![]() |
Re: Masini tunarite :)
Sa sterg cateva mesaje... sau nu ? :)
|
nu!!!!!!!......
|
5 Attachment(s)
ce zicetzi de ste?
|
1 Attachment(s)
mishto pcd?
|
Auzi ma XXSule da tu ce te bagi ca vb de mine???ma ga unde vreau eu si cum vreau eu....lacetti keep working la tuning si apropos imi dau cu parerea unde vreau si cand vreau ....da???
|
BAi bagaretilor ia lasati-va de bagabonteli! Mihaitza,ce ma ti-ai vopsot coarda?Va pupa tata! Lacetti...ignora-i!
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
apropo de dacii dragute! Mie imi place aia gri cu NFS la numar. Are careva poze cu ea?
|
daciile tunate intra in categoria kitch direct
|
Quote:
Nu si PCD... sau PIL |
ce o dacie nu poate sa arate bine.....
|
|
1 Attachment(s)
mersi reptile pt pozele puse (desi nu stiu de unde le ai ca sunt facute de mine), si sa stiti ca am muncit mult la masina asta, doar spoilerele si pragurile le-am cumparat restul am facut singur (interior , motor, suspensie si altele), acum masina o conduce altcineva ca am vandut-o de 2 saptamani.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
de fapt este inca, dar in pitesti!
|
Quote:
|
Buna, eu sunt din Oradea si ma intrebam daca cunoaste careva masina DJ 79 KRS, e un BMW auriu despre care as vrea sa aflu mai multe detalii. MS
|
Quote:
|
Quote:
|
sunt cateva masini in craiova marfa....puneti si voi mai multe poze cu masinile voastre, cu cele tunate in adevaratul sens al cuvantului (nu ii pui niste capace cromate si zici ca ti-ai tunat masina)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
:D .............
|
tare masinuta :D
|
Frumoasa masina. E v6 sau v8?
|
este V8 :)) daca te uiti mai atent se vede si pe aripa GT :)
|
Vroiam sa fiu sigur ca nu e pus la misto. Cu ceva japoneze te-ai dat vreodata?Frumoasa masinuta.S-o stapanesti sanatos.
|
cum e majinutza? se comporta bine la drumuri mai lungi? k mi`am komandat si eu una si as vrea si eu mai multe informatii :d merci:D
|
1 Attachment(s)
Quote:
acum am japoneza :)) am 2 :)) un infiniti si un 350z care e de vinzare :))) mustangul l-am dat :)) e diferenta intre americane si japoneze. diferenta mare . americanele sint bune pe linie dreapta , in curbe sint varza si fug tare de spate la viraje daca le accelerezi sau la plecare de pe loc. oricum cu sunetul V8 americvan nu se compara nici o masina. pe cind japonezele stau in curbe bine rau ... cu 350z asta am facut valea oltului floare la ureche :))) |
Nu:)) ai inteles gresit,cu Mustangul te-ai intrecut cu vreo Japoneza gen Civic b18 sau aratanii de astea?
|
Nope nu m-am dat cu japoneza . Nu-s pasionat si masina am adus-o la vinzare nu sa o alerg :)) M-am dat o singura data cu un 535 si un m3 pisica pt ca m-au terorizat.
|
3 Attachment(s)
am mai gasit si eu 1
|
frumoasa masinutza span , sa ai grija de ea;)
|
7 Attachment(s)
ceva mai unicat pe acest model de masina care este citroen c3 astept pareri cum vii se par?:rolleyes2
|
Frumos,felicitari.
|
Foarte tari farurile !
|
bestiale,mie imi plac enorm:shock: :shock:
|
Re: Masini modificate din Craiova
multumesc !!:twisted: