Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bursa serviciilor AUTO (https://forum.4tuning.ro/102-bursa-serviciilor-auto.html)
-   -   ( oferta ) Vopsitorie, tinichigerie, polishare profesionala. (https://forum.4tuning.ro/102-bursa-serviciilor-auto/89636-oferta-vopsitorie-tinichigerie-polishare-profesionala.html)

alayndelone 17-07-11 12:52

Re: ( oferta ) Vopsitorie, tinichigerie, polishare profesionala.

1 Attachment(s)
Buna ziua. As dori sa stiu cat ma costa sa vopsesc prelungirile de bara la audi a6. In cat timp se vopseste? Ma intereseaza intr-un weekend daca se poate. Multumesc.

Sfera 18-07-11 15:44

Quote:

Originally Posted by alayndelone (Post 4470039)
Buna ziua. As dori sa stiu cat ma costa sa vopsesc prelungirile de bara la audi a6. In cat timp se vopseste? Ma intereseaza intr-un weekend daca se poate. Multumesc.

Buna ziua. Aproximativ 100 bucata ( materiale incluse ). Durata de azi pe maine.
Adica Vineri - Sambata. Sunati din timp.

Cu respect Daniel Dinu

WILD_CAT 20-07-11 09:43

ce pacat ca nu ai si un sediu prin Bucuresti...:(.

Sfera 22-07-11 10:31

Quote:

Originally Posted by WILD_CAT (Post 4476087)
ce pacat ca nu ai si un sediu prin Bucuresti...:(.

Multumim de incredere. Si mie-mi pare rau ca nu am un sediu pe acolo... la cati clienti am avut din Bucuresti. Inca nu suntem atat de bogati dar intr-o buna zi... nu se stie. :)

Respect.

Sfera 26-07-11 08:23

20 Attachment(s)
BEFORE - AFTER " ep. 57 : Renault Laguna

tranzafirul 27-07-11 10:41

vopsitorie alfa romeo 166

19 Attachment(s)
atasez ceva poze din timpul pregatirii pentru vopsitoria totala la alfa romeo 166. (interior+exterior). O sa vad daca o sa mai imi recunosc masina cand o sa fie gata :))

WILD_CAT 31-07-11 22:34

Daca ai sa mentii preturile....esti bine venit in Bucuresti....daca nu stai acolo...:D:).

Clw-fiesta 01-08-11 19:58

18 Attachment(s)
Buna seara domnule Daniel! In urma convorbirii telefonice va atasez pozele cu dauna la Fiesta, va rog sa imi spuneti daca este reparabila.

Multumesc!

tranzafirul 06-08-11 14:34

5 Attachment(s)
si rezultatul final, dupa multa munca din partea baietilor de la sfera! multumesc, a iesit supper!

Sfera 06-08-11 16:41

30 Attachment(s)
adica... BEFORE - AFTER " ep. 58 : Alfa Romeo 166

alexjackal 06-08-11 19:13

am o honda del sol 1995 2 locuri targa masina arata bine in general dar e ciupita vopseaua cam peste tot pt ca a facut 35000 km naveta si pietricelele si-au spuc cuv. Are probleme la aripile spate cu un pic de rugina jos la imbinarea cu pragurile. De asemenea a fost lovita usor in fata numai ca a fost reparata de mantuiala si nu prea imi place cum se aseaza bara fata.
Ma intereseaza un vopsit integral si un pic de aranajare sa cada toate la locul lor. sunt din buc asa ca ma intereseaza un pret estimativ si o durata....proababil vin in concediu la mare vineri(sau sambata)->luni weekendul care vine 12-15.08 poate trec pe la voi sa o vedeti pe viu sa negociem..la vopsit o sa intre ulterior pt ca momentan nu am resurse financiare disponibile.
sambata va gasesc?
vineri pana la ce ora aveti deschis?

Sfera 07-08-11 19:27

Quote:

Originally Posted by alexjackal (Post 4511098)
am o honda del sol 1995 2 locuri targa masina arata bine in general dar e ciupita vopseaua cam peste tot pt ca a facut 35000 km naveta si pietricelele si-au spuc cuv. Are probleme la aripile spate cu un pic de rugina jos la imbinarea cu pragurile. De asemenea a fost lovita usor in fata numai ca a fost reparata de mantuiala si nu prea imi place cum se aseaza bara fata.
Ma intereseaza un vopsit integral si un pic de aranajare sa cada toate la locul lor. sunt din buc asa ca ma intereseaza un pret estimativ si o durata....proababil vin in concediu la mare vineri(sau sambata)->luni weekendul care vine 12-15.08 poate trec pe la voi sa o vedeti pe viu sa negociem..la vopsit o sa intre ulterior pt ca momentan nu am resurse financiare disponibile.
sambata va gasesc?
vineri pana la ce ora aveti deschis?

Sambata pana in orele 12 - 13 ma gasiti la service. Stam de vb. , vizionam masinutza, facem un pret multumitor si apoi o programare. E bine asa?

Cu respect Daniel Dinu

Sfera 13-08-11 08:09

Se exfoliaza vopseaua de pe barile masinii tale?

De pe bandouri?

Le-ai vopsit de nenumarate ori si vopseaua tot sare de pe partile din plastic?

Vezi care sunt cauzele si ce mai e de facut intr-un nou episod din " Probleme si solutii de vopsire ", doar pe : sferautoservice.blogspot.com

valyd11 18-08-11 00:47

cat a costat ep. 58 : Alfa Romeo 166 ?

Mi-a placut modul in care ati dezechipat-o. Asa as vrea si la masina mea

O vopsire asemanatoare dar pe o Vectra A cat costa?

CT 88 BAU 26-08-11 12:22

Up de la BAU :D :))

Sfera 26-08-11 12:23

SAPTAMANA 29. 08. 2011 - 3. 09. 2011 NU MAI PUTEM PRELUA COMENZI !
CAPACITATE FULL.

VA MULTUMIM PENTRU INTELEGERE !

valyd11 26-08-11 20:55

DOmnu' Dinu vreau sa va zic ca am fost placut impresionat de cum a iesit acel Ford FOcus din Bucuresti. Are o foarte foarte mica tenta de coaja de portocala dar este mai mult decat perfect la pretul oferit. Nu vreau sa va zic ce alte masini am vazut, cu chedere vopsite, impuritati, vopsea exfoliata pe la colturi, gaze ...etc. Cu aceasta ocazie am si renuntat la ideea de a da usile jos...

Regret totusi ca nu am putut stabili o intalnire pentru a-mi viziona masina si a schimba o impresie. Mai mult ca sigur ne vom vedea cand voi aduce masina la vopsit, aproape de iarna sau dupa sarbatori...in functie de finante. Am observat ca in perioada rece se mai usuca si tarifele...

Ca o concluzie, placut impresionat si viitor client

razvyx 27-08-11 11:59

Salutare ,

Ma intereseaza si pe mine o prelungire de capota la un Golf 4 din metal . Puteti sa faceti asa ceva ? La ce pret sa ma astept ??

Multumesc anticipat !

Sfera 29-08-11 13:46

Quote:

Originally Posted by razvyx (Post 4549298)
Salutare ,

Ma intereseaza si pe mine o prelungire de capota la un Golf 4 din metal . Puteti sa faceti asa ceva ? La ce pret sa ma astept ??

Multumesc anticipat !

Se face fara probleme la aprox. 300.

Cu respect Daniel Dinu

razvyx 31-08-11 20:50

Quote:

Originally Posted by Sfera (Post 4552726)
Se face fara probleme la aprox. 300.

Cu respect Daniel Dinu

Buna seara ,

300 ce ?? RON ?? EURO ???

Mentionez ca trebuie si reparata capota inainte, o am indoita , se poate indrepta fara probleme , am intrebat la mai multe vopsitorii , asa ca vreau un pret estimativ pentru tot , si adica : Indreptat capota + prelungire capota metal + vopsire integral capota negru metalizat cod vopsea LC9Z .

Pretul va fi unul estimativ desigur, pana nu vedeti masina nu puteti sa calculati exact, dar as vrea sa stiu pana unde ma va ajunge "distractia" asta .
Multumesc anticipat !!

Sfera 01-09-11 21:04

Quote:

Originally Posted by razvyx (Post 4557252)
Buna seara ,

300 ce ?? RON ?? EURO ???

Mentionez ca trebuie si reparata capota inainte, o am indoita , se poate indrepta fara probleme , am intrebat la mai multe vopsitorii , asa ca vreau un pret estimativ pentru tot , si adica : Indreptat capota + prelungire capota metal + vopsire integral capota negru metalizat cod vopsea LC9Z .

Pretul va fi unul estimativ desigur, pana nu vedeti masina nu puteti sa calculati exact, dar as vrea sa stiu pana unde ma va ajunge "distractia" asta .
Multumesc anticipat !!

Buna seara. Pretul este in ron. , scuzele de rigoare pentru nespecificatie.
Pretul era doar pentru prelungire. Acum cu noile date furnizate de catre Dvs. stiu sigur ca nu va mai pot face un pret fara sa vedem masina.
Asta ar fi o problema, care s-ar rezolva usor , veniti , vedem si va dau un pret estimativ sau chiar final.

A doua problema , si cea mai grava, este ca nu mai putem putem programa lucrari grele in perioada imediat urmatoare.

In speranta ca raspunsul a fost satisfacator, va doresc o seara placuta !

Cu respect Daniel Dinu

V!RuSu 02-09-11 18:45

sal,jante in 2 culori faceti ??mc

Sfera 04-09-11 09:01

Quote:

Originally Posted by V!RuSu (Post 4561198)
sal,jante in 2 culori faceti ??mc

Buna ziua. Facem in cate culori doriti Dumneavoastra.

Cu respect Daniel Dinu

Sfera 09-09-11 09:00

E bine sa-ti speli masina chiar daca este curata ? In cazul asta DA !!! ...daca niste fete frumoase fac asta :)

vezi un video superb pe : http://sferautoservice.blogspot.com/

Sfera 14-09-11 20:25

IN PERIOADA 15. 09. 2011 - 30. 09. 2011 NU MAI PUTEM PRELUA LUCRARI COMPLEXE - MAJORE. CAPACITATE FULL !

VA MULTUMIM PENTRU INTELEGERE !!!

christiano88 19-09-11 20:52

20 Attachment(s)
BEFORE - AFTER " ep. 59 : Ford Focus

Sfera 30-09-11 20:25

9 Attachment(s)
BEFORE - AFTER " ep. 60 : Mercedes E Classe

ivancelgroaznic 03-10-11 14:11

Vreau sa multumesc domnului Dinu pentru corectitudine si modul de lucru!Am vopsit o bara fata la o Toyota Avensis dar fiind presat de timp nu am putut lasa masina decat o zi la service.Precizez ca vopseaua si lacul de pe bara se exfoliau de la o lucrare anterioara.Bara a fost vopsita ok dar s-a umflat putin intr-un loc si am cerut refacerea lucrarii.Dn-ul Dinu a revopsit bara fara nici o cheltuiala suplimentara si lucrarea a iesit bine.
Recomand cu caldura īn primul rānd pentru onestitate dar nu īn ultimul rānd pentru modul de lucru! :D
O sa postez si poze zilele astea ca nu prea am avut timp, fiind plecat din tara.

Sfera 05-10-11 20:59

MII DE MULTUMIRI PENTRU FEEDBACKUL POZITIV !

SI IN SEMN DE MULTUMIRE VA PUNEM SA URMARITI O CURSA INCREDIBILA : CEA MAI TARE CURSA DIN LUME, CU CELE MAI TARI MASINI !!! FORMAT HD.

PE CE LOC A IESIT BMW SAU MERCEDES SLS... CINE A CASTIGAT CURSA ? INTRA PE : http://sferautoservice.blogspot.com/

ENJOY !

Sfera 16-10-11 19:15

6 Attachment(s)
BEFORE - AFTER " ep. 61 : Mercedes SLK

Sfera 23-10-11 08:18

PERIOADA 24 - 28 OCTOMBRIE INCHIS !!! SE LUCREAZA LA CUPTOR !!!

valyd11 26-10-11 19:46

Oferte promotionale cand preconizati ca veti m-ai face? Cam din mai nu ati mai facut...

Sfera 27-10-11 20:52

Quote:

Originally Posted by valyd11 (Post 4671475)
Oferte promotionale cand preconizati ca veti m-ai face? Cam din mai nu ati mai facut...

Pregatim ceva tare !!! Si cuptor si pret mic. DECEMBRIE ... fii cu ochii pe el ca vine !!!!

Sfera 05-11-11 12:32

20 Attachment(s)
BEFORE - AFTER " ep. 62 : Bmw seria 3 ( pisicutza )

SirNenea 09-11-11 19:45

1 Attachment(s)
Salut, ma intereseaza cat costa de vopsit o bara de astra h culoarea asta

Sfera 10-11-11 16:40

Quote:

Originally Posted by SirNenea (Post 4703036)
Salut, ma intereseaza cat costa de vopsit o bara de astra h culoarea asta

La culoarea si masina asta aprox. 200 ron.

Respect.

Sfera 23-11-11 19:32

Ai vopsit masina si vopseaua ta este plina mici gaurele cu aspect de cratere ?
Urmareste un nou episod din Defecte de vopsire. Probleme si solutii. doar pe sferautoservice.blogspot.com

plavy 03-12-11 00:45

pt un golf 4 break , doar exteriorul ? mentionez k golful e alb . ms .

Sfera 03-12-11 11:03

Quote:

Originally Posted by plavy (Post 4755767)
pt un golf 4 break , doar exteriorul ? mentionez k golful e alb . ms .

Buna ziua. Acelasi raspuns il am si pt. Dvs. Asteptati promotia lunii Decembrie ! Va fi afisata in cateva zile.

Cu respect Daniel Dinu

al3x_leonard 04-12-11 12:48

va salut!
cam in cat timp se poate vopsii integral un E36 sedan?culoare negru!
un pret cu tot cu materiale...nu sunt din CT si tocmai de aceea ma intereseaza periada de lucru la masina!precizez k pe partea dreapta e putin infundata tabla pe usa,fata-spate...k o zgarietura...daca e nevoie revin cu o poza.
va multumesc si astept un raspuns!
o zi buna!!!

All times are GMT +2. The time now is 21:36.

- Copyright 2026 4Tuning