![]() |
Re: AG 70 RNO - Dacia 1300 in stil DRT
Quote:
|
motorul e stock sau modificat inafara de carb?:-)
|
hello in puii nostri...de unde carburator?
|
Ca nu i-o fi-nfipt injectoare in locu' suruburilor de amestec de la DHLA-urile alea...
|
ah ...da eu am crezut ca zice de 1.8... asta am inteles eu din ultimele posturi:) pare rau:oops:
|
foarte frumoasa masina :) am avut ocazia sa o vad live pe mosilor aseara!
acum am de munca... pe langa sesiune o sa stau sa citesc si istoria acestei masini :D (macar asta o sa fac cu placere) |
Quote:
|
Si cu aprinderea ce facem cucule?
|
Morcov am si eu o intrebare: Cum ai reusit sa faci semnalizarile la masina asta albe?Cu ce ai dat pe ele ca sa le albesti?? Poza:
http://194.88.148.40/?mmid=041938fea7889c9d |
Quote:
Semnalizarile n-au fost "albite". In trecut se gaseau astfel de stopuri la magazinele de piese auto ,acum slabe sanse sa mai gasesti asa ceva...poti gasi doar sh. |
Cauta userul hadpeter, cred ca asta era userul, setul de semnalizari era 30 lei.
|
Quote:
|
Scuzele mele ca nu am deschis poza aia cu tdh-ul, cand a spus SEMNLIZARI, eu am crezut sa se refera la chestie alea mici de pe fata care se aprind si se sting, ca in bancul cu oltenii cand cumpara o masina, .....iar tu ai spus TRIPLE, iar apoi am deschis vorba si am inteles despre ce este vorba.....eu cand scris 30 ron, m-am referit la semnalizarile fata, dar si pentru triple il puteti contacta pe hadpeter, mai mult ca sigur ar trebui sa faca.
Si inca o data imi cer scuze de confuzia creata, succesuri! |
Quote:
Exact!Si hadpeter face triple ,dar sunt mate..nu au striatiile acelea :) |
Ok.Mersi de sfat...
|
Salut.Imi place cum ti-ai facut masina.Iti doresc mult succes in continuare si sa nu ai parte de accidente.
|
De masina ce se mai aude? Cei care ii stiu situatia sa ne dea si noua ceva detalii despre starea ei in momentul de fata. Numai bine
|
ce sa se auda nimic... o aduc azi la garaj.... si ii caut un loc unde sa o bag sa nu ma mai deranjeze nimeni ca sa o iau sa o mut... sa ramana acolo pana va veni vreun cumparator sa o cumpere....
|
vand din stoc toate piesele de dacie care nu imi mai trebuiesc : 2cutii renault 18/21 pret 200 ron bucata un motor 1.8 16v (f7p) simplu fara anexe, si multe alte piese.....
|
Salut, misto loc i-am gasit la masina, a inceput deja sa( cloceasca niste cai), dar apropo" te-am vazut cu un SKYLINE MARO...paparazzi sunt pa tine, multa bafta cu noul proiect!!! te-am demascat...;)
Quote:
|
La d-voastra a ajuns masina?
|
Se afla pa mani bune...;) restul pa parcurs bafta!
|
Nu-mi spune ca tu ai luato? :D
|
sa speram ca o sa ai grija de ea asa cum am avut si eu....
|
Ce grija ai avut tu de ea? la prima legala ai lovit-o :). Lasand gluma la o parte e bine ca si-a gasit un proprietar care sa o ingrijeasca..daca ramanea la morcov rar vedea si ea un drum ceva.
|
Sper ca noul proprietar va continua acest topic, si va impartasi cu noi toate momentele frumoase pe care le va petrece cu aceasta masina.
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Cateva noutati, desi carburatoarele vor sta probabil pana la primavara, un kit service...dupa ce sosete electonica o sa pun admisia sus!
|
frumos spor la treaba
|
2 Attachment(s)
De azi...inainte si pa lateral :))
|
Dar ce avea cea veche de ai schimbat-o, ca tot hidraulica parca era.
|
Are alta pozitie si e mult mai eficienta ...cand te apuca nebuniile ;)...apreciez munca facuta de baieti la masina dar nu inseamna ca va ramane asa cel putin... " modificata la parte de motor" cum zicea un militian intr-un videoclip! deocamdata masina e departe de ce astept eu de la fwd, multumesc.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
OK, scuze. Vazusem poza asta cu acel intrerupator pe conducta de frana spre spate, si am crezut ca are frana de mina hidraulica, cu toate ca vazusem anterior ca are ounte de R18 Turbo. Merci de lamurire.
|
Quote:
Ala este un repartitor de curse:-P |
Quote:
|
Uite ca pe asta chiar nu o stiam. Chiar nu stiam ca acela este un repartitor. Oricum, merci mult de informatie.
|
Salut ma gandeam ca multi considera tractiunea fata ca un dezavantaj...uni nu chiar, cand e vb de viteza :)) multumesc :)
https://www.youtube.com/watch?v=TuvdJ...eature=related |
poze cu masina nu pui si tu
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:41. |
- Copyright 2026 4Tuning