![]() |
Re: Propuneri!
am reusit dadi sa dau si nu poti spune k nush sa cobor masina asta face un incepator este f simplu numia k sunt masini la care nu vreau sa-i cobor garda pt k mie imi place sa fac kitul mia mare mai agresiv nu minor deh deaia nu cobor eu masina si dak ar fi asa o selectezi si dupa cu Clone stamp nu e f greu ;)
|
2 Attachment(s)
am vreo shansa?!?:rolleyes2
|
10q and it`s nice to be here...design team :dance:
Oxide: Daca masina nu ar fii neagra s-ar vedea tuningul mai tare;) ... masina neagra,jante negre ii mai pui si geamuri fumurii si filmam Man In Black 3:lol: Alta culoare ar avantaja mult ! |
astea deja is figuri shi mofturi (tot un dreaq :))...deci alta culoare...c ai vrea sa fie?a8 roshu?albastru?galben?sa fim serioshi...eu nu fac o culoare numa k sa "se vada tuningu`" ci c culoare da mai bine shi imi place mai mult....aja k mucles.....:lol:
|
Baietii trebuie sa fiti un team, nu e un clasament. Oxide te bagi la MR2? Audi-ul arata mortal defecte as zice gardul din interior ( a ramas prin geam ), pragul lungit cam nasol si roata spate umpic blur ( rezolvai problema printr-un "sharpen" )
|
P.I.M.P boy ...BMW-ul e super super super .......omule e prea tare ....nush frate cum iti iese asa .....chair dacxa ai uitat de umbrele masini pe sol ...da nu conteazsa ....e sucara rau .!!!!!!!!
|
1 Attachment(s)
Cine ma poate ajuta sa fac un spot publicitar !!?? imi trebuie sa pun pe tramvai ma intereseaza un bot de mashina frumoasa sigla firmei sa fie shi vedetzi voi ce mai scie aici !!..
|
1 Attachment(s)
am vazut niste lucruri frumoase pe acest topic,un ajutor din partea voastra
lucrez la un omega,si vreau sa-i modific luneta spate si fata,vreau un disigne unicat si mai agresiv. intrati la sectiunea OPEL dupa acea MASINA MEA OPEL si in final la TUNING OPEL OMEGA By Dr ZOZO.acolo veti gasi toata evolutia masini si pe ultima pagina poze cu luneta spate. vreau virtual mai multa variante,am si eu cateva dar vreau sa ma mai consult. PANA MORI TOT INVETI:) MERCI. |
Am si eu cateva....sa vedem daca intru! Eu mis inregistrat pe digimods.co.uk ca si RaPeR, de la RPR (ARo7RPR) si nu mai am chef sa zic bogdi sau bla bla :lol:
Eu incerc sa ma specializez :rolleyes2 :lol: in brush, si sper ca va pla lucrarile mele! C/P_________________________________ https://img351.imageshack.us/img351/7...copyhd7.th.jpg https://img351.imageshack.us/img351/4...f3rewa3.th.jpg BRUSH______________________________ https://img351.imageshack.us/img351/9...copyos1.th.jpg https://img351.imageshack.us/img351/7...lkl2pr3.th.jpg Sper ca va plac si intru si io printre voi ;) |
Quote:
|
2 Attachment(s)
au trecut cateva luni de la prima mea tentativa de DT si yo zic ca am progresat mult de atunci.........ce zici xxdadixx ?:rolleyes2
|
Reme, fa si tu masini normale, banale, Point Master astept a doua :)
|
La mine nimeni nimic? ceva raspuns!
De tine era vorba. am vazut postul lu Reme din greseala! |
Quote:
|
POINT FRATE nici acum nu ai invata regula de baza:((...NU PUNE NICIODATA o mashina din studio in background decat dac esti pregatit sa refaci tu prin brush toata mashina shi noile ei reflexii....
|
sincer...chiar nu mi se pare ca masina asta e pozata in studio..in fine :)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
maybe me ??!e destul de bune pt dt ?
|
2 Attachment(s)
ultima in 2006........:oops:
|
2 Attachment(s)
tot ultima din 2006 ;) sa fie cu noroc :)) ...poate merita ce zici dadi ?
|
Quote:
|
stii ceva gabi ... hai ca iar incepi p tin nu te-am intrebat nimic si nici macar n-am pomenit numele tau aici in topic ca sa ai cev ad comentat la adresa mea ... plm dak nu merita nu merita da macar sa o aud d la dadi nu d la tin
|
Quote:
Viseaza... ca visezi "frumos"!!! :lol::lol::lol: |
Astra mai arata cum arata, in afara de roti si radiator da scionu e cam spalacit.
|
si a mea.....scuze ca sunt insistent...poate ai trecut peste ea din greseala
N-am trecut peste ea, mai exerseaza. ps: la multi ani si tot ce va doriti in noul an !!! |
ce naiba mah Gabi..te iei de asthia micii? : )
|
Quote:
Bey Lelo scrie si tu corect si fara scurtaturi... |
Quote:
Hai sa revenim ontopic ! |
4 Attachment(s)
salut!
am facut si eu "tuning" daca pot zice la schitza mea; grila de S6, jante de Nuvolari, pneurile de la un BMW: take a look |
Quote:
|
2 Attachment(s)
........:rolleyes2
|
2 Attachment(s)
My best cred. E simplutza insa din cate stiu eu nu are greseli ...
|
2 Attachment(s)
prima data cand pun la propuneri o masina, sper ca am nimerit unde trebuia :-)
|
Quote:
Primul post de pe topicul asta...cati s-au obosit sa-l citeasca?? aici pui o lucrare de care esti mandru, dupa ce ai ceva experienta si mana de lucru...puteti sa va autoevaluati si sa nu mai puneti aici toate oznurile :rolleyes2 |
2 Attachment(s)
hai si cu spatele la civic
|
salut..am un fiat bravo.4 ushi ..shi ash vrea sa vad cum ar arata putzin tunat....adika un tuning realizabil...nu NFS sau mai shtiu io ..... vreau ceva de genu .... kit caroserie..jentzi suspensii.... negru.....etc..dinastea.....ce le pot face...:D ..nuhs daca am nimerit bine aici cu comentu asta da noah.....nu am mai intrat de mult pe forum......oricum daca ma poate ajuta careva ....sa imi zicetzi....sa las poza .... ok ms mult ..bafta
|
RIcKO
Pune masina ta aici : https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/5499-masinile-voastre-preparate/page-188.html Ca][n Ceva ma face sa cred ca masinile alea nu-s facute de tine ... adica ti-au iesit anumite lucrari cu grad mare de complexitate bine ... si la lucrurile banale ai greseli |
tng ma bucura faptul k tu crezi ca masinile nu sunt facute de mine, asta inseamna k mi-au iesit cat de cat bine, astea s ultimele lucrari facute de mine la care am stat putin mai mult decat la celelalte, te asigur k nu o sa mai gasesti altundeva modelele astea, totul este brush. Llucrarile alea banale le fac in 2-3 ore si omit detaliile, astea mi au luat vreo 5-6 ore fiecare. inca odata.....masinile sunt facute de mine in proportie de 100%. numai bine
|
interesant ce zici tu :-)
si eu mai fac vtuning cand am timp .. non brush ca sa zic asa cam tot 5-6h imi fur si eu din timp ca sa lucrez :-) se poate sa pui un w.i.p cu masina de mai sus? (adica spoileru pe jumate facut ..) ... sau cu o alta masina de calitatea celor expuse mai sus te salut, |
tng.... vreau sa vad WIPul :d. Poate chiar are talent :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:32. |
- Copyright 2026 4Tuning