![]() |
Re: ProTuning Baia Mare
1 Attachment(s)
salut mai aveti modelul asta de eleron solenza si ce pret are.
|
ce se mai aude de tt? :>
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
asta ca sa face-ti o diferenta de unde sa inceput si pana unde sa cam putut ajunge!!!:D
|
da chiar asa de mare e secretul de nu se pun mai multe poze cu masina???
|
Quote:
|
au trecut 2 ani de cānd a plecat de la Robert ce suspans ca deja sa dus pe apa sāmbetei si suspans si tot
|
Quote:
|
Masina o sa fie prezentata oficial la momentul potrivit, nu mai faceti tot felul de supozitii inutile.
|
Quote:
|
Re: lucrari ProTuning - Baia Mare
Quote:
Un pret pentru tot Kit-ul asta de CLS? ca am vazut ca ai facut si praguri! si cam cat ar dura sa il faci! |
Quote:
|
prima aparitie ... http://alba24.ro/foto-lucian-dehelea...te-132492.html
|
Frumos, frumos. Tot respectul meu pentru lucrare. Nu vii prin vizita la Zalau? Zicea Edi ca s-ar putea sa vii in vizita.
|
Quote:
|
L-am vazut si nu pot decat sa zic...............................Felicitari !!!
|
Felicitari Robi.
Stiu ca nu tine de tine, dar masina are nevoie de niste roti mai mari, si aici nu ma refer la jante pe 20 cu anvelope cu balon f mic, ci la toata roata sa aibe un diametru mai mare. |
o prostie de masina. le ia mai bine de 3 ani sa o faca si dupa o mai tin ascunsa 3 ani ca e jalnica si dupa 3 ani o scot si ei pe strada si ii cad rotile ca a ruginit cat a stat. decat sa urmariti acest topic de ...... mai bine va uitati pe net la ce pot face germanii in 3-4 luni nu 3-4 ani ca la romani. vai ne tine in suspans. ma doare la ciupac de suspans. daca avea putin respect pt cei care au citit si au scris si au sperat ca or sa vada masina putea sa puna poze cu masina, dar se pare ca...... ASAI ROMANU CAND SE INVESELESTE =)) ii doare de altii pfff.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
poti sa te uiti si la lufturi se vede calitatea!sa dus masina cu promosiuneaca va fii refacutadin carbon in aprox o luna si de atunci doar acu o luna a plecat acasa. la cererea clientului nu am mai dat detalii sa fie surpriza ca iese din carbon, problema e ca sa lasat prea mult asteptat. a fost un proiect mare pe mine m-a costat macar de 3-4 ori mai mult decat am stabilit pretul initial |
Domnu Roby lasa-mi numarul tau de telefon sa trec pe la tine sa vorbim nise chesti! daca ai putea sa-mi faci eleronul ala pentru astra G, si o sa mai discutam si despre alte treburi!...ms:D
|
noi mai apropiati lui Roby stim cand a plecat masina de la el, si drept urmare degeaba il arata toata lumea pe el cu degetul odata ce masina a iesit de la el din garaj nu mai tine de el plus de asta nu are el vina ca cei de la carbon au tras de firul de la ata pana acum si ca proprietarul nu a vrut sa dea mai multe detalii despre starea masini! oricum mult respect domnul Roby esti un om de milioane bafta cu toata munca ta RESPECT!!!
|
1 Attachment(s)
locul de munca al domnului Roby:D
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Sunt de parere ca Robi ar mai trebui sa mai posteze din lucrarile lui pe forum daca le mai practica, tt a iesit repede si bine de la Robi din garaj as putea zice ca e cel mai amplu proiect de pana acum din romania.
Am sa postez niste poze gasite pe net, sper sa nu se supere nimeni |
Este cel mai amplu proiect de pana acum din romania. Si Roby este cel mai bun pe custom la ora actuala sa nu uitam si de kiturile concepute pt Golf 4, Logan,Kia,etc.
Felicitari !!! TNT Tuning Team . |
1 Attachment(s)
Quote:
Made in Roby & Co: |
fenomenal loganul!:D grija mare de el...
ps: Roby unde te-ai mutat? nu te mai gasesc:rolleyes2 |
Foarte frumos audi
|
1 Attachment(s)
acuma seara am dat de poza asta sper sa nu ma insel dar eu zic ca e TT`ul ala de care tot intrebam noi ... daca gresesc sa ma corecteze careva :rolleyes2
|
Deci cum arata in poza asta...s'a terminat!!!
|
2 Attachment(s)
Salut, un pret separat pentru fiecare in parte la un Golf 3:ceva asemanator cu pozele:
Bara fata - bara spate - praguri - alea din prima poza. Multumesc. |
aia ii masina :D nice, vad ca are si filtru de aer deala care reduce consumu.
|
Quote:
|
Salut ... cv pentru polo 6n `98 ai ceva matrite?
praguri ... eleron .... bari fata/spate :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
As fi interesat si eu pentru un bodikit de mondeo mk3 hbag,aveti cv se poate face?
|
Salut robi , un eleron luneta pentru un e36 coupe la ce pretz ai putea face unul:-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:48. |
- Copyright 2026 4Tuning