo spune că de la anul "o să facă tuning auto" Deocamdată sunt doar vorbe frumoase şi poate maşinile altora de vânzare. Tuningul se face cu date concrete, cu fotografii de-a lungul etapelor de modificare, mulţi sunt tuneri din vorbe. |
Cred l-am gasit .. asta e :
http://nissan.anunturi-auto.4tuning....ml#detaliiauto |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
ce nebunii spuneti voi pe aici...hm...e frumos tare ce ziceti, dar suntem in romania...;)
|
Quote:
O sa intelegi de ce atunci cand stai pe banda 1 si vine cineva cu vreo masina de 60-70.000 sau poate mai bine (stoc) pe banda 2. Il lasi pana ajunge la spatele tau si apoi dai drumu` la caluti sa vezi cum se baga la loc pe 1. Apoi las-o mai incet sa te depaseasca si fii atent cum se uita la tine :shock: Pe urma bate-ti joc de el si mai depasestel de vreo doua ori! (optional) 8) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Motive de a cumpara o masina sunt multe.. de ex. asta vara cineva mi-a cumparat un peugeot 607 doar ca are volanul pe dreapta si mi-a zis cu mana pe inima ca vrea sa fie smecher... Ideea lui...lumea lui...eu l-am ajutat. Omu intreba ce sa faca cu 400cp...eu i-am dat o idee... Iar un 300zx stock are 288cp (manual), sa il aduci la peste 450 la roti banuiesc ca stii ce implica. Si in constructia masinii in cauza nu au fost taiate colturi... Masina din poza este o masina care te costa mult peste 20.000 sa o faci. E inregistrata cu UK Z owners si multi au o parere excelenta despre ea. Am importat-o din Japonia ca "racing car". Ce ai face tu la o masina sa arate puternica? Pui aripi? O vopsesti doua culori? O sa o vezi poate, si sigur o sa iti schimbi parerea. A, si sunt multi care nu stiu ce inseamna un twin turbo. Poate nici tu nu stii. |
Mda.....nu toata lumea e cunoscatoare in ale masinilor.Ideea este alta=poate ne explici mai multe in legatura cu ce poti face in Ro,vei avea un garaj,vei face masini aici,vei desface motoare aici(poate ami arati si mie un twinturbo live),vei face un magazin cu piese de performanta.....sau aduci masini preparate la vanzare si atat..?.........
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:57. |
- Copyright 2026 4Tuning