![]() |
Re: Masina mea: Opel Astra - Cult Style [FUB]
Abia acum am observat ca s-a schimbat si titlul threadului conform modificarilor care vor urma :D Spor la treaba !
|
Quote:
Quote:
|
Īn legătură cu, culoarea, eu zic să o faci o culoare aşa stridentă ( exemplu: Astra acela portocalui de l-am postat eu! ).
Culoare stridentă, jante mari, cāt mai pe burtă ( īn limita posibilităţilor tale că totuşi circuli zi de zi cu ea ) şi cāt mai clean! Aşa arată pentru mine, maşina perfectă! Baftă! |
Mai sunt nişte elemente care trebuiesc modelate, treabă de o zi de muncă :)
Frumoasă, e drept :) |
Quote:
Nu stiu ce sa zic, mi s-a pus pata pe el ... |
1 Attachment(s)
Nu mai am boss, dar era exact ca ăsta!
|
6 Attachment(s)
Mda , probleme cu persoanele cu casca :) M-au oprit ca am stopuri fumurii si cica jantele sunt prea late, Domle' asa am luat masina :D
Am scapat doar cu-n avertisment, de treaba pana la urma (probabil ca era mai tanar si m-a inteles). Insa mi-a spus ca alti colegi de-ai lui nu ma vor ierta, asa ca am ajuns din nou, la stopuri clare. |
Ii bine ca ai scapat numai cu un avertisment , ca daca il "gaseai " pe prietenul meu Dl. Anton...iti lua si certificatul de nastere :)).
|
Quote:
Lasă Valex că parcă e mai frumoasă maşina acum, cu triplele clare! Pune-i o folie pe geamurile-spate că parcă se prea vede prin maşină! |
Quote:
|
Quote:
Have fun Bro! :) |
Vali dupa ce montezi suspensia ...sa faci niste poze ..sa vedem si noi cum arata :).
Spor la treaba ;). |
Quote:
Quote:
Mda, mi-am pus aseara amortizoare si arcurile pe spate. Ca duritate sunt super multumit, insa coborarea, pe mine cel putin nu ma incanta (ceilalti li se pare ca s-a coborat). Astept sa-i comand lui POD suspensia 7 cu 5 coborare, si-o sa facem schimb de arcuri. Sper ca atunci sa fiu happy , momentan nici o poza, pentru ca n-am ce. ps. rog un moderator sa uneasca posturile |
da da stai ca zilele astea imi da bani si cumpar suspensia 7 cu 5 :):) si iti dau arcurile :)
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Ma abonez si eu acum...citesc istoriora pierduta in seara asta si maine revin cu un post obiectiv.
Oricum asa pe fuga parerea mea referitoare la rezultatul final :) adica prezentul masiniii o stii :) FOARTE FOARTE TARE FRATE! Si FUB style ruleaza ;) ...revin |
Quote:
Quote:
|
Am revenit...dau si eu un joy ride pe un joy ride la schimb...te bagi? :)) (pe locu din dreapta...sa nu intelegi gresit :D)
|
Quote:
ps. Si unde-i povestea? ...reply-ul cel lung ma refer? :lol: n-ai inspiratie? :D |
1 Attachment(s)
A venit iarna ! :D
|
uuu ninge in nord. Abia astept sa mai merg si eu pe acasa.
|
Totuşi, hai să revenim la subiect!... :)
|
Subiectul e in lucru, poate se finalizeaza dupa iarna :) Pana atunci , pauza !
|
5 Attachment(s)
Quote:
ON: VaLeX ce zici?!... Cult Style! :twisted: |
Quote:
Dupa iarna se va relua munca la masina, pana atunci stagnam. |
salut valex,am vazut ca ai opel astra de ceva timp,vreau si eu sa imi iau unul din 1995 cu dotari cam ca ale tale si motor tot ca al tau,ecotec 1.6 16valve 101 cp.zimi si mie ce bube au motoarele astea si daca imi recomanzi motoru ecotec.am inteles de la cineva ca arunca ulei mult motorul si sunt cam buboase.zimi mai multe despre el si in general despre modelul astra de astra.merita sa imi iau?
|
stiu ca intrebarea nu mi-e adresata mie !
arunca o privire AICI, sa vezi parerea mea despre X16XEL ! Vali, sper ca nu e o problema ca i-am raspuns eu... |
cu cat mai multe pareri cu atat mai bine,ms hormon ptr raspuns,asa am auzit si eu ca papa ulei cam mult.asta nu ar fi o asa mare problema ca vorba ta bagi si benzina si ulei si in asa fel uleiul e tot timpul nou :D.dar motorul este bun adica inafara de ulei ce alte probleme ai sau ati mai avut pe parcurs cu el?si ce alte bube mai ai masinile astea?se merita ptr o masina de zi cu zi?cam cat va consuma?
|
Quote:
Quote:
Motorul dupa parerea mea e bun, insa eu cam am tras de el , urmeaza sa bag bani in el , cat de curand. Consum am scos 10% in oras la mers mai sportiv, si un 6.5-7 in afara. Astazi s-a schimbat distributia si pompa de apa, dupa cateva ore , sunt multumit de manopera si piesele montate. ps. GAB , uneste putin posturile ! :) ms |
cat a fost manopera? :rolleyes2
|
4 Attachment(s)
Quote:
M-am jucat cu-o poza :D :rolleyes2 Inca in lucru, momentan nu am finisat , e prea frig afara ...dupa iarna sper sa termin exteriorul ...:) GAB , uneste te rog cele 3 posturi. |
Quote:
|
Gata şefu, le-am unit!...
Frumos mai arată F-ul tău... Īmi plac cum au ieşit jantele!... Aşa am să le fac şi eu pe ale mele! App: Ori mie mi se pare... ori ai făcut o şmecherie la bara spate?... |
Quote:
Quote:
ps. Nu ti se pare , e o "şmecherie" la bara spate :) o sa vezi mai incolo ce-o sa iasa ... :D |
Abia aştept!... Ştiu că nu ne dezamăgeşti!
Vorba ta: " Succesuri! " :lol: Baftă! |
Frumoase foc jantele!...
|
Dau bine jantele ,dar nu prea vad bine in poze ai folie sau nu pe gamurile din spate?
|
Nu are folie pe geamurile din spate... Are pe alea mici...
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:38. |
- Copyright 2026 4Tuning