![]() |
Re: Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o?
care e treaba cu englezu asta ???
ca incepe sa ma excite scrisul lui :D @ unu rau - orice ti-am zice noi tot ca tine faci , stiu asta ... incearca sa gandesti rational ;) |
Nu e englez , olandez maybe :D
|
Quote:
2) Pai pe noi ne īntrebi, pe tine te caută omul :lol: |
eu intrebam de ce nu le-ai sters avand in vedere ca este off topic.
cat despre tip... e un retardat. le: mie mi-ati dat advertisment pt posturi aiurea, aberatii si limbaj neadecvat, dar pe asta il lasati sa scrie incontinuare... va amuzati, huh? si eu :twisted::twisted::twisted: |
Quote:
|
Quote:
|
salutare tuturor!hmm ce sa va zic?ne-am despartit de 2 zile:???:.eram impreuna de 3 ani si 6 luni.am avut unele certuri si ea mia scris un msj ca cica ar trebui sa ne despartim makr unpic sa se linisteasca si sa se gandeasca ce sa faca.a zis k vrea sa se termine etapa asta din viata ei.ce parere aveti?ms
|
Ur fucked !
|
i'm fucked up hard.nci nu mai stiu ce sa fac...
|
dupa 3 ani si 6 luni asa deodata vrea sa va despartiti ? v`ati certat sau ce sa intamplat?
|
pai au fost chesti dinastea banale nu cv de genu sa o insel sau sa o fac in toate felurile.si trece si printr-o perioada grea si nuj tot mai stresata era in ultimu timp cu scoala cu parinti si a inceput sa ia si medicamente pt asta .i o persoana sensibila.si knd iam zis ca sa vina sa vb a zis k nu poate ca nu poate sa imi zica in fata ca vrea sa ne despartim unpic sa se linisteasca si sa vada ce sa faca(spusele ei) ca nu o lasa inima sa faca lucru acesta.io stiu ca ma iubeste dar nuj ce sa mai fac.si asta nu am inteles de la ea ca a zis ca vrea sa incheie etapa asta in viata ei dar a zis si lucrul acela sa ne despartim unpic.oare ce vrea sa insemne asta?
|
Nuvazic , iti zic eu . s a combinat cu cel mai bun prieten al tau ! Nasol , imi pare rau
|
Quote:
|
Quote:
Daca imi facea mie chestia asta si imi spunea cuvintele astea, cred ca era o tanara fara ceva frumos pentru ca nu o alegea nimeni fara dinti in gura. Decat vreun debil care vrea sa simuleze un contact sexual cu o baba ... mai tinerica. :lol: Quote:
Daca e mai uratica, va face spume inzecit. Iar daca printr-o discutie banala cu fosta, va spune ca actuala e frumoasa si ca simte ceva ce nu a simtit niciodata pentru nimeni... o sa se urce pe pereti de nervi. Cat despre "scandalul" cu roxana... mwahahahahahhaha.... Are admiratori.:lol::lol::lol: |
Quote:
e prima data cind citesc pe aici si vad un om care are raspunsurile corecte. propun ca DOHC sa devina moderatorul topicului. cine mai este pentru? :lol::lol::lol::lol::lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 20:45. |
- Copyright 2026 4Tuning