![]() |
Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Cluj-Napoca
Domnul meu , ai de unde alege , ca-i tara mare . Te-as sfatui o chestie : intreaba-l pe Heparu boy cum se simte la Cluj , si prin alte orase cum e , si te descurci . Fiind clujean , clar iti recomand Clujul , nu pot fi obiectiv .
|
;) oricum mai am oleak ;)) dar oricum tre sa ma gandesc din timp ;))
|
de parca oriunde ai merge ai merge sa inveti!!! :twisted:
zi ca vrei sa scapi de a tai sa te simti liber "ca pasarea cerului", invatatu e pe locu 2 :-P iar ca facultati oricare din cele 3 orase pe care le-ai amintit au oferte bogate .... da clar Cluju ii mai fain ... desi n-am vazut iasiu inca :lol: |
=)) dap eagle ;)) logic ca nu o sa ma rup eu cu inv ;)) :)
|
Stiti ce urmeaza , nu ?
11 mai , aeroport Baia Mare Pe data de 11 mai , pe aeroportul Baia Mare , Clubul Midnight Racers in parteneriat cu TSD (Tineri Sociali Democrati) organizeaza un show spectaculos .Curse de accelerare , drift show sustinut de drifteri profesionistii din Ungaria , show sustinut de binecunoscutul 69-HAI , expo car show , muzica intretinute de unul dintre cei mai bine cotati DJ din regiune , si multe altele. Detalii despre competitia auto * Concurs de accelerare viteza ,pe distanta de400 si 1000m plecand cate doua masini in paralel,startul de pe loc, sosirea lansata.Se desfasoara pe grupe in functie de puterea motorului(cea declarata de fabricant), clasele sunt urmatoarele: A1 75cp A 100cp (+ 75 pana la 100cp) B 130cp (+100 pana la 130cp) C 165cp (+130 pana la 165cp) D 200cp (+165 pana la 200cp) E 250cp (+200 pana la 250cp) F 300cp (+250 pana la 300cp) G 350cp (+300 pana la 350cp) J 400cp (+350 fara limitare ) H VIP Liber aici competitori se aleg intre ei indiferent de clasa din care fac parte. * Concurs de viteza indemanare, traseu virajat, jaloane, intoarceri se da startul la cate o masina contra timp. |
Preturi la BM :
Grasu XXL impreuna cu Maximilian vor sustine un concert de zile mari Animatoarele de altfel nu vor lipsi ....Preturile vor fi 15 Ron/spectator respectiv 25 Ron/ masina participanta/2 persoane :!::!::!: Apoi vine Clujul tare din urma cu un show de zile mari : :):):) Salon de tuning, show si drift si curse de viteza... supereveniment la Cluj in 17-18 mai cel mai complex eveniment al anului... In primul rand. veti vedea mai multe din masinile castigatoare la 4tuningDAYS Bucuresti. Veti vedea si masinile care au fost terminate dupa aceea. Surprize si noutati. Expozitie de tuning. Toate concursurile oficiale de tuning si sunet. Curse de viteza in nocturna!!! Indemanare si drift, SHOW & BURN Sambata seara, la ora 22, masinile vor putea iesi din locatie pentru a merge la o nocturna, liniute organizate de KO Racing. Duminica, iarasi expozitie si concursuri, impreuna cu etapa 2 de burn-out. Cei care au fost la Bucuresti, la 4tuningDAYS cu siguranta stiu despre ce e vorba. Concursuri noi, masini noi, distractii noi, plus premii !!! Cel mai fierbinte weekend al anului. Masini, tuning, fum de cauciucuri, fete, concursuri, liniute, totul in numai 2 zile. |
Sa postez si timpii la indemanare la Polus
CLASA 2 Nr. concurs - Mansa 1 - Mansa 2 Nr. 22 (M.A.) - 00 : 58 : 61 - 00 : 48 : 70 (Locul 1) Nr. 69 - 00 : 56 : 83 - 00 : 52 : 08 (Locul 2) Nr. 15 - 00 : 56 : 88 - 00 : 52 : 53 (Locul 3) Nr. 65 - 00 : 55 : 99 - 00 : 52 : 60 Nr. 46 - 00 : 53 : 05 - 01 : 00 : 05 Nr. 22 (P.I.) - 00 : 53 : 26 - 01 : 08 : 90 Nr. 27 - 00 : 55 : 62 - 00 : 53 : 54 Nr. 13 - 00 : 54 : 16- 01 : 05 : 11 :!::!: eu Nr. 94 - 00 : 58 : 49 - 00 : 54 : 94 Nr. 93 - 01 : 03 : 20 - 00 : 57 : 90 |
http://www.citynews.ro/Trabi-Race-pe...ata-lumea+9131 Cursa a iesit super ok, pacat ca n-am facut-o sambata sau duminica ca sa poata veni mai multa lume . Eh, din greseli se invata , cica .
|
duminica sunt la Cluj am sa stau la hotel onix sta cineva prin zona aia?
|
imi lasati niste numere de tel sa va pot cauta sa stam la o bere sa va cunosc si eu
sau numarul meu e 0741587764 |
Salut. N-am fost prea mult pe-acasa in ultima vreme , si n-am vazut postul tau . Daca ziceai mai din vreme, rezolvam sa fiu prin Cluj si nu pe dealuri la nunti :))))) . Numar de telefon : Gabi - 0744-618041 .
La Hotel Onix sunt relatii bune cu patronatul , asa ca pe viitor da-mi de stire din timp . |
nu merge numarul asta oricum eu stau pana pe 20 la onix mai putin weekendul cand e cursa de la suceava ca aia nu o pot rata
|
te puteai lauda cu masina de curse si cu karturile :P
|
Eu nu ma laud , ca nu am cu ce . Un lucru e clar , nu ma mai bag eu la organizari de asemena evenimente daca nu sunt bani sau daca nu sunt sponsori care sa puna jos banul . Dupa cum se zice : dai un ban , dar stai in fata !
Acuma lucrez pentru italieni ca si ospatar . Ne vedem la toamna , baieti , sau cand ne intalnim . |
si ai plecat fara sa zici .... salut! :evil:
sa-ti fie rusine ..... da te iert daca vii cu bunatati .... multe si dulci :twisted: :lol: !!!!!!!! |
cine`o vorbit cu tine? :d
eu faceam referire la ce`o zis adi. ca m`am intalnit duminica cu el si nu stiam ce sa facem si l`am dus in cartodrom sa se dea cu cartul, l`am rezolvat sa se plimbe cateva ture de circuit cu o masina de raliu...etc etc. drum bun. |
pentru marii raceri ai clujului, a murit LAURENTIU MOLDOVAN.
pentru ADEVARATII raceri ai clujului a murit MAESTRU AL SPORTULUI D-NUL LAURENTIU MOLDOVAN. l-am cunoscut personal, regret cele intamplate, condoleante familiei. filmul dat de protv http://www.protv.ro/stiri/eveniment/...ionatul-1.html |
Alex , Alex , Dacia WRC , Kent 8 , mereu cu o marca cunoscuta la nume :P .
Ne vedem la toamna . Varu , n-am avut vreme de adio , ca m-a grabit directiunea. |
asa trebuie sa fiu eu, ca raia :P
|
baga baga, negru pe plantatie ... :twisted:
ca oricum capusa e pe noi :lol: .... hai cu Dacia s-apoi ..... mai vine doar un car cu .... boi! :-P |
Oameni (ne)buni , salutare de la mare ... inghesuiala . Ce mai lucrati ? Veniti la Bucale la tuning fest, asa-i ?
|
Posibil ca cineva sa apara la Bucuresti ....dar nu cred ca din Is vor aparea prea multi .
|
prea multi -> tinde spre 0 ? :lol:
|
:lol: apoi din cluj gabi cred ca reprezinti pe toti :lol:
tot o fi mai bine ca "tinde la 0" :!: si asta ca offtopic da ma roade buricu degetului de n-o zic .... Cand esti student si ai timp n-ai bani, cand lucrezi n-ai timp ... s-apoi cand esti batran nu-ti mai arde .... arz-o focu baut..., viata adik :twisted:!!! |
Exact asa e .....dar vezi ..chiar daca esti student si ai bani ...atunci automat nu ai interes ..:) ai prea multe impresii ;) ...mai sunt si cativa de genul ..
|
Quote:
app vrei si tu niste impresii ? ca le tin pentru M6 ... |
baieti aveti si voi dreptatea voastra.... io de acum incolo mi-o fac singur .... cu toporu si pistolu ..... mama ei de viata :evil:
|
Cautam dreptate in tara lu papura voda ...aia de la conducere de paici ...de pe situ care incepe cu 4 si se termina cu tuning.ro ...isi bat joc de tine de cate ori apuca ...nu de alta ..de bani ...;) ..si au uitat de tot de pasiune ...
Aia de la C ...OX...au uitat k ceva mai poate fi penibil chiar daca ai renume ..lam vazut mai nou pe unu cu un CLS ...cu trabuc in gura care se crede Gigi Bekali .... eu pe asta dau 10 ROn ..?? Mai are rost sa iti mai faci dreptate intro lume de genul asta ..??? |
psst !!.... am auzit/vazut ca in germania e ce vrem noi, hai sa fugim :rolleyes2
eu zic ca doar NOI putem indrepta situatia desi inca mai sunt comunisti si inca puternici doar NOi putem sa'i inlaturam sa le aratam ca avem puterea de a indrepta situatia si stiu sigur ca se poate. |
Orice se poate daca vrei , doar Romania e ca SUA : tara tuturor posibilitatilor !
In curand ceva pozne de la Bucale ! |
noi asteptam ...sper ca pe parcursul saptamanii sa apara niste poze de la un mic eveniment organizat de unul din membrii nostri ...Liga Studentimii :P ...sper sa fie bine :)
|
28 Attachment(s)
Cu o mica intarziere :)) , daca nu le-ati admirat la Bucuresti masinile
|
2 Attachment(s)
Salutare baieti !
Sper ca nu sunteti prea ocupati cu munca , femeile si alea, alea . Va invit oficial la doua evenimente pe sfarsit de an , pe langa Trabi Race , care va constitui o categorie aparte . Primul este Memorialul "Laurentiu Moldovan" , o cursa de viteza si indemanare pe 16 noiembrie 2008 la centrul Agrosem , Dezmir , unde s-au tinut liniutele in mai . Detalii : ORGANIZATOR: tele europa nova si clubul sportiv speed hunters -inscrieri pana in data de 14 noiembrie la tel 0745976875 -sunt acceptate si masini neinmatriculate -se realizeaza 2 manse a cate trei ture,la prima manse un tur de antrenament -o singura masina pe circuit -acces masini in parc inchis incepand cu ora 08.30 -publicul este asteptat incepand cu ora 10:00 -sunt admisi atat piloti licentiati cat si amatori -sunt admise atat masini de curse cat si masini de serie -traseul contine si doua aliniamente (unul de 250 m si celalalt de 400 m-cu o sicana-) -se admit maxim 30 de masini,inscrierile se inchid in 14.11.2008 sau in momentul in care se atinge numarul maxim de participanti -100 ron inscrierea -in cadrul acestei competitii va avea loc si CUPA SEAT Va astept sa-i ajutam cu ce putem la organizare si sa ma incurajati , fiindca ma dau :) ! |
1 Attachment(s)
Al doilea eveniment este tuning show-ul de la Tg Mures pe 22 si 23 noiembrie 2008 la Sala Polivalenta care promite a fi ceva frumos .
Vor fi urmatoarele categorii de concurs : Sound , Styling (interior si exterior ), Engine si Best Car Of The Show . Inca nu sunt definitivate toate detaliile pentru show, va voi tine la curent cu noutatile :) . |
1 Attachment(s)
Am luat o mentiune , din cauza fenomenului de ceata foarte densa . S-a desfasurat doar prima mansa , a 2-a a fost anulata , si s-au luat in calcul doar timpii din prima mansa , la care am iesit la 4-lea din 12 concurenti la clasa 1.4-1.6 .
|
sincer meriti felicitarile noastre, bravo tie
|
felicitari G-Man ;))
|
Desafacem sampania :D Felicitari !!!!!!
|
eieiei...dar te astept eu in cartodrom in februarie :D
tot la clasa 1.4-1.6 :P |
Se putea si mai bine in mansa a 2-a luand in calcul ca era circuit la prima vedere .
Abia astept Cupa Indragostitilor din februarie . :) Intre timp : Cluj , Evenimente Polus: 1. Karting data desfasurare: 21.11.2008 ora: 13:00 desfasurare: vineri cel mai bun timp 10 lei taxa participare 2.Trabi Race data desfasurare: 22,23.11.2008 desfasurare: 11:00 sambata: Calificari 15:00 duminica: finala Obligatoriu : Permis de conducere 15 lei studenti , 20 lei restul lumii 3.Curse+Demonstratii cu masinute cu propanol data desfasurare: duminca 23.11.2008 ora : 16:00 locatie: Foodcourt-Polus |
| All times are GMT +2. The time now is 20:46. |
- Copyright 2026 4Tuning