Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   DE CE URAM FEMEILE (https://forum.4tuning.ro/28-femei/8367-uram-femeile.html)

Bea69 06-09-07 19:34

Re: DE CE URAM FEMEILE

Quote:

Originally Posted by trupsisuflet (Post 1084705)
Bea , imi place cum gandesti.

:oops: multumesc frumos...
mustangule..stii si tu bine k sunt k oricare alta..am si eu zile cind te urci p pereti d mine...;)

Mustang 06-09-07 22:12

Urcatu' pe pereti in ce consta ? :lol:
Glumesc ... N-am dat de zile d'alea inca.
Sper nici sa nu dau. :D

bodyspeed 06-09-07 22:16

Quote:

Originally Posted by Bea69 (Post 1085668)
:oops: multumesc frumos...
mustangule..stii si tu bine k sunt k oricare alta..am si eu zile cind te urci p pereti d mine...;)

eu nu am vazut asemenea zile...la tine, dar .las.. ca mai excaladam si pereti..:lol: place inaltimea ;)

Bea69 06-09-07 23:48

pfff,ce va ard io data viitoare!!!!:D :D :D

Magos 07-09-07 00:13

Intreaba-te daca ii mai prinzi :))

bodyspeed 07-09-07 09:01

ete nah, de asta sunt prieteni...pentru cote maxime, pentru altitudini ..si atitudini .. daca orice ar fi sunt acolo....

Bea69 07-09-07 11:37

da,magos...sunt convinsa d asta!;)
nu poti sa ai bad luck in toate privintele in viata.eu una ,pot sa zic k sunt norocoasa macar in privinta prietenilor..si nu pot sa fiu niciodata destul d recunoscatoare ptr asta...;)

bodyspeed 07-09-07 20:05

lasa bea69 ca.. nu e bai , ;)
revenind la topic .. ura , am observat ca izvoraste tot de unde izvoraste si iubirea... aceleasi fundatii..le au..
acum depinde de situatie.. in 23 de ani nu urasc.. o femeie.. asa mult.. sa zic i hate u women, desi cateva femei m-au cam chinuit in ultima perioada.. dar e un fel.. de invatare , cunostere a multor sentimente..care mai devreme sau mai tarziu.. iasa afara ,

trupsisuflet 07-09-07 20:47

sincer cred k un titlu mai adecvat al topicului ar fi fost "ce anume uram la femei"(sau la o femeie) ..in fine...k sa-mi dau si eu cu parerea vizavi de aceasta "ura" eu sunt de parere k nu urasti o persoana indiferent de sexul ei...la modul definitiv...sunt momente in viata cand nu suporti pe cineva anume datorita anumitor conjuncturi dar e o chesie de moment..poate simti furie in mom cand dai nas in nas cu acea persoana dar cand esti in alta parte unde nu ai contact cu acea persoana nu mai simti acea "ura"..poate chiar nu simti absolut nik..eventual indiferenta..poate chiar mila..ptr felul in care gandeste sau actioneaza in anumite situatiii respectiva persoana....a inteles cineva ceva din ce am incercat sa tastez aici?

bodyspeed 07-09-07 20:55

pune-ma pe lista..
mai ales ultima parte..
numai ca nu toata lumea.. sta sa se gandesca si anume. ca persoana aceea chiar asa gandeste ea ...si n-ai ce face..
sa ii dai in cap nu are rost .......

Bea69 07-09-07 21:06

Quote:

Originally Posted by trupsisuflet (Post 1087625)
sincer cred k un titlu mai adecvat al topicului ar fi fost "ce anume uram la femei"(sau la o femeie) ..in fine...k sa-mi dau si eu cu parerea vizavi de aceasta "ura" eu sunt de parere k nu urasti o persoana indiferent de sexul ei...la modul definitiv...sunt momente in viata cand nu suporti pe cineva anume datorita anumitor conjuncturi dar e o chesie de moment..poate simti furie in mom cand dai nas in nas cu acea persoana dar cand esti in alta parte unde nu ai contact cu acea persoana nu mai simti acea "ura"..poate chiar nu simti absolut nik..eventual indiferenta..poate chiar mila..ptr felul in care gandeste sau actioneaza in anumite situatiii respectiva persoana....a inteles cineva ceva din ce am incercat sa tastez aici?

explicatia cea mai simpla ptr ura este k se naste din iubire!;)
tu ,k femeie intelegi treaba asta mai greu,ptr k nu ai sa apuci sa traiesti sentimentul ala d "neajutorat" prin c poate sa treaca un barbat,cind realizeaza,k a ramas fara amanta,prietena,menajera,contabila,un fel d inlocuitor d mama,dama d companie..etc,etc...cred k suntem d acord,k ei d obicei se indragostesc mai rar,in skimb daca se intimpla..rar se mai intimpla sa calce ink o femeie p urma EI
scurt p doi,urasti daca ai iubit..daca nu doar indiferenta simti....

trupsisuflet 07-09-07 21:09

Quote:

Originally Posted by Bea69 (Post 1087657)
explicatia cea mai simpla ptr ura este k se naste din iubire!;)
tu ,k femeie intelegi treaba asta mai greu,ptr k nu ai sa apuci sa traiesti sentimentul ala d "neajutorat" prin c poate sa treaca un barbat,cind realizeaza,k a ramas fara amanta,prietena,menajera,contabila,un fel d inlocuitor d mama,dama d companie..etc,etc...cred k suntem d acord,k ei d obicei se indragostesc mai rar,in skimb daca se intimpla..rar se mai intimpla sa calce ink o femeie p urma EI
scurt p doi,urasti daca ai iubit..daca nu doar indiferenta simti....

cunosc scumpa mea Bea , cunosc prea bine ce spui ..macar atata satisfactie am si eu k stiu k ii pare rau si ca nu ma va mai avea nici macar in visele lui ptr k am avut grija eu :D:D:D

giubau_v8 12-09-07 11:07

de ce uram femeile?..pentru ca nu stim cum sa mai scapam de ele:(

Bea69 12-09-07 12:13

ata ete...c sa faci,daca esti atat d bun???

giubau_v8 12-09-07 14:35

n-am zis asta, nu sunt genu care se lauda... da e rau cand vrei sa te desparti de cineva si nu reusesti:(..urasc femeile:D

trupsisuflet 12-09-07 16:26

Quote:

Originally Posted by giubau_v8 (Post 1096017)
n-am zis asta, nu sunt genu care se lauda... da e rau cand vrei sa te desparti de cineva si nu reusesti:(..urasc femeile:D

astfel de specimene sunt si printre voi...no offence!

Bea69 12-09-07 20:36

Quote:

Originally Posted by giubau_v8 (Post 1096017)

apai dc vrei sa scapi d ea atat d tare???nu t-i bine sa ai una p stand by daca restul n-are timp d tine???
daca e timpita si nu se simte,nu merita altceva decit sa iti bati joc d ea..poate asa isi mai revine...;)

bodyspeed 12-09-07 20:53

Quote:

Originally Posted by Bea69 (Post 1096657)
apai dc vrei sa scapi d ea atat d tare???nu t-i bine sa ai una p stand by daca restul n-are timp d tine???
daca e timpita si nu se simte,nu merita altceva decit sa iti bati joc d ea..poate asa isi mai revine...;)

nu ca poate .......sigur..;)
acum.. un pont nu o lasa mai mult..decat trebuie ca s-ar putea pune ea pe stand bye

Mustang 12-09-07 23:02

Nu va suparati, doar poate giubau a gasit alta tipa.
Si nu vrea ca tipa in cauza sa ii strice ploile.

Trebuie sa aibe el un motiv pt care vrea sa se desparta de tipa in cauza.

giubau_v8 12-09-07 23:15

din moment ce nu mai simti nimic pentru o persoana...ce rost mai are sa stai cu ea?... i-am zis ca vreu sa ne despartim..in schimb ea face tot posibilu sa fim impreuna..si nu stiu de ce:(

trupsisuflet 12-09-07 23:32

Quote:

Originally Posted by giubau_v8 (Post 1096940)
din moment ce nu mai simti nimic pentru o persoana...ce rost mai are sa stai cu ea?... i-am zis ca vreu sa ne despartim..in schimb ea face tot posibilu sa fim impreuna..si nu stiu de ce:(

cate unele sunt ca niste plante agatatoare..mai bate-ti joc nitel de ea , poate pricepe mesajul

Bea69 12-09-07 23:47

mustangule...nu ma fa sa fiu mai explicita k body iara ma acuza k is "naroada":D :D :D

Mustang 12-09-07 23:58

Nu mai zic nimic :D

bodyspeed 13-09-07 09:29

Quote:

Originally Posted by Bea69 (Post 1097012)
mustangule...nu ma fa sa fiu mai explicita k body iara ma acuza k is "naroada":D :D :D

neahhhh
azi nu :D ,poti zice..pe fatza ;)

Bea69 13-09-07 17:29

stiu k ai o zi buna azi...si ma bucur tare mult..dar sper k pana acum s-a inteles ideea...;)

bodyspeed 13-09-07 17:41

cine ma citi de azi dimineata
asa am inceput.. ziua :-P
de nu .....explic eu...
dar n-ati vrea ;)

Sasha_z 14-09-07 01:55

Quote:

Originally Posted by giubau_v8 (Post 1096940)

pai dk e din asta disperata de viata....si e frica fetei de singuratate=))) vezi sa nu se ajunga la sinucideri si atle alea :oops::oops: :peace:

trupsisuflet 14-09-07 08:19

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 1099140)
pai dk e din asta disperata de viata....si e frica fetei de singuratate=))) vezi sa nu se ajunga la sinucideri si atle alea :oops::oops: :peace:

Doamne fereste!

Mustang 14-09-07 10:16

Quote:

Originally Posted by trupsisuflet (Post 1099268)
Doamne fereste!

Vroia sa para haioasa. :D

trupsisuflet 14-09-07 10:17

stiu :P:lol: :lol: :lol: :lol:

Sasha_z 14-09-07 11:22

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1099406)
Vroia sa para haioasa. :D

nu vroiam sa par haioasa ;) si nu te mai da k ma cunosti f bine....si stii ce gandesc si ce vb... k nu e asa ;)

Mustang 14-09-07 11:23

Wow !
Nu ma dau ca te cunosc.
Dimpotriva: nu te mai REcunosc. ;)

giubau_v8 14-09-07 11:45

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 1099140)

sper sa nu se ajunga acolo..doamne fereste:???:

Sasha_z 14-09-07 11:46

Quote:

Originally Posted by giubau_v8 (Post 1099614)
sper sa nu se ajunga acolo..doamne fereste:???:

pai incerca s`o iei mai moale... si indeparteaza`te incet incet ;) nu dintr`o data sa treci cu alta prin fata ei.....k .. vb ta doamne fereste :|:|:|

Bea69 13-11-07 09:35

sa va povestesc cum e sa vezi femeile..cu ochi de femeie...:evil:

vreau sa va zic,ca deseori imi vine sa urlu...si inteleg foarte bine de ce ma iau barbatii care nu ma cunosc asa cum o fac...si foarte des m-i se face rusine,cind o femeie da dovada de prostie accuta,si inca mai face si publicitate din nenorocirea ei....morrr nu alta!!!
deci,acum citeva zile,intru intr-o parcare,unde pe mijloc in mod normal 2 benzi,si in cele doua parti masinile parcate atentie : PERPENDICULAR cu drumul...evident destul d inghesuite...in fata mea,intra DOAMNA,cu pejo-ul ei 206,evident de culoarea aia "luna" ( stiti voi pe vremuri bunica cu vopseaua aia a dat peste teava de la soba)...apoi eu..si dupa mine un transporter cu platou....DOAMNA a intrat pana la mijloc,si a constatat cu stuopoare,ca nu sunt cel putin 2 locuri libere una linga alta...si ce face????ea fratilor ,se opreste fix p mijloc..asa,ca sa ne faca noua ciuda...ce dracu???sa ne bucuram ca a intrat fara evenimente nefericite...sa ne aranjam noi toti!!!eu prinsa intre cele 2 masini deja ma uitam cam din 20 de manevre daca o scot pe a mea pe unde s-o iau...asta din spatele meu,s-a culcat frumos pe volan si se tinea de cap...p dreapta 3 masini au aprins pozitiile,semnalizatoarele ca vor sa iasa...ea evident ii bloca pe toti....vai mama...daca o claxonez,se sperie,omoara motorul..si mai rau...:cry:
mah...eu deja ma pregateam sa ies ,sa o rog sa ma lase sa ii aranjez masina...cind a venit omul care aduna taxa de parcare,si a rugat-o frumos sa traga cu 2 m mai incolo...ea,a inceput sa urle ca ei sa nu ii zica ce sa faca...ca dupa aia cum se mai intoarce ea...sau nu cumva credem ca o sa se bage cu curu' masinii????:x
deja simteam ca nu mai pot respira de nervi...saracul din spatele meu..sofer profesionist..era calm ca apa din lac si ridea...ca dupa 70 de cazuri pe zi nu mai poti...cind asta s-o miscat un pic,eu repede am depasit-o...si eteee,ca dupa o camioneta era un loc liber...:punch: m-am bagat,mi-am adunat toalele...am iesit...ea inca tot acolo pe mijloc se mira...si atentie!!! pe deasupra mai dadea si din gura,ca nimeni nu o ajuta!!!!

morala: doamnelor,si domnisoarelor,nu incercati sa va descurcati in asa fel,ca va bazati pe altcineva!!!incercati sa duceti la capat o treaba SINGURE...si abia dupa aceea laudati-va ca ati facut-o,si abia dupa asta sa va asteptati sa fiti respectate...nu de aia ca incepe cnp-ul cu 2...pentru ca datorita multora care procedeaza in asa fel,nu ne mai putem astepta,sa n-i se acorde incredere din start...

Mustang 13-11-07 09:46

Foarte tare =))
Sunt pe jos de ras ...

Calm down missy. :)

~Ada~ 13-11-07 17:17

Interesant;) Nu ma mira deloc asa ca ma abtin ca sa nu fiu rea:D ai zis tu tot ce trebuia...
Oricum,din fericire sunt si femei care stiu sa conduca bine...f bine...mult mai bine decat unii barbati...;)
Acum depinde de norocul fiecaruia dintre noi..cate "specimene"apuca sa vada zilnic ca sa-si faca o idee..
Legat de treaba cu increderea sunt de acord cu tine..si eu sunt putin :evil: pentru ca toate femele sunt bagate in aceeasi oala si asta din cazuza specimenelor ca cea d sus cum ai zis si tu...dar asta e...:-)

aleks 14-11-07 10:33

nope, nu le bagam pe toate in aceeasi oala, si nici nu le uram pe toate, ca altfel eram gay :)

~Ada~ 14-11-07 10:48

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1198617)
nope, nu le bagam pe toate in aceeasi oala, si nici nu le uram pe toate, ca altfel eram gay :)

Bine:lol: reformulez atunci... "aproape toate" :peace:

aleks 14-11-07 12:27

nu serios iti spun
eu iubesc atat de mult femeile incat nu le incadrez in aceeasi categorie pe toate, ci le iau pe fiecare una cate una.
pe tine nu te compar cu bea, pe care nu o compar cu sasha, pe care nu o compar cu magos, pe care nu o compar cu claudizza, si tot asa.
fiecare fata e incadrata de mine intr-un tipar, dar consider fiecare om unic, deci nu-mi permit sa bag pe toata lumea in aceeasi oala...

All times are GMT +2. The time now is 12:54.

- Copyright 2026 4Tuning