Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Renault (https://forum.4tuning.ro/293-discutii-renault.html)
-   -   Club Renault 5 (https://forum.4tuning.ro/293-discutii-renault/9371-club-renault-5-a.html)

tzorrro 08-12-06 16:46

Re: Club Renault 5

si, pentru ca nu merge butonul edit, postez din nou: pretul pentru un model 10x20cm iese pana in 100.000, a gresit miez dimensiunea cand a scris 20x30cm

DnI 08-12-06 20:57

Quote:

Originally Posted by Miez (Post 652967)
p.s. de o intalnire ce ziceti ? ?

cred ca ne-am vedea cu totii la urmatoarea intalnire reno pe 2007 ?? la care speram sa fim si mai multi decat data trecuta, cine a fost stie...

valir5gts 08-12-06 21:21

eu zic sa mai facem o intalnire inainte de sarbatori...ce ziceti?....ca poate avem si membri noi dornici sa vada ce si cum...poate avem noroc si iese si de o bataie cu zapada sau un patinaj cu buburuzele...si ma bag si eu la un sticker pe albastru...oricare model...

TopArt 08-12-06 21:36

Quote:

Originally Posted by valir5gts (Post 653367)
eu zic sa mai facem o intalnire inainte de sarbatori...ce ziceti?....sau un patinaj cu buburuzele...

Count me in ;)

worm 08-12-06 22:08

va intalniti in Bucuresti banuiesc :(

valir5gts 08-12-06 22:47

poate cadem la o intelegere cu o alta locatie....daca suntem destui poate iese si de o vilutza la munte....dar e mult mai simplu asa...ca sunt multi cu servici care nu pot...

villytzah 08-12-06 22:49

Quote:

Originally Posted by g3org3 (Post 651697)
am si eu roti din astea vreo 8 bucati(2 seturi).Am si doua aripi de fata,capota,haion,doua usi complete,punte spate completa,radiatoare de caldura,trei motoare (1.1/1.3/1.4)normale cu cutii de viteza in 4 si 5 trepte.Pentru detalii telefon 0724269455 sau pe mail

Ma intereseaza pe mine puntea spate,cat vrei pe ea si de pe ce model de super 5 a fost luata am impresia k tu ai piese de R5 modelul panain '85,k jantele de care ziceai k ai si tu sunt in 3 prezoane nu in 4 ......Oricum vreau sa stiu un pret la punte.Ms ....

tzorrro 09-12-06 08:14

si eu sunt pentru intalnire

tzorrro 09-12-06 08:14

si eu sunt pentru o intalnire anul asta

worm 09-12-06 10:00

m-ar interesa si pe mine un sitcker. sau, daca nu cer prea mult, il are cineva vectorizat sa-l poata da sa-l printam noi?

Miez 09-12-06 10:52

eu am matrita vectoriala de la Piry.
dc el nu are nici o problema cu asta.. o sa o postez pe forum

tzorrro 09-12-06 16:45

si daca tot vorbesti cu piry si el e moderator sa stearga si posturile mele alea2 de mai sus+ asta... numai belele am cu netul in ultimele zile...

Indy 10-12-06 00:22

Si eu sunt pentru intalnire anul asta..., si vreau si eu un sticker (imi pare mult mai frumos cel din semnatura lu' Miez decat cele pe fond colorat, by the way)!

tzorrro 10-12-06 00:25

pai Indy eu vreau unul ca cel din semnatura lui Miez, pe rosu... o sa-l lipesc pe luneta pe interior in dreapta sus... si probabil ca o sa aiba undeva la 10 x 25cm.
ps: se pot face si stickere care sa se lipeasca pe interior la aceiasi bani

radutzu 10-12-06 13:47

7 Attachment(s)
salutare! dupa cum v-am promis, am reushit zilele astea sa fac nishte poze la bolidul in devenire :D

b99gif 10-12-06 18:15

Quote:

Originally Posted by radutzu (Post 655215)
salutare! dupa cum v-am promis, am reushit zilele astea sa fac nishte poze la bolidul in devenire :D

Bv, sa o stapanesti sanatos!

NICK_Renault5 10-12-06 21:49

tare sa o stapnesti sanatos si eu ma bag la o intalnire anu asta nu am mai postat de mult ca am fost cam ocupat,imi trebuie si mie niste piese si va rog sa ma informati si pe mine ca vreau sa ma prinda zapda cu ea reparata am 1,1 din 85 si am nevoi de planetara dreapta,si selectoru de viteze ca mi sa spart o bucsa la el si acum abia mi-au pozitionato niste mecanici dar io dau cu japca pe a 2 a treapta si mentionez ca sunt din bucuresti .planetra si selector de viteze vreau noi asa ca dati preturile si magazinele unde pot gasi noi,si puntea spate ca bate de rupe si cum am vazut ca ati mai postat nu am alta solutie decat sa o schimb e bucsa mare de cauciuc care din cate am inteles nu se poate inlocui.ASTEPT urgent posturile vostre va multumesc cu respect ptr toi MEMBRII

yknot 10-12-06 22:02

iti vand eu un pont cu o punte completa cu discuri cu 100E numai ca trebuie sa vii pana la braila sa o iei

NICK_Renault5 10-12-06 22:05

am ar fi ceva sa-mi pun punte cu discuri dar cat ma costa placutele am auzit de la cineva ca sunt scumpe sau sunt la fel ca cele de fata ca asa as vrea punte de spate cu discuri si sa fie completa decat sa o pun ia zimi da-mi detalii

NICK_Renault5 10-12-06 22:14

cam departe dar orcum detaliile sunt bine venite

NICK_Renault5 10-12-06 22:20

https://i103.photobucket.com/albums/m...1/PICT0033.jpg

yknot 10-12-06 22:24

daca placutele ti se par scumpe....

50mps 10-12-06 23:22

imi pierde ulei in draci si nu are demaraj, eu cred ca ar fi de la compresie... sau buji, ca sa nu mai spun de consum... ce parere aveti?, mi-a spus cineva ca ma costa 5 milioane segmentatea, manopera + piese, am gasit motor de 1.4 benzina la 7 milioane cu montaj, din experienta, ce ar merita? eu am un 1.1

yknot 11-12-06 07:48

eu as merge pe cel de 1.4

Piry 11-12-06 15:46

oricum noutati din viata matildei, consum 0-100 mers frumos (uneori talpa) 20 %. in rest, yknot, ceva de pe cel vechi? nu mai ai? piese :P da-mi mesaj privat cu pontu, mai ales bordul cu turometru :D

valir5gts 11-12-06 16:00

yknot,si pe mine ma intereseaza puntea.e completa?cu tot cu etrieri si tevile de lichid de frana?o poza ceva...nu m-ar deranja sa vin pana la braila.
a,am uitat...pot sa o pun pe super5 cu 4 usi,nu?

yknot 11-12-06 17:04

din piesele de r5 nu mai am nimic, toate le-am livrat lui bnz odata cu masina,
puntea o puteti lua de la altcineva, dar atentie, daca incercati sa negociati mai mult decat este cazul, o sa va spuna ca nu mai vinde... asa ca... v-am avertizat
numele lui este Teodor si nr de tel este 0727321525

puntea este inca pe masina(gtt) si este completa din cate imi aduc aminte, eventual trebuiesc curatate discurile si schimbate placutele, si merge pe orice r5 dupa 1985

tzorrro 12-12-06 11:36

Piry 20% in Cluj? gizas... vezi ca eu se pare ca am rezolvat ceva prin metoda mai... neortodoxa ca sa spun asa - curatat carburatorul si pus jiglere de dacia 1300 (am carb de dacie pe ea)... si pana acum am avut consum afara aproximativ identic cu cel dinainte - 6.42%, iar in bucuresti am mers cam 45km si nu a cazut acul sub 43L (mentionez ca la plin sare un pic de 43L - cam 4-5L ca fac plinul pana aproape imi sare benzina din masina).

phidelio 12-12-06 12:17

ma intereseaza si pe mine un sticker ! miezule eu lucrez la ama , cand ai facut rost de un stiker rosu anunta-ma!!!! skype:paul.chirila

R5 super 12-12-06 14:02

Cine Are Poza Cu Turbosuflanta?????

g3org3 13-12-06 12:46

Quote:

Originally Posted by villytzah (Post 653483)
Ma intereseaza pe mine puntea spate,cat vrei pe ea si de pe ce model de super 5 a fost luata am impresia k tu ai piese de R5 modelul panain '85,k jantele de care ziceai k ai si tu sunt in 3 prezoane nu in 4 ......Oricum vreau sa stiu un pret la punte.Ms ....

Am punte spate completa pentru modelul pana in '84 stare perfecta pentru roti cu 3 prezoane.Pretul este de 50E

b99gif 13-12-06 15:10

Ma primiti si pe mine in club?!

1 Attachment(s)
Tocmai mi-am cumparat un r super 5 1600cmc, 1987 la 14miloane doar! Primele impresii: tabla arata bine pt. varsta ei (nu are rugina decat la un prag-dr.) si cred ca e matuita pt. vopsitorie! Mai are cauciucurile noi Michelin, planetarele si radiatorul! Are insa parbrizul crapat! Am mers cu 120km/h si nu facea deloc urat, dar mai mult nu mergea(cred ca tre. schimbate filtrele)! As dori sa aflu parerea voastra despre achizitie avand in vedere si pretul! Vreau sa o vopsesc pe toata (si ornamentele) in albastru inchis! Credeti ca e o idee buna? sau sa pastrez ornamentele in gri? P.S. Daca stiti un mecanic si un electrician din bucuresti cu preturi studentesti v-as fi f.f.f. recunoscator!

g3org3 13-12-06 19:16

Quote:

Originally Posted by iulian_R5 (Post 645665)
Merci!

Ma gandeam ca agata pe undeva, dar ma gandeam ca poate stie cineva unde ar putea sa se agate. Avand in vedere ca nu ma pricep sa-l schimb sa fi stiut ce-i spun celui care mi-l schimba la ce sa fie atent.

verifica partea de deasupra pedalei de ambreiaj. Ramane blocata si atunci cand apesi formeaza un unghi ascutit care rupe in timp cablu

NICK_Renault5 13-12-06 22:30

tare sa o stapnesti sanatos si eu ma bag la o intalnire anu asta nu am mai postat de mult ca am fost cam ocupat,imi trebuie si mie niste piese si va rog sa ma informati si pe mine ca vreau sa ma prinda zapda cu ea reparata am 1,1 din 85 si am nevoi de planetara dreapta,si selectoru de viteze ca mi sa spart o bucsa la el si acum abia mi-au pozitionato niste mecanici dar io dau cu japca pe a 2 a treapta si mentionez ca sunt din bucuresti .planetra si selector de viteze vreau noi asa ca dati preturile si magazinele unde pot gasi noi,si puntea spate ca bate de rupe si cum am vazut ca ati mai postat nu am alta solutie decat sa o schimb e bucsa mare de cauciuc care din cate am inteles nu se poate inlocui.ASTEPT urgent posturile vostre va multumesc cu respect ptr toi MEMBRII

Piry 14-12-06 09:19

tzorrro, nu vreau sa pun carb de dacie, ca totusi....vreau ca masina sa mai si traga, ca merge foarte bine, nu am chef sa ma faca daciile la drag :P plus ca sa nu mai vorbim ca ma tin bine si dupa opel tigra de 90 de cai (mi-a dat o masina)

b99gif, sa o stapanesti sanatos, daca tot is vopsite macar vopseste-le culoarea masinii. eu am prins usor cu amea 140 :D dupa care m-a oprit politia. cu cat ai luato?

worm 14-12-06 10:35

a zis ca a luat-o la 14 milioane. un pret foarte bun zic eu....

DnI 14-12-06 18:54

un GTT inmatriculat la pret bun nu stie careva de vanzare ??

NICK_Renault5 14-12-06 20:34

se straduie careva sa raspunda si la postu meu adika speram sa obtin ajutor din partea vostra dar vad ca nici macar nu sunt luat in seama totusi astept si eu un raspuns multumesc

Miez 14-12-06 23:05

Quote:

Originally Posted by DnI (Post 660843)
un GTT inmatriculat la pret bun nu stie careva de vanzare ??

mai vrei unu ? :D

Miez 14-12-06 23:13

Quote:

Originally Posted by NICK_Renault5 (Post 659752)

Dc vrei sa vi la intalnire ... te uiti pe forum si cand se stabileste o zi te asteptam acolo ;)

legat de piese e simplu .. cauti pe net nr de tel de la mari importatori .. ex. alpadrino meteor unixtrade ... dai telefon si afli pretu vezi unde e mai ieftin si aia e :D
e chiar un post mai vechi cu mai multe firme..

legat de bucsa .. vezi cine a posta si cere detalii dc asta vrei.

Bafta mare ;)

All times are GMT +2. The time now is 19:38.

- Copyright 2026 4Tuning