![]() |
Re: Masini - Made In Constantza
dar aston-ul ala DB9 cu nr de bucuresti cine l=a vazut ?am auzit cva era tras duminica in fata la CRAZY
|
Quote:
|
7.000 de posturi au fost despre Lambo asta...le-am sters. Are importanta de unde este? NU Important este ca apartine unui constantean si este o super masina, pe care nu stiu cati si-o permit.
|
sa speram ca nu o va pastra doar prin garaj .
|
Re: Constanta - Accidente
am vazut un evo cu capota de carbon :D
|
si eu am vazut dacia aia alba care se invarte mai sus...si o conducea cineva cu muschi si imbracat in maieu...psyho sa fie?? :???: :lol: :lol:
si am mai vazut tot o solenza rosie cu prodrive pe parbriz si cu ery la nr...e tot a lui ery? |
Quote:
|
a fost a lu ery ..................
si evo este a lu Pantera Roz |
Quote:
Cred ca costa un cauciuc cat o dacie din 1990 ! |
terminatia aia la bara la peugeot chiar nu prinde cu restul masinii............ si nici priza aia de pe plafon...decat daca are geamurile blocate si nu are shoferul aer ....masinile aste sunt frumoase stock ................
|
Quote:
:) cate Evo-uri cu capota de carbon sunt in Cta ??? Sau in Romania ? UNU ... A lui Alex Evo ... :) |
revin la peugeot. sunt curios daca pe spate are prelungiri tot de la logan. cele de pe fata se vede ca's mai late decat un 205
|
Quote:
|
care alex ?
carlig ? |
Quote:
|
vecine si el..pe langa ceres..:P
|
X-ray da am vazut ca cam mereu o ai la ovidiu masina.. ce ii mai faci..???
|
pai este acolo un garaj de tuning din cate stiu..si s-ar putea sa ma duc si yo..sa imi fac niste pleoape..:P
|
da este un service...am ramas uimit ce masini vin pe aici...
|
k tot atzi adus vb despre baiatu asta din ovidiu care lucreza in fibra...poate sa imi zik shi mie cineva unde este mai exact?
|
pai la iesire din ovidiu....la vulcanizare..faci la dreapta la o straduta...si de acolo iti dai seama...
parca asa era nu ? |
psycho, am auzit ca ti-ai vopsit capota neagra.....pui niste poze pe-aici pe undeva? ca prin oras ai vazut ca te observ de-abia dupa ce treci de mine, sau esti cu masina de la serviciu :lol:
off-topic: de la ce vine "SPUF"? |
Quote:
Quote:
Unde am eu masina e SERVICE-UL LUI GIGI PIPER ... nu e nici un " garaj de tuning " ... Ce vorbesti tu este mai jos ... garaj de facut tuning ... :) |
aa..da ala e garaj de facut tuning...
da tu ce faci acolo ? joci table ? :P |
1 Attachment(s)
Quote:
e facuta cu telefonu de sus .. asa .. si de la ce vine sp00f .. pai vine de la nick-ul cu care intram pe mirc si cu care nu mai intru .. k acu intru cu whosyourdady .. da acum cativa ani :) |
marfa ...
de ce nu ai facut si plafonu negru ? |
....mai bine decat capota ..daca ii facea si plafonu deja era tiagnie
|
Quote:
succes la detaliat si argumentat! |
4 Attachment(s)
pareri....
|
Quote:
Vezi ca miza e cam de 4000 Euro ... cam atat am cheltuit la " jocul ala de table " de acolo pana acum ... daca intelegi ... Daca nu intelegi atunci nu te mai baga ... |
abee 4 mii de euroi...
|
Quote:
|
o sa ii fac si capota .. dar o sa i-o fac nu toata neagra ci spre spate .. o sa fie in degradee ...
|
Quote:
Asa ziceam si eu ... |
Quote:
|
Quote:
P.S. misto ideea cu degrade spre spatele plafonului... |
9 Attachment(s)
ia uitati ce mai este "made in cta"...
oare a cui o fi masina ? astept pareri....:roll: |
mai oare a cui sa fie masina aia ??? nu o fii cea din semnatura .............oare.................oare?? just jockin'
nu e a 'ta' peter? ca o parere , daca ai reusi sa pui pe masina litera chinezeasca , da fara steagu ala ar fi ;) ;) :dance: :yikes: : :joy: :rockon: : :tenisclap :pistoles: :drunk: :peace: misto |
WOOOOOOOOW :shock: :rolleyes2
"made in constanta" ... explica si tu mai pe larg ce modificari i-ai adus, ca datorita unor anumite lacune ale pozelor nu se distinge bine... by the way, pe unde te plimbi cu ea? ca nu te-am vazut niciodata la volan :rolleyes2 |
1 Attachment(s)
PS: a iesit CPF-u' de la vopsit :peace: (traiasca Leo!)
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:18. |
- Copyright 2026 4Tuning