Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/13732-uiti-persoana-iubit.html)

Psycho 17-11-09 23:05

Re: Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o?

care e treaba cu englezu asta ???

ca incepe sa ma excite scrisul lui :D

@ unu rau - orice ti-am zice noi tot ca tine faci , stiu asta ... incearca sa gandesti rational ;)

KAY_ 17-11-09 23:17

Nu e englez , olandez maybe :D

aleks 18-11-09 00:07

Quote:

Originally Posted by r0xanicutza (Post 2815717)
1)ti-o fi dor de mine?!? :rolleyes2
2)ce e cu aberatiile astea??

1) Ştii ce zicea Jeff Dunham cānd īl īntreba Achmed dacă e speriat? :)
2) Pai pe noi ne īntrebi, pe tine te caută omul :lol:

r0xanicutza 18-11-09 01:00

eu intrebam de ce nu le-ai sters avand in vedere ca este off topic.
cat despre tip... e un retardat.

le: mie mi-ati dat advertisment pt posturi aiurea, aberatii si limbaj neadecvat, dar pe asta il lasati sa scrie incontinuare... va amuzati, huh?
si eu :twisted::twisted::twisted:

KAY_ 18-11-09 01:42

Quote:

Originally Posted by D.K. Duhan (Post 2816854)
Roxana You call this morning me at 06:40 12 times.. and this evening. why? If you want to tell me something you should write here.... please answer my question ....

She said ur a retard and offtopic :D

Claudia 18-11-09 01:58

Quote:

Originally Posted by DOHC16 (Post 2817124)

=))) sifonaruleeeee

NuVaZiccc 18-11-09 02:52

salutare tuturor!hmm ce sa va zic?ne-am despartit de 2 zile:???:.eram impreuna de 3 ani si 6 luni.am avut unele certuri si ea mia scris un msj ca cica ar trebui sa ne despartim makr unpic sa se linisteasca si sa se gandeasca ce sa faca.a zis k vrea sa se termine etapa asta din viata ei.ce parere aveti?ms

KAY_ 18-11-09 03:15

Ur fucked !

NuVaZiccc 18-11-09 03:32

i'm fucked up hard.nci nu mai stiu ce sa fac...

vlad_Mafiotu 18-11-09 03:52

dupa 3 ani si 6 luni asa deodata vrea sa va despartiti ? v`ati certat sau ce sa intamplat?

NuVaZiccc 18-11-09 04:01

pai au fost chesti dinastea banale nu cv de genu sa o insel sau sa o fac in toate felurile.si trece si printr-o perioada grea si nuj tot mai stresata era in ultimu timp cu scoala cu parinti si a inceput sa ia si medicamente pt asta .i o persoana sensibila.si knd iam zis ca sa vina sa vb a zis k nu poate ca nu poate sa imi zica in fata ca vrea sa ne despartim unpic sa se linisteasca si sa vada ce sa faca(spusele ei) ca nu o lasa inima sa faca lucru acesta.io stiu ca ma iubeste dar nuj ce sa mai fac.si asta nu am inteles de la ea ca a zis ca vrea sa incheie etapa asta in viata ei dar a zis si lucrul acela sa ne despartim unpic.oare ce vrea sa insemne asta?

KAY_ 18-11-09 04:20

Nuvazic , iti zic eu . s a combinat cu cel mai bun prieten al tau ! Nasol , imi pare rau

r0xanicutza 18-11-09 04:33

Quote:

Originally Posted by DOHC16 (Post 2817124)

stie si el sa citeasca :-)

Mustang 18-11-09 07:33

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 2811016)
Azi m-am intalnit cu ea. Am purtat o discutie ...si in concluzie sunt urmatoarele chestii pt care ne-am despartit ( inafara de faza cu individul care a intrat in sufletul ei ..care a pus capac acestei relatii ) :... ea vrea sa aibe pe cineva care arata bine , mai suplu , mai aratos ...( dupa accident ...nu prea m-am incadrat in conditiile ei ) ca doar ea e tanara si vrea sa aibe ceva frumos langa ea ...( ei fiindui putin rusine sa o vada lumea cu mine ... cam asta am dedus eu )

O spun pe scurt: ai avut multa rabdare...
Daca imi facea mie chestia asta si imi spunea cuvintele astea, cred ca era o tanara fara ceva frumos pentru ca nu o alegea nimeni fara dinti in gura. Decat vreun debil care vrea sa simuleze un contact sexual cu o baba ... mai tinerica. :lol:

Quote:

Originally Posted by Champion (Post 2815516)
[..]arata-i ca si tu poti avea pe o alta mai frumoasa ca ea si iti zic eu sigur ca o sa se oftice.[..]

Nu conteaza cum arata tipa cu care te vei afisa.
Daca e mai uratica, va face spume inzecit. Iar daca printr-o discutie banala cu fosta, va spune ca actuala e frumoasa si ca simte ceva ce nu a simtit niciodata pentru nimeni... o sa se urce pe pereti de nervi.

Cat despre "scandalul" cu roxana... mwahahahahahhaha.... Are admiratori.:lol::lol::lol:

Trixi 18-11-09 08:17

Quote:

Originally Posted by DOHC16 (Post 2817166)
Ur fucked !

e prima data cind citesc pe aici si vad un om care are raspunsurile corecte.
propun ca DOHC sa devina moderatorul topicului. cine mai este pentru?

:lol::lol::lol::lol::lol:

All times are GMT +2. The time now is 20:45.

- Copyright 2026 4Tuning