![]() |
Re: Discuţii generale Galaţi - Brăila
Quote:
|
Quote:
|
@razzwan: ti-am trimis mesaj.
|
Quote:
|
Salutare!Care stie cum e drumul Galati-Bacau-Piatra Neamt-Bicaz?
|
Quote:
|
In ce sens nasol?:| sper ca nu e chiar rupt...o groapa acolo treaca mearga. M-ar interesa si prin zona p-acolo pe langa lac cum e drumul poate stii ceva:D
|
Quote:
|
Vineri am venit, e ok drumul şi e refăcut recent, nu atingi nicăieri (am 7 cm gardă la sol şi jante mari şi nu ating), nu o să ai probleme.
|
Multumesc de informatii in privinta drumului baieti!Va salut!
|
Salut are cineva filme cu Fiat uno T la Tulcea ?
pls |
7 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ms Ene |
cine ma ajuta si pe mine cu o informatie .. as vrea sa trec cu bacu pe la braila .. imi poate zice cineva un program pe anul 2011 si niste preturi ? va raman dator.. ms mult scuze offtopic
|
|
Quote:
|
Din cate stiu programul bacurilor nu se prea schimba...
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Frumoasa etapa a campionatului national de viteza pe circuit desfasurata in Galati in 1978.
Poate recunoasteti pe cativa din cei care , intr-un fel sau altul, au participat. |
Balan Gheorghe este unchiul meu.V-as putea pune in legatura cu el.
|
Ms Suici. Ma intereseaza tot ce se mai gaseste in materie de poze, pliante, ecusoane, carnete de traseu, etc etc prin bibliotecile personale ! , asadar orice document valabil de postat si evocat istoria automobilismului si protagonistii acelor ani !
|
4 Attachment(s)
Iata si cateva imagini de la o etapa a Circuitului de viteza de la Galati.
Etapa din 1979 , se pare. cand startul se dadea de pe bd Brailei, iar apoi urma un ac de par in fata Tribunalului. Cine scapa neatins:Ddin ac, avea apoi aliniamentul de a se desprinde. |
1 Attachment(s)
Cand vom putea vedea o etapa asemanatoare prin zona galati braila?
sau, un raliu ceva in genu cum a facut Domnul Ionascu acum vreo 2 - 3 ani la PIC. etapele acela viteza/indemanare, |
Quote:
Din anumite motive, ( pe care nu le analizam acum ) informarea celor dornici de a participa a lasat de dorit. Te voi anunta pe acest topic, sau accesezi pe cel al MotorSportClub Braila, unde se mai dau informatii, schite poligoane, etc, etc. Cat priveste organizarea unui concurs in Galati, parerea mea este, ca e la indemana initiativei voastre locale de a va propune si realiza o activitate. Conditii aveti suficiente. |
Quote:
|
https://www.4tuning.ro/masini-tari/cu...opa-10167.html
asta da spirit of racing...p la noi nu mai misca nimeni |
2 Attachment(s)
Quote:
Inimosul galatean Stefan Gherasim a fost cel care a dezvoltat miscarea automobilistica de masa si de performanta fara precedent. Iata-l pe linia de start a circuitului impreuna cu directorul general al combinatului. |
Quote:
EDIT: Sunt din Braila. |
In urma protocolui incheiat in data de 01.08.2011 s-a stabilit ca RALIUL PRIETENIEI Dobrich - Braila 2011 editia XXVII sa se desfasoare in perioada 13-15.10.2011. Program raliu:
13.10.2011 -orele 16.00 sosire la Dobrich Hotel Green Palace 14.10.2011- 4 probe speciale in Dobrich, dintre care una de viteza 400 m (liniuta). pe 3 clase (clasament si premiere separata) 15.10.2011 ora 8.00 start etapa regularitate Dobrich - Braila, cu sosire in Braila orel 14.00 15.10.2011 orele 14.45 start probe speciale la Braila (3 probe speciale) 15.100.2011 orele 19.00 masa festiva si desfasurare festivitate de premiere. Clasamente: 1. premiere proba speciale 400 m pe clase, locul 1 pe fiecare clasa 2.Clasament general locuri 1.2.3 3. Clasament Prietenia .echipe alcuite dintr-un echipaj bulgar si unul roman, locuri 1.2.3 Echipajele vor fi constituite din 2 persoane pilot si navigator (navigatorul poate fi si fara permis de conducere) Vom reveni cu amanunte. Detalii tel. 0724491054 sau e-mail [email protected] ........George MIHAILA __________________ |
Quote:
a, si... nu iti trebuie masina sport sa participi intr-o cursa ilegala! |
Quote:
bine punctat! :yes: |
Quote:
|
Se vede ca mai am de invatat =)))))))))))) sunt cam bata...
|
Quote:
|
parca era o sectiune numita gradinita pe undeva pe aici...
|
Quote:
|
Am uitat sa zic, sunt din Braila.
|
4 Attachment(s)
Si putina istorie !
La primul raliu judetean desfasurat la Galati s-au adunat in fata Gradinii Publice din oras, in 1979, masini de la ITA Galati, ITA Slobozia si ITA Braila ( cele cu nr de AG ). Pe un traseu de cca 200 km concurentii au facut o promovare a miscarii automobilistice in principalele localitati din judet, avand ca rezultat, o crestere in cativa ani a 5 cluburi cu un parc propriu de 18 automobile de concurs. Recunoastem la start pe ing. Emil Sabau si pe presedintele clubului Stefan Gherasim, din arhiva caruia am extras aceste poze. In fotografia de grup, alaturi de el, Mitel Manolache, E Giusca, dir . Emil Munteanu +, dir th Dan Mihailescu, ?? si Marius Georgescu. Acelei initiative i-au urmat alte concursuri, circuitele de viteza din oras, si renumita activitate nationala si internationala de la kartodrom. |
Baieti sambata se anunta cva frumos:D.
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:55. |
- Copyright 2026 4Tuning