![]() |
|
Re: Cand au inceput circuitele in Romania?
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Alaturi de Nicu Zaberca sa il prezentam pe Gheorghe Teodor intrucat au acelasi destin :
- ieri ( a se citi anii ' 80 ) prezent pe circuite si VTM la IDMS Bucuresti - astazi foarte activ : Omul care s-a luptat cu toate situatiile vremurilor prezente si a pus" pe roate " 2 editii consecutive ale CNIA. A facut asa ca totul sa se intample placut !!:D - maine manager al fiului licentiat si de perspectiva la avansati. Pentru amandoi felicitari, respect si La multi ani ! |
Quote:
|
Cornele, se stie ca CNIA nu iti place, ca ai o " problema personala" cu Teo, si nu e cazul sa le discutam, dar
- 1 Teo a alegat in anii 80 si-n VTM si la circuite , cu licenta si rezultate, si nu poti nega !: - 2 astazi, este activ concret punand un campionat pe " roate " si deschizand poarta unor juniori spre performanta . Nici aici nu poti nega,:sad: iar critica ta nu are reply in activitatea competitionala, intr-o activitate concreta decat prin tastele PC! Buna si asta cat nu e agresiva ! Din acesti juniori astazi, debutanti, ai sa vezi maine la VTM concurenti ca de exemplu : Sorinel Iliescu, Bianca Anton, Burducel Adrian, Sergiu Nicolae,...( nominalizari aleatorii !!) si exemplele pot continua. Observa te rog, ca este singura competitie nationala pe circuit inchis deschisa si acelor tineri pana in 18 ani, care se pot antrena, pot alega oficial si legal, nu noaptea pe ascuns, 'pr drumuri de tara sau pe parcari partial libere..etc... Nu voi mai continua intrucat nu doresc sa fac polemica aici, acum... si accept critica ca -L laud, dar MERITA ! si are si PC ! si are si un fiu care-i calca pe urme ! Cat despre offtopic, am explicat motivele mai sus .:D |
2 Attachment(s)
Turul Europei !
|
Quote:
Da' eu sa mor daca inteleg de ce altii stau in barlog si dau in taste in loc sa vina la curse, sa simta mirosul de benzina/bioetanol, ulei si gume, eventual sa-si intalneasca fosti colegi/adversari/prieteni! Bine, e mai greu si mai costisitor decat postatul pe forum, posibil sa te mai si rascoleasca, dar ce nu face omul cand e pasiune?! Oricum nu cred ca boala asta are leac, de fapt se vede si aici pe topic ca nu e nimeni vindecat... |
Quote:
|
Nici vorba sa deranjeze, informatiile de aici sunt extrem de interesante si valoroase! A fost doar o idee, mai sunt piloti din vechea garda pe la curse, unii implicati mai mult sau mai putin, altii doar privitori. Toata lumea e prinsa cu cate ceva, toti ne luptam zilnic cu ale noastre, dar eu zic ca macar la o etapa pe sezon n-ar fi un capat de tara. Si poate un tanar aflat "in fata" ar putea beneficia de un sfat de la un "batran" de pe margine. Oricum vad ca aici sunt cativa tineri care "sorb" toate posturile, unii poate sunt dornici sa piloteze, poate sunt eu idealist, tampit etc...
|
5 Attachment(s)
Quote:
|
Ce ne spui despre jantele de pe masina lui Ilie Sporea? Se vede bine cea de pe spate in a 2-a poza.
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Formula Easter 1987
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:25. |
|
- Copyright 2026 4Tuning