![]() |
Re: Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc
daa :))) asa mai le am si yo pe cele nemtesti si 2 perechi de d-astea rosii,eventual le tai in bucati mai mici si le pun ca pe carutza :))
|
|
Isi iau inapoi banii din taxa de prima inmatriculare/ 12 prahoveni au invins statul
Nu mai putin de 12 prahoveni isi vor primi inapoi banii din taxa de prima inmatriculare, dupa ce in prealabil au chemat in instanta Fiscul prahovean si au castigat procesul intentat statului. Potrivit reprezentantilor Directiei Generale a Finantelor Publice Prahova, institutia va returna integral celor 12 persoane care au castigat in instanta sumele de bani platite in contul taxei de prima inmatriculare. Pe rolul instantelor se judeca in prezent alte 32 de procese in scopul recuperarii taxei auto de prima inmatriculare. Gata sa scoata banii Finantele Publice Prahova asteapta ca instantele sa comunice hotararile judecatoresti si sumele exacte care trebuie restituite. "In prezent, sunt pe rol nu mai putin de 32 de procese intentate Directiei Generale a Finantelor Publice Prahova in scopul recuperarii taxei auto de prima inmatriculare. Totodata, in 12 situatii sentinta este irevocabila", a declarat Iulia Dumitrascu, purtatorul de cuvant al Fiscului prahovean. Tot aceasta a tinut sa mentioneze ca, pana in prezent, altor 36 de prahoveni le-au fost returnate sumele de bani date de diferenta dintre taxa de prima inmatriculare si taxa auto de poluare. Anul trecut, numai de la prahoveni, in bugetul consolidat de stat s-au adunat peste opt milioane de euro, bani reprezentand valoarea taxei speciale de prima inmatriculare pentru autoturisme si autovehicule. El a reusit Constantin I. a fost unul dintre primii prahoveni care la inceputul anului trecut s-a decis sa dea statul in judecata pentru restituirea taxei de prima inmatriculare. "Cred ca intr-un fel sau altul, pe multi dintre noi ne-a impulsionat exemplul aradeanului care a creat un precedent castigand pentru prima oara procesul impotriva statului. Am procedat ca la carte, si mai intai am depus cererea de restituire la Fisc. Ma asteptam sa fie refuzata, asa ca deja stabilisem cu un avocat datele procesului. E drept ca, pana sa am castig de cauza, a trecut mai bine de un an. Mai exact, cumparasem in 2007 un autoturism fabricat in 2001. Am dat pe el vreo 9.800 de euro si, pentru ca avea capacitate cilindrica mare, a trebuit sa platesc o taxa de peste 6.000 de euro. Acum astept sa-mi primesc inapoi banii", ne-a declarat Constantin I., unul dintre prahovenii care au invins statul in instanta recuperandu-si taxa de prima inmatriculare. Pasi de urmat pentru recuperarea taxei Orice cetatean roman care a platit taxa de prima inmatriculare poate sa dea statul in judecata pentru a-si recupera banii. Pentru acest lucru trebuie parcurse doua etape obligatorii. Prima etapa consta in depunerea unei cereri de restituire a banilor din taxa de prima inmatriculare la sediul Administratiei Financiare de pe raza localitatii de domiciliu, respectiv, in prealabil, a unei plangeri prin care se solicita restituirea taxei. La Ploiesti, cei interesati pot face acest lucru la registratura Administratiei Financiare Ploiesti din Str. Aurel Vlaicu, nr. 22, iar campinenii se pot adresa la registratura Administratiei Financiare Campina din Str. Mioritei nr. 16. In celelalte localitati, cererile vor fi adresate catre Administratia Financiara din localitatea de domiciliu. Cererea va fi insotita de o copie a chitantei care atesta plata taxei auto. In termen de 30 de zile, Administratia Financiara este obligata, potrivit Codului Fiscal, sa raspunda daca este de acord sau nu cu cererea de restituire. Daca in termenul prevazut nu se primeste raspunsul sau daca acesta este negativ, se trece la cea de a doua etapa. Petentul va chema in judecata Administratia Financiara, la Sectia Comerciala si de Contencios Administrativ si Fiscal din cadrul tribunalului unde domiciliati. In cererea de chemare in judecata se va cere expres anularea actelor administrative fiscale emise in momentul achitarii taxei de prima inmatriculare si obligarea Administratiei Finantelor Publice sa va restituie banii. Taxa auto poate fi restituita numai daca exista o hotarare judecatoreasca definitiva. Andreea Echimescu Publicat in editia din data de: 06 - 02 - 2009 http://www.observatorulph.ro/articol.php?id=11902 |
Traim in Romania si asta ne ocupa TOT timpul !!!
|
mda yo am platit taxa ieri.....sper sa-mi mai dea astia ceva inapoi..dak pica...vom vedea
|
Quote:
...pt ce masina? si cat ai dat? |
are un vr12........:))... golf 3 ..1,4.....13 bulioane........
gaura in buget ......... |
13 milioane? ... poi ce sa zic...mie-mi tre' mult mai mult :| ... as face o prapastie-n buget,nu gaura :)) ...
|
inca ceva...va rog zice-ti si mie un magazin,o baraca,o taraba undeva unde gasesc sigur becuri de pozitie d-alea sa se vada albastre,dak aveti idee...am cerut la motormania si mi-a dat unele,da dupa ce le-am pus lumineaza alb nu se vad nici decum albastre :)
|
:D banuiesc ca e 23 august la magizenele alea de piese plin cu becuri de genu....atata ca trebuie sa nimeresti magazinu si becu..ca daca sunt toate la fel ca alea de la motormania..ce combinatie ai mai facut? :-P:-P:D
|
exact...yo asta incerc sa fac :)) sa aflu magazinu...da dak as umbla dintr-unul in altul mi-as pierde toata ziua :-"
|
:D riscu meseriei ce sa faci....n-ai vrut tu beculete albastre...acuma cauta...:-)
|
boss....:-" io cred ca tu vrei "dalea de tuning" =)) albastre..cauta la magazinele de tuning dacia pe 23august!cu siguranta o sa ai succes!!
|
da :)) d-alea d-alea ;) =)) ms kast! raman dator :)))
|
Quote:
|
eu zic sa faci o nebunie..sa fi diferit..mai altfel..mai progresiv..pune unu rosu si unu albastru!
eu cat stopuri galbene si verzi...unde agsesc? mov mi-am luat deja! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ba da cum sa nu fie.e o suma destul de semnificativa,bine ca ai scapat si poti sta linistit din punctul asta de vedere :) te felicit...yo mai am de asteptat :-< sper ca nu prea mult sa trebuiasca sa astept si uitandu-ma la ea-n parcare :| ... salut |
http://www.telegrafuldeprahova.ro/in...dart=12756&p=l
Big Brother Ploiesti :lol: , bani aruncati degeaba :lol: |
https://www.youtube.com/watch?v=a6MG6jIXMPE NIIIII MAH CONCURENTA !!!! ADRENALIN TEAM
|
1 Attachment(s)
:dance::dance: Traiesteeeeeeeeeeeeeeeee :D:D:D:peace:
|
:D e gata adi?:-P
|
E gataaaa :dance:.......super calitate....au luctat ireprosabil...zici k e noua(de fapt faruri, parbriz si toata vopseaua, in afara de spate e noua - spatele l-au polishat :d). Si in plus a primit si un ambreiaj nou nout(cadou de revedere ;)) si intra sapt viitoare la unele modificari(pentru performanta ;))
Ah ce dor mi-era de ea........:D |
:D bvo tata..ce sa zic..KEEP UP THE GOOD WORK!:twisted:
|
poate facem poze daca se face frumos :lol:
|
Cum sa nu..:D..trebuie sa vina si vremea frumoasa...mai e putin si e martie :D
|
bv adi...era timpu`:) .....
bls`....i`am vazut duminik pe baieti...erau la sala...la cativa metrii de voi ......sunt si ei pasionati la fel ca si noi !!! |
Quote:
|
ii cunosti tu`? ii cunoaste cineva? uita-te in stanga si dreapta si ai sa vezi k ai persoane cu nasu pe sus ....lasa`i pe altii care oricum nu ii cunosti!!!din atatia posesori de permis cati sunt cu nasu pe sus?? ...si ma refer la ploiesti!! nu inteleg dc te agiti tu cu "concurenta" asta .....am vazut k ai postat linkul si pe diverse poze/filme ....
|
bah , de cate ori am intrat noi in coloana la sala cu avariile aprinse si cu manele sau vreo panarama de mel la blana , la sala si sa ne apucam toti sa tragem frana de mana si sa facem bahaos de cum am ajuns ? nu crezi k faze de genu asta ne pot afecta si pe noi astia care stam acolo seara de seara ? nu cred ca e nimeni propietar acolo iar faza cu concurenta e o vorba intre mine si mai multi din grup care faceau mishto de ei . nu am nimik cu ei atata timp cat cat stau linistiti si nu fac bahaos si isi vad de treaba lor
|
Se mai aduna lumea la sala?
Am vazut ca se poate intra in perimetrul din fata cu parcare... |
Quote:
|
Quote:
true that manson` |
Quote:
|
Gata kravene ca o dam in alte alea . Le ziceam concurenta cu titlu de misto , nu imi interzice nimeni sa fac misto , oricum dupa parerea mea purtam o discutie fara sens . Vb lu manson , Chill . Nu cred ca ar trebui sa ma stresez pt niste oameni care se strang cu masinile . Treaba lor . Cand se strangeau si altii a stiut lumea sa faca mistouri si nu a mai sarit nimeni , asa ca te rog inchide subiectu . Bafta
|
ca o parere neutra,
am nimerit in weekend cand s-au filmat si asa,in spatele lor,pe aici pe sondelor,veneam spre 9mai si a trebuit sa astept cateva minute bune pana s-au hotarat ei sa intre acolo in fostu poligon langa stadion unde si-au facut poze k pur si simplu stateau in strada si o blocau pe ambele sensuri :| ... pareau cam ciudati tipii,sub nicio forma nu sunt asa cum v-am vazut pe voi ... mult mai civilizati ma refer :) |
Din partea mea sa intre si pe forum si sa-si creeze topic cu clubul lor. Sa-si prezinte bolizii. La cat mai multe masini si aparitii la show-uri si curse. Numai sa aiba cu ce sa faca fatza.
|
Wait wait wait ( vorba lui donu' : boss boss boss :) ) : Despre cine VORBITI?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:36. |
- Copyright 2026 4Tuning